2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Oké, hogy az élőbe több mindent elnézünk, de ilyet itt se. Következőnél törlés.
Tényleg nézz meg pár Al Sadd összefoglalót. Soha nem tötymörögtek egy percig sem, nem tudom, miért feltételezed ezt róla. Bár végülis sejtem, de szerencsére nem így van.
Honnan tudod , hogy ki hol és milyen szinten mennyit focizott ? Ismersz mkit ? Te a PL-ben játszottál évekig , ha jól gondolom??recrea írta: ↑2022.02.24. 21:52:55Egymást hergelitek, ráadásul baromságokat összehordva Torresrőlma nagyjából egy passzt sem rontott (közte két kulcspassz) és előrefelé megy…kapusba rúgott egy helyzetecskét, és ennyi. Nem akarok személyeskedni, de imádom, amikor olyan szidja teljesen tévesen a játékosokat, aki vélhetően csak messziről ismeri a focipályát
![]()
Az utolsó szó kivételével egyetértek, mert a futballt nem ismeri. (Leagalábbis ha jól értem) Játszani nem kell tudni, de ismerheted a futballt anélkül. (bocs ha félreértettem)recrea írta: ↑2022.02.24. 21:52:55Egymást hergelitek, ráadásul baromságokat összehordva Torresrőlma nagyjából egy passzt sem rontott (közte két kulcspassz) és előrefelé megy…kapusba rúgott egy helyzetecskét, és ennyi. Nem akarok személyeskedni, de imádom, amikor olyan szidja teljesen tévesen a játékosokat, aki vélhetően csak messziről ismeri a focipályát
![]()