Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Jelenleg az aktuális bajnoki arany a miénk, a BL trófea a miénk...ergo az elsőt vélhetően elvesztettük. Ha ma kikapunk, akkor utóbbit is elbukjuk, szerintem helyes a megfogalmazás.visca el barca írta:sztem elbukni csak azt lehet, ami már a miénk... semmi nem garantalta volna a bajonki aranyat, ha verjük a madridot...Bob_Marley írta:Miután az idény legfontosabb meccsét, s címét elbukta a csapat sajnos, itt a lehetőség javítani!
sztem elbukni csak azt lehet, ami már a miénk... semmi nem garantalta volna a bajonki aranyat, ha verjük a madridot...Bob_Marley írta:Miután az idény legfontosabb meccsét, s címét elbukta a csapat sajnos, itt a lehetőség javítani!
ezer százalékig biztos vagyok benne h az lesz a felállás ami itt is van az eurobarca cikkben. 4-3-3-ban fogunk kezdeni, és ha nem találunk egy golt az első 20 percben azonnal váltani fogunk 3-4-3-ra. ha lesz a játékosokban egy kis életkedv (nem ugy mint a real ellen) xavi és fabregas összeszedi egy kicsit magát biztosan továbbjutunk. nincs az az Isten, hogy megit kihagyjunk mindent.Sanama írta:Így meg 3-4-3at is lehet játszani, ha Alves feljebb van tolva.
G.Gabe írta:legalább ki lehetne próbálni, mit ér bal oldalon.visca el barca írta:jó ötlet. nem kellene néznem alves meseszép beadásait. már rohadtul unom a sehova nem tartó beíveléseit. ha meg véletlenül eltalája a 16os környékét, az ellenfél 8-9 játékosán kivul usincs ott senkiG.Gabe írta:Egyet azért kipróbálnék: elég vad ötlet. Mi lenne, ha Dani Alvés a bal oldalon játszana, a helyén meg Montoya?
elvileg a válogatottban ott játszik, nem?
legalább ki lehetne próbálni, mit ér bal oldalon.visca el barca írta:jó ötlet. nem kellene néznem alves meseszép beadásait. már rohadtul unom a sehova nem tartó beíveléseit. ha meg véletlenül eltalája a 16os környékét, az ellenfél 8-9 játékosán kivul usincs ott senkiG.Gabe írta:Egyet azért kipróbálnék: elég vad ötlet. Mi lenne, ha Dani Alvés a bal oldalon játszana, a helyén meg Montoya?