visca el barca-val egyet értek, én már ezerszer felvázoltam, hogy ez nevezzük bunkerfocinak nem olyan egyszerű, s lehet hozni 1-2 meccset ellenünk ha letámad az ellenfél, de jóval nagyobb benne a kockázat!
Tökéletes megfogalmazás volt, hogy ez egy BL elődöntő itt tovább kell jutni!Ez ránk is igaz, teljesen mindegy hogyan tovább kell menni, s kész!
És megjegyezném, ami bizakodásra ad okot, hogy ez a Chelsea a 0kapott gól ellenére NEM VÉDKEZETT HÚ DE KIVÁLÓAN!
Középpályájuk gyenge volt, köszönhetően annak, hogy Messivel is szembe találták magukat, s rendre kipasszoltuk őket, s vihettük a 4 esetenként 5 fős védelemre a labdát lendületből!
Akik itt nagyot játszottak az a 2 belső védő Cahill és Terry!Főleg utóbbi, aki már a meccsen is írtam óriási kép volt, ahogy Puyollal paroláztak a 2 öreg harcos aki megélt sok csatát egymás ellen is, s mindkettő irigylésre méltó ütemérzékkel s fanatizmussal van megáldva!
Chelseanél több csapat is bemutatta, hogy jobban képes védekezni s legfőképpen a középpályán képesek már lassítani a támadásainkat!Tegnap nem azt mondom, hogy kisujjból átmentünk a középpályán, de rengeteg olyan szitu volt, amikor már tényleg csak valahonnan valaki még bevetődve odaért és blokkolt 1-1 lövést, vagy elakadt Ivanovic 240es lábában egy passz!
Egy oda-visszavágós rendszerben főleg ellenünk mikor otthon kezdesz kitámadni, s megkockáztatni, hogy a Barcelona rúg egyet, hülyeség!
Lehet itt jönni, hogy ez nem a focihoz való hozzáállás stb, ezek mind szép gondolatok, csak ekkora tétnél nem jó meg a gonosz harca van, hanem 1 valaki továbbjut!
Ha mi rúgjuk az elsőt ide a bökőt, hogy mi is visszavettünk volna, s hátrébb jövünk (ahogy pl tegnap is a második elején kevésbé ment a pressing, hogy így nyissunk területet) és onnan csapunk le!
Itt már óriási sakkjátszmák folynak és persze a kapura lövés meg minden statisztika alapján érthetetlen az eredmény, mert még egyszer mondom a Chelsea nem volt acélos védekezésben, de a szerencse tegnap nagyon elpártolt tőlünk, s ami a legfontosabb egy ilyen párharcban a higgadtság nagyon hiányzott!
Valaki írta, s tökéletes meglátás, Drogba egyszer odakerült, nem volt egy megoldhatatlan szituáció, de picsánrúgta be is ment!
És még megjegyezném a Chelsea próbált a labdaszerzésből építkezni, az első félidőben is nem egyszer szépen ki is hozták a labdát, de mi nagyon jól szorítottuk ki a támadókat, s vissza tudtuk szerezni a labdát!A sokak által tegnap becsmérelt Busquets hathatós közreműködésével!A gólt is úgy kaptuk megszerezték, azonnal spriccelt mindenki előre!De tényleg ne haragudjon senki, de ha nem látja, hogy milyen erős és szinte verhetetlen futballt játszunk, akkor érthető a bunkerfoci megfogalmazás!
És lehet idén gondot jelentett 1-2 csapat amikor kitámadott stb, de tegnap nagyon élesek voltunk, JÓL JÁTSZOTTUNK, pontosak voltunk, 1 dolog hiányzott a gól, s erre játsszák!Hányszor állítottuk lesre Drogbát, számtalanszor, ez is mutatja mindenki ott volt fejben, jól működtek a csapatrészek helyzeteink is voltak!
Visszavágó nyilván más lesz, s valóban benne van a kiesés is, de ha úgy játszunk mint tegnap, akkor minden esélyünk megvan a továbbjutásra!
Az tény, hogy ki garantálja, hogy lesz még egyszer ennyi helyzetünk meg azt be is rúgjuk???Senki, de erről szól ez a játék!Odakerülsz be kell rúgni, ők berúgták így nem tudom azt mondani, hogy érdemtelen pl a tegnapi, mert ez egy rohadt összetett játék, ahol pl a védekezésnek is óriási szerepe van akár tetszik akár nem

és a kapu előtt higgadtság!
Ha mi nyertünk volna 1:0-ra így azt mondjuk, hogy hú de gyengék voltunk, s szerencsék volt, sőt megkockáztatom, hogy valaki még azt is leírta volna, hogy szégyelli, hogy így nyertünk, tegye így, de tényleg amit pl 1-2 régi szurkoló is mond, mi se voltunk mindig ilyen erőfölényben!És elhiszem akik pl ezt írnák szintén régóta a csapattal vannak, csak hangsúlyozom ezen a téten itt visca el barca-t idézzem nem arról szól, hogy jóska meg pista lát a TV előtt egy 6-5ös meccset, itt kőkeményen tovább kell jutni, s bármi áron!
És nekem ne írja senki, hogy mes que un club meg hasonlók, mert az a kijelentés az én szememben továbbra is politikai üzenet, s nem valamiféle játékkal kapcsolatos "kiváltság"!És igen a sportban van oylan, hogy nem minden az eredmény, s pont ezért vagyok a tegnapira büszke, mert igen kikaptunk 1:0ra de méltósággal!De ha nyerünk úgy 1:0ra, hogy kapunk egy kamu 11est nem foglalkoznék vele!
Tudom 225en most nekem fognak esni, elnézést, s tudom én nem vagyok Barcelona szurkoló stb...Hogy lehet valaki aki szereti a védekezést is, amit már múltkor is leírtam, hogy mi vagyunk a legjobban védekező csapat, de mindegy is, az hogy szeretheti a Barcelonát!
Én megéltem már 1-2 dolgot, amibe beleszerettem a Barcelona kapcsán az nem változott, egy hihetetlenül tudatos játék, még amikor nem ment a csapatnak, akkor is ezt láttam!Nekem ez a csúcs, s tényleg elküldhet mindenki az anyámba, de ez most így kikívánkozott belőlem, mert hihetetlen milyen sírás rívás megy akár nyerünk akár vesztünk!Nem tudom mrie számít pár ember, hogy mi kimegyünk fülünkön pattogtatjuk a labdát gurítunk mindenkinek 5-6 gólt miközben az ellenfél kijön egész pályára letámadni, s asszitál meg tapsol a góljainkhoz!Igen szép lenne, csak a foci nem erről szól, s főleg nem ilyen tétek mellett!
Bocsánat mindenkitől még egyszer ha erős lett!Cifrábbakat gondolok

ez cenzúrázott version