Ronal.10 írta:
Most ősszel nem érzem azt hogy ott tudnánk lenni a végén... Télen változás kell (vagy új nagy játékos vagy valami edző) mert egyszer csak Messi is megunja, nem áll távol tőle a feladom hozzáállás...

A játékosanyaggal semmi gond nincs, évek óta talán most a legjobb. Viszont most, amikor lehetne nyúlni a padhoz Valverde semmit nem csinál. Nekem vele kapcsolatban ez a legnagyobb gondom. A játékkal olyan nagy gond nincs, ha sokszor csak kicsit vagyunk pontosabbak behúzzuk a meccset.
De az, hogy Suarez olyan értékelhetetlen teljesítményt nyújt, hogy az fizikai fájdalom és végigjátsza a meccset az kabaré. Dembouz meg bejön 6-8 percre, meg becseréli Rafinhat 10 percre. Sikított a csapat egy Dembélé-Suarez cseréért. De még Munir is sokkal jobb lett volna. Suarez megállt elől aztán próbált csetleni-botlani a tizenhatoson belül. Semmi mozgás, hajtás, de már azzal sokkal előrébb lettünk volna hab a gyors támadásokat nem akasztja meg. Legalább 2-3 ilyen lehetőség lett volna, de ahogy beleért a labdába vége volt mindennek.
De egy Busi-Vidal csere is nagyon érett. Amíg nem mer belenyúlni a meccsbe max. arra várhatunk, hogy Cou-nak elsül a lába vagy Messi bekotor egyet. Ez a legnagyobb hiba, remélem váltotat, mert az egyszerűen egyszerűen nem no9rmális, hogy a 80. perc előtt nem cserél, pedig lenne kire.
Semedot sajnálom néha, mert előre megy, megkapja a labdát, de nem tud vele mit kezdeni, mert nincs senki a jobboson. Amikor ott volt Dembélé előtte legalább a jobb oldalunk veszélyes volt. A portugál amúgy nagyon tetszett, védekezésben is rendben volt és a támadásból is aktívan kivette a részét, csak segítséget nem kapott és folyamatosan ment a hátrapasssz. Egy Dembouzzal életveszélyesek lehettek volna.
Arthur volt a másik, aki kifejezetten jó meccset hozott. Az eddig bemutatkozó fiatalok közül rajta láttam, hogy komoly tagja a csapatnak. Üresbe mozgott, meg mert húzni egy-egy cselt, a lefordulásai tényleg már-már Xavit idézték. A bátorságán kell még csioszolni, mert a képességei megvannak, hogy nagy labdákat osztogasson. Még most sem mondanék róla ítéletet, de lehet hogy lassan meg kell kövessem, mert személy szerint nem nagyon bíztam a srácban.
Piqué meg összeszedhetné magát, mert lassan több gólpasszt oszt ki, mint Messi.
Az argentínnak nagyon jót tett a karszalag, nem tudom mikor láttam ennyit és így hajtani, mint az idén.