Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sport 1MG írta:közvetíti ezt valami?
Szerintem azért ő és Bartra kezdenek, mert a második félidőben jön majd a Pique-Masch kh páros, hogy azért játékban legyenek az Európai Szuperkupa előtt.visca el barca írta:a belgát nagyon nyomatja LE, remélem nincsenek vele komoly terveitavaly volt egy csúcs védelmünk, nem kellene bolygatni..
Ezt vártam komolyan!palesz77 írta:mess2009 írta:nem mondom, hogy kapushiba lett volna a két gól de valahogy az az árnyék vetődés az egyiknél és a lebénulás a másiknál(meg sem tudott mozdulni) bennem valahogy hagy némi hiányérzetet.....az meg hogy ki rohangál a középkörig egyenesen modorosság, a "nagy" honfitársat utánozná...
Rafinha egyik legjobb volt ezen a tornán, ráadásul többnyire nem is a posztján játszott. Mondjuk tegnap valóban szürkébb volt.roby122 írta:
Busi , Rafinha nekem nagy csalódás egyenlőre.
Megértem, hogy ez tűnik logikusnak, de ha már játszani akarsz, akkor az otthoni láblógatás többet árt, mint használ. Ráadásul kapus.roby122 írta: MatS-tól pedig dicséretes, hogy leadta a vakációját a felkészülések miatt, viszont lehet jobb lett volna ha kipiheni magát, hosszú lesz a szezon, és kitudja milyen szerepet szán neki LE.
Én abszolút nem temettem a csapatot. Csak megemlítettem, hogy LE sem volt túlságosan elégedett a látottakkal, valamint 1-2 játékos hozzáállása sem tetszett nagyon.Messias2 írta: Tegnapi meccsen valóban gyengébben toltuk, mint az előző meccseken, de nehogy már 1 gyengébb meccs után temessük a csapatot.
jó, ezt elfogadom, tényleg torzíthat a megítélésen, hogy egyfolytában az idősebb, kiforrottabb és tehetségesebb testvérhez mérik (bár egyébként szerintem van egy pont ezzel ellentétes tendecia is, aminek a keretében felértékeljük és elvárjuk tőle, hogy robbantson, csak azért mert egy technikás Alcantara, aki ráadásul itt maradt nekünk, ha már a másik elment) ezzel együtt Thiagotól függetlenül is közepesnek érzem hozzánk, legalábbis többször érzem azt, hogy valamiért nem, mint azt, hogy igen. persze ezek nem objektív fokmérők, hogy mit érzek, meg egy halom változót figyelembe kéne venni, akár a Thiagoval való összehasonlításban, akár a testvér nélküli megítélésben.palesz77 írta: Rafinha amúgy szerintem is gyengébb verziója, de a legnagyobb "bűne", hogy Alcantara a vezetékneve. Ha köze sem lenne Thiagohoz, senki nem hozzá - és a vele kapcsolatban kicsit megszépült emlékeihez - mérné, szerintem sokan elégedettebbek is lennének vele.
Ezt vártam komolyan!mess2009 írta:nem mondom, hogy kapushiba lett volna a két gól de valahogy az az árnyék vetődés az egyiknél és a lebénulás a másiknál(meg sem tudott mozdulni) bennem valahogy hagy némi hiányérzetet.....az meg hogy ki rohangál a középkörig egyenesen modorosság, a "nagy" honfitársat utánozná...
Messit biztos, ő elvileg bombaformában van. Neymar szerintem kb 30 percet kap majd, ha addigra se szedi össze magát.visca el barca írta:remélem LE a sevilla ellen inkább játszatja majd a "dagadt" neymart meg a nyaralásból beeső messit, mint a pedro/sandro/munir vonalat. fél lábal is többet érnek...
Akkor annyira sokszor nem akarja odarakni Thiago se, mert nem a kiugratások mestere.. Tud nagy labdákat adni, de egyáltalán nem ez az erőssége, tavaly a bajnokságban pl volt vagy 2 védelem mögé belőtt labdája összesen - igen, mindegyik meccsét láttam. Rafinha amúgy szerintem is gyengébb verziója, de a legnagyobb "bűne", hogy Alcantara a vezetékneve. Ha köze sem lenne Thiagohoz, senki nem hozzá - és a vele kapcsolatban kicsit megszépült emlékeihez - mérné, szerintem sokan elégedettebbek is lennének vele. Az előszezonban szerintem sokkal jobban játszik, mint tavaly játszott - az akkori előszezonját is beleértve -, bátrabb, nem jön be neki minden, de hát kinek jön? A lényeg, hogy próbálkozik, több megindulása is van meccsenként, próbál rizikósabb kiugratásokat is adni, amik közül néhány be is jött már. Ini szerintem szürkébb volt ezeken a meccseken például, pedig nem kevéssel jobb játékos.Zozzy 5 írta:igen, pont ez a különbség. Thiagora bár jellemző volt a hanyagság és könnyelműség, emiatt voltak elszórt labdái, de amikor akarta, akkor ő azt a golyót odarakta, ahova szánta. Rafinha fegyelmezettebb és nagyon akar, de nekem az a benyomásom, hogy sok mindent egyszerűen nem tud megcsinálni, adottságbeli hiányosságok vannak (legalábbis Thiagohoz képest), és olykor van egy erőlködés érzésem is vele kapcsolatban.
Amíg az a taktika, hogy a csapatvédekezésben mindenki részt vesz, és elől az MSN megoldja - nyilván nem ilyen egyszerű, de ez a lényeg -, nem tudom mit várnak itt sokan a 2 nagyágyú hiányában. Én még fejlődést is láttam megmondom őszintén a tavalyi alaphoz képest, legfőképp Rakitic részéről, sokkal többet irányított, mint eddig, de Rafinha is több váratlant húzott, és SR is.roby122 írta:Azért LE nyilatkozata sem arról tanúskodik, hogy nagyon elégedett lenne, sőt...
Én nagyon gáznak látom a tegnapi meccset, lehet mondani, hogy felkészülés , meg hogy nem vettük komolyan, de eszméletlen hibákat vétettünk.
Azért szerintem volt hajtás, ha akkora nem is, de elég jó irama volt a mérkőzésnek. Vicces, hogy múltkor az MU is nagyon megakarta nyerni a meccset, most a Fio is nagyon, mi pedig nem ?Messias2 írta:Én nem látom ilyen borúsan a helyzetet. Ez mégis csak egy felkészülési meccs volt, nem volt akkora hajtás. A firenzei csapat viszont nagyon meg akarta nyerni a meccset, és gyakorlatilag végig buszoztak másfél félidőt.
Amúgy Gamper kupán már játszhat a dél-amerikai különítmény?
azért ennél egy kicsivel többről volt szó tegnap: ...Ney, Masch, Dani, és én még Bravót is ide sorolnám...nem mondom, hogy kapushiba lett volna a két gól de valahogy az az árnyék vetődés az egyiknél és a lebénulás a másiknál(meg sem tudott mozdulni) bennem valahogy hagy némi hiányérzetet.....az meg hogy ki rohangál a középkörig egyenesen modorosság, a "nagy" honfitársat utánozná...bingyo24 írta:Messinelkul nem megy nelkule egy kozep csapat vagyunk sajnos !
igen, pont ez a különbség. Thiagora bár jellemző volt a hanyagság és könnyelműség, emiatt voltak elszórt labdái, de amikor akarta, akkor ő azt a golyót odarakta, ahova szánta. Rafinha fegyelmezettebb és nagyon akar, de nekem az a benyomásom, hogy sok mindent egyszerűen nem tud megcsinálni, adottságbeli hiányosságok vannak (legalábbis Thiagohoz képest), és olykor van egy erőlködés érzésem is vele kapcsolatban.palesz77 írta: Mondjuk a bátyónál is volt baromi sok rontott passz, ráadásul kritikusabb pályarészeken, szimplán oda nem figyelésből, de az idő sok mindent megszépít.
Mondjuk a bátyónál is volt baromi sok rontott passz, ráadásul kritikusabb pályarészeken, szimplán oda nem figyelésből, de az idő sok mindent megszépít.Zozzy 5 írta: Rafinha mindig közepes volt, ma is az. sokkal kevésbé van benne a játékában a váratlan, mint a tesóban, utolsó megoldásoknál rosszul dönt, rövid a passz, leolvassák, nem ül a csel stb.