Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
igen, most már hivatalos.MessiNeymarSuarez írta:Barcelona XI vs Leicester: :Masip, A.Vidal, Marlon,Mathieu, Cámara, Roberto, Denis, Arda, Munir, Messi, Suárez
Én nézném ott.MQuCsabi írta:MAsip kezd, tehát mindkét kapusunk eligazol![]()
Amúgy, ha valaki érez magában erőt, Pesten a DIVE barban nézem, Zichy Jenő utca, Nagymező sarka.
Kivetítő és olcsó ser.
igen, 8tólNormandia írta:Ma is a digi 1 adja?
én annyival is beérném ha nem csak ilyenkor szokásos forgatókönyv lenne, hogy 1. fi-ben foci, a másodikban semmi.MQuCsabi írta:ui.: Tegye fel a kezét, aki szeretné, hogy este legálázzuk a Cityt.
Alfa jól szólt. Így van, s az sem véletlen, hogy minden topicból ő folyikveb írta:jahcsak mert a válogatott topicban is róla volt szó
Te írtad alatta eggyel, hogy ha Vidal nem jön be akkor veszünk egy jobb bekket. Csabi csak leírta a legjobb opciótvisca el barca írta:wrong topic mesterMQuCsabi írta:Fiola nemsokára felépülvagy lemaradtam valamiről?
wrong topic mesterMQuCsabi írta:Fiola nemsokára felépül
palesz77 írta:Viszont szerintem most ő kezd a jobboson, aztán egy 60 perc után jön majd csak Vidal
Múltkor is azt jósolták, aztán hál istennek nem az lett. SR most se lesz balhátvéd, rátenném a házat is, semmi értelme nem lenne.. Viszont szerintem most ő kezd a jobboson, aztán egy 60 perc után jön majd csak Vidal, az előző meccset végigtolta ott, most Robin a "sor". Úgyhogy én inkább egy ilyen kezdő jósolnék.messideco írta:Nagyjából a legerősebb kezdőd vizionálják a lapok, egyetlen kérdés a jobb-, ezáltal a balhátvéd poszt kérdése: ha Vidal kezd jobbon, Robi megy balra, vagy Robi kezd jobbon és az első meccsen a legjobbnak választott Camara játssza be a baloldalt. A középpályán Turan és a kicsi Suarez kezdőtagságát veszik biztosra, míg Busi játékára is esélyt látnak, a védelembe visszatérhet Masch.
S.Agüero írta:Szombaton is eltaláltam a kezdőt, most is el fogom, nyugi.
Mekkora kamugép vagy..S.Agüero írta:Masip - Vidal ; Mathieu ; Marlon ; Roberto - Samper ; Arda ; Denis - Messi ; Suárez ; Munir. Valami hasonló lehetne.
Most, hogy még nincs Piqué és Umtiti, merő kíváncsiságból kipróbálnám, hogy Marlon milyen párost alkot Maschevel.palesz77 írta:Szegény Robit látom még mindig balhátvédben nyomatnád..S.Agüero írta:Masip - Vidal ; Mascherano ; Mathieu ; Roberto - Busquets ; Denis ; Arda - Messi ; Suárez ; Munir kezdő össze is jöhetne akár.Amúgy szerintem most ő fog jobbhátvédként kezdeni, Vidal végigtolta az egész meccset ott múltkor, van egy tippem, hogy egy 60 percet legalább ott fog most játszani Robi. Busi úgyis az egyik vkp lesz, Samper mehet a másik félidőben, most nem kell ott játszania.
Szegény Robit látom még mindig balhátvédben nyomatnád..S.Agüero írta:Masip - Vidal ; Mascherano ; Mathieu ; Roberto - Busquets ; Denis ; Arda - Messi ; Suárez ; Munir kezdő össze is jöhetne akár.
Cristian Tello has been left out for technical reasons.S.Agüero írta:Masip, Sergio, Arda, Suárez, Messi, Mascherano, Munir, S. Roberto, Aleix Vidal, Mathieu, Denis, Samper, José Suárez, Marlon, Martínez, Carbonell, Aleñá, Nili, Alfaro, Cámara, Mujica.
Ez az utazó keret.
.
wednesday 3, 9 am: medical tests for players that returned on aug. 1 and that have not travelled to stockholmS.Agüero írta:Amúgy szerdán már Iniék is játszanak, vagy ők még nem utaznak el?