2021.02.05. 16:01:22
Jó kis meccs volt és tudom sokan most pozitívan látják a világot, sőt anno 11s párbaj után én is úgy gondolom jó mentális erőpróba, pozitív csatolás, összekovácsoló erő ez, és ennek a keretnek pont erre van szüksége, úgy vélem Liga viszonylatban és formában lévő Coutival, Dembivel, és Grizivel (formában nem a hozzájuk fűzött be nem váltott álmokat értem, de tisztes teljesítménnyel) reláis lenne a bajnokság is pl, ha BL nem is.
Ugyanakkor én megint csak azokat a hihetetlen repedéseket látom, és egyszerűen nincs rend a fejekben, oké ez ment, visszajött egy kis csapat ellen, szép volt, átszakadt a gát (kötve hiszem ha igen már 3x-or, vki mindig visszaépíti ezek szerint) de PSG nagyon meg fog minket szexuálni. Ilyen hibákkal megint kapunk 8at. Legroszabb meccseket pont kieséses párharcokba nyomtuk, egyszerűen pszichikai nyomás mekrogyasztja a csapatot.
Engem nem az érdekel ha kiesünk a BL-ből az botítékolható, nem érdekel a kupa, meg szuperkupa sem, semmi értékük, tudtuk a Liga sem lesz meg, bár az Atamadrid ha nem lenne ilyen jó... de lányeg, ami érdekel és elvárás a fociban amit Messi is mondott, hogy versenyben legyünk. Tisztes helytállás, vagy reális esély nélkül 6-8 kapott góllal kizúhni szánalmas. Ma már kis csapatok felhúzzák magukat és taktikában odarakják magukat, ilyen szinten ilyen meccsek szorosak és nem lefutottak. Egyszerűen alapvető elvárás lenne hogy veresnybe legyünk, úgy ki lehet esni, ahogy ez a félholt Granada tette ellenünk a PSG ellen pl. mert hogy igen ilyen egy nem lefutott meccs, szóval sztm a fiúk ne magukból merítsenek most nagyot, hanem az ellenfélből, mert örülhetnek, ha tudnak majd akkorát menni a PSG ellen, mint ellenük mentek.