Élő közvetítések
Még két sérült. Nagyszerű
Amúgy nagy fejlődés, hogy ilyen hajtás mellett eddig 45 percet bírtunk, most 70-et.
Depay is mintha sántikálna
Amúgy nagy fejlődés, hogy ilyen hajtás mellett eddig 45 percet bírtunk, most 70-et.
Depay is mintha sántikálna
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vakmacska 2021.11.20. 22:50:09-kor.
Ez a spíker is okos.....elfáradtunk, nem húztunk magunkra senkit, örölünk, ha levegőt kapunk
- vinszentvega
- Capitá del Barça
ElKépesztő hogy Depay mennyire nem lát…. Ezt miért passzolta Niconak? Esélye sem volt…
A védelem ….. remélem nem kérdés Hogy ki kezd a padon legközelebb…
A védelem ….. remélem nem kérdés Hogy ki kezd a padon legközelebb…
It's the little differences. I mean, they got the same shit over there that we got here, but it's just...it's just, there it's a little different
- visca el barca
- Presidente del Barça
Abde harcias és bátornak tünik.
Sajnos az örökölt fizális állóképesség hiánya kezd látszani.
Sajnos az örökölt fizális állóképesség hiánya kezd látszani.
Dembelé milyen bamba fejet vágott Fati mellett
70. perc, elfogyott a szufla, érezni.
70. perc, elfogyott a szufla, érezni.
Megnyugtató érzés Xavi-t látni a kispadon. Remélem sikerül nyerni. Sajnos a váratlan húzások hiányoznak.
Yesssss
Első gól a Xavi éra alatt ....
Első gól a Xavi éra alatt ....

na végre

A változás látható, reméljük a tempót tudjuk tartani.
Na ott a tizi
Na ott a tizi
- Titinho
- Director del Fútbol
Nézőszám: 74.418
11 kapuralövés az első félidőben, 4 kapura. A szezonban eddig a legtöbb az első félidők alapján.
Jó lesz ez, tetszik az iram eddig, a két 17 éves gyerkőc helyett a szélen hiányzik azért a minőség. Most képzeljük el, hogy ott Fati-Dembelé lesz nem sokára.
Szerintem behúzzuk egyébként a meccset.
11 kapuralövés az első félidőben, 4 kapura. A szezonban eddig a legtöbb az első félidők alapján.
Jó lesz ez, tetszik az iram eddig, a két 17 éves gyerkőc helyett a szélen hiányzik azért a minőség. Most képzeljük el, hogy ott Fati-Dembelé lesz nem sokára.

Szerintem behúzzuk egyébként a meccset.
Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
kissé több lendület, hatásosabb letámadás, és szerencsére semmi tiki-taka.
az új gyerek jobb oldalo kissé bátortalan ezért és a gyenge Mingueza miatt féloldalasaik vagyunk. a Gavi Nico kettős jó, Depay mozgását nem értem, minek megy balszélre, miért ő rúgja a szögleteket?
hátul csak RT okoz veszélyt, főleg Mingunak aki homály.
arra vagyok kíváncsi bírjuk e szuflával a másodikat, mert ha fáradunk az Esp. rá fog erősíteni.
az új gyerek jobb oldalo kissé bátortalan ezért és a gyenge Mingueza miatt féloldalasaik vagyunk. a Gavi Nico kettős jó, Depay mozgását nem értem, minek megy balszélre, miért ő rúgja a szögleteket?
hátul csak RT okoz veszélyt, főleg Mingunak aki homály.
arra vagyok kíváncsi bírjuk e szuflával a másodikat, mert ha fáradunk az Esp. rá fog erősíteni.
- visca el barca
- Presidente del Barça
Az uj edzo adta lelkesedes megvan, hajt mindenki, de kicsit megint olyan erzesem van, hogy a 16oson belul sokat toketlenkedunk, amit en a minoseg hianyanak tudok be. Daralni kell, vmi csak bepattan egyszer. Lenne egy-ket aguero kaliber elol, siman mennenk kettovel.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára visca el barca 2021.11.20. 21:58:43-kor.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Erős első félidő, nagy tempó.
Remélem nem pukkannak ki a 2. félidőre
Remélem nem pukkannak ki a 2. félidőre
Xavitól többet vártam középpálya taktika tekintetében. Még mindig nagyon kevés a mozgás. Átlátszó.
- davi10
- Llegenda del Barça
Kicsit nagyobb szerencsével/odafigyeléssel 2-vel mehettünk volna az első 15 perc után.
Vannak biztató jelek, de nyilván a legbiztatóbb az lenne, ha sikerülne behúzni.
Vannak biztató jelek, de nyilván a legbiztatóbb az lenne, ha sikerülne behúzni.

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"