Pedig lehet máshogy is. Csak tényleg nehéz. De színészkedéssel nem lehet csatát nyerni. Ez nem fair. Bár sajnos a XXI. századi focihoz ez is szorosan párosul és mi sem maradtunk tiszták.Pavel írta:A színészkedének én sem örültem, de a Madrid (Jose) ellen csak így lehet.
Elhitetni a bíróval, hogy súlyos szabálytalanság történt.
Nekem ne mondja senki, hogy a kijelölt bíró nem nézte az előző két meccset. Ott megfigyelhette, hogy milyen gusztustalan szabálytalanságokat követett el a nagy Madrid játékosai pl. Pepe, Arbeola stb.
Természetesen a következő meccseken én se szeretném látni ezeket a megmozdulásokat.
Barça a Bajnokok Ligájában
- Lionel85
- Llegenda del Barça

-
- Entrenador del Barça
12 Rudi.MessiFan írta:Na hál isten meg lett a győzelem ráadásul kapott gól nélkül!
Színészkedés, bíráskodás ide, vagy oda, nyertünk. Mourinho már feladta (bár gondolom azt csak indulatból mondta) így talán egy több gólos győzelmet láthatunk majd a Camp Nou-ban és utána irány a Wembley!
Egy MU-Barca párharcnak örülnék a legjobban. Valami olyasmi meccset várnék mint a 2008-2009-es csak a labdabirtoklás több lenne Barca részről.
Messi 11 meccsen 11 gól. Mennyi a BL gólrekord? Tavaly Messi volt a BL gólkirály? Asszem 8-at lőtt de lehet az a német csávó 9-ig jutott..
Igen ő volt és az idén is ő lesz.
Na hál isten meg lett a győzelem ráadásul kapott gól nélkül!
Színészkedés, bíráskodás ide, vagy oda, nyertünk. Mourinho már feladta (bár gondolom azt csak indulatból mondta) így talán egy több gólos győzelmet láthatunk majd a Camp Nou-ban és utána irány a Wembley!
Egy MU-Barca párharcnak örülnék a legjobban. Valami olyasmi meccset várnék mint a 2008-2009-es csak a labdabirtoklás több lenne Barca részről
.
Messi 11 meccsen 11 gól. Mennyi a BL gólrekord? Tavaly Messi volt a BL gólkirály? Asszem 8-at lőtt de lehet az a német csávó 9-ig jutott..
Egy MU-Barca párharcnak örülnék a legjobban. Valami olyasmi meccset várnék mint a 2008-2009-es csak a labdabirtoklás több lenne Barca részről

-
- Entrenador del Barça
A színészkedének én sem örültem, de a Madrid (Jose) ellen csak így lehet.
Nekem ne mondja senki, hogy a kijelölt bíró nem nézte az előző két meccset. Ott megfigyelhette, hogy milyen gusztustalan szabálytalanságokat követett el a nagy Madrid játékosai pl. Pepe, Arbeola stb.
Természetesen a következő meccseken én se szeretném látni ezeket a megmozdulásokat.
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Ahogy mindenki, úgy én is idegenkedem a Barça által előadott színészkedésektől. Nem ez a mi műfajunk. Értem, hogy jobban szerették volna Messiék kidomborítani az elszenvedett szabálytalanságokat és megmutatni a bírónak, hogy bizony tahó módon cselekszenek az ellenfélnél, mégsem egy járható út ez.
Viszont amit a színészkedéssel csúfított a Barça a megítélésén, azt visszahozta a küzdeni tudásával és a két zseniális Messi-góljával. Tulajdonképpen félig a döntőben vagyunk, ám van egy visszavágó, bár szerintem az már csak formalitás valamilyen szinten. Ez a Real nem tud fordítani a Camp Nouban, ahol mindenki ellenük lesz. Egyszerűen egy számukra ellenséges közegben nem tudnak küzdeni. Várom a visszavágót és fele annyi izgalmat nem várok, mint tegnap volt. És ez azzal magyarázható, hogy a Real úgy játszott, ahogy Mourinho mondta nekik és csak maguknak köszönhetik, hogy szinte már kiestek.
Ha Mourinho nem azt mondaná fiainak, hogy törjék szét a játékot, akkor a játékosai is talán inkább a focira koncentrálnának, így nem lenne bajuk a piros lapokkal sem.
Viszont amit a színészkedéssel csúfított a Barça a megítélésén, azt visszahozta a küzdeni tudásával és a két zseniális Messi-góljával. Tulajdonképpen félig a döntőben vagyunk, ám van egy visszavágó, bár szerintem az már csak formalitás valamilyen szinten. Ez a Real nem tud fordítani a Camp Nouban, ahol mindenki ellenük lesz. Egyszerűen egy számukra ellenséges közegben nem tudnak küzdeni. Várom a visszavágót és fele annyi izgalmat nem várok, mint tegnap volt. És ez azzal magyarázható, hogy a Real úgy játszott, ahogy Mourinho mondta nekik és csak maguknak köszönhetik, hogy szinte már kiestek.
Ha Mourinho nem azt mondaná fiainak, hogy törjék szét a játékot, akkor a játékosai is talán inkább a focira koncentrálnának, így nem lenne bajuk a piros lapokkal sem.

Elnézést kérek érte, meglestem néhány videót, valóban érte a labdát, de a lényegen ez nem változtat, a kísérlet/szándék büntetendő.daffy írta:azért vitáznék vele,ugyanis elérte a labdát,ne a képet nézd,hanem a videót.B. írta:Csak a kiállításról.
Ugye a szabályzatban világosan le van írva, hogy mi ér pirosat(ebből vizsgáztam) és természetesen a szándék is büntetendő.Minden képen máshogy áll Pepe lába, így csak annyit tennék hozzá: ha elérte Alves lábszárát, ha nem, a labdához nem volt köze(vitathatatlan) és sérülést is okozhatott volna.Ráadásul elég nagy lendülettel jött a portugál
ilyennel nem szabad játszani.
kellőképpen felelőtlen volt, hogy kiérdemelje a piros kártyát
B.
- levproff
- Director del Fútbol
Nem tetszett tegnap a csapat pályán való viselkedése. Mondjuk Busquetstől már megszoktam..na de Pedro is? meg amúgy is..rá sem ismertem a csapatra.
Viszont ez a Real még a színészkedéseknél is szánalmasabb volt..ahogy Ozsi is írta..ha egyszer valaki ellen is így játszana a Barca, ahogy a Real tegnap ellenünk én kajak elsírtam volna magam. Egyszerűen ez szánalmas, nem tudok mit mondani..
Pepét meg pálya közelébe sem engedném, örülhet, hogy tegnap kaphatott 70 percet. Viszont Busquetset is büntetném már rendesen. Na meg Ademajom is..fúj.
Messi meg szokás szerint büntet, elképesztő..
Na mindegy..a visszavágón majd bekkelhet a Madrid..csak az a gond, hogy ezek után simán ki is néznem belőlük.
Viszont ez a Real még a színészkedéseknél is szánalmasabb volt..ahogy Ozsi is írta..ha egyszer valaki ellen is így játszana a Barca, ahogy a Real tegnap ellenünk én kajak elsírtam volna magam. Egyszerűen ez szánalmas, nem tudok mit mondani..
Pepét meg pálya közelébe sem engedném, örülhet, hogy tegnap kaphatott 70 percet. Viszont Busquetset is büntetném már rendesen. Na meg Ademajom is..fúj.
Messi meg szokás szerint büntet, elképesztő..

Na mindegy..a visszavágón majd bekkelhet a Madrid..csak az a gond, hogy ezek után simán ki is néznem belőlük.

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
Valaki írta itt pár hozzászólással ezelőtt, hogy csak annyit szeretne kérdezni, hogy: A Barca még mindig Més que un club?
Úgy gondolom, igen.
A tegnapi fetrengés-hempergés parádé szerintem teljesen a Madridnak köszönhető (meg persze a következetlen bíráskodásnak az elmúlt két meccsen). Az alattomos favágó stílus eddig nem nyerte el méltó büntetését, ezért rá kellett játszaniuk az ütközésekre, hogy szemet szúrjon.
Tudom, Busquets nagy primadonna, ezért abszolút nem is tartozik a kedvenceim közé.Viszont azt túlzónak találom, hogy amikor madridisra ismerőseimet kérdezem, hogy de tényleg kit is szeretnek még ebből a csapatból (én pl. Casillast nagyon, meg mondjuk Alonsót) az a válaszuk,hogy de Alves meg Busi mekkora mocskok.Nem hinném, hogy a színészkedést egy lapon lehetne említeni a szándékos taposásokkal, Ramos pofoszkodásával, Pepe gyilkos megmozdulásaival és nem utolsó sorban Mourinho gyerekes megnyilvánulásaival.
Ezen a meccsen lehet, hogy szükség volt erre, én is szidtam őket, mert utálom az ilyet, de remélem, hogy tudatos volt és nem lesz ez általános dolog, mert akkor már tényleg nem lesz 'Més que un club'
Az egészet azért sajnálom, mert a futball veszít vele, az amerikai sportokban az első edzés után kirugdossák a színészkedőket (gondolom én, csak mert ott nagyon nem divat szerencsére).
ui.:bocsi,ha topicot tévesztettem, de most minden összefügg mindennel...
Úgy gondolom, igen.
A tegnapi fetrengés-hempergés parádé szerintem teljesen a Madridnak köszönhető (meg persze a következetlen bíráskodásnak az elmúlt két meccsen). Az alattomos favágó stílus eddig nem nyerte el méltó büntetését, ezért rá kellett játszaniuk az ütközésekre, hogy szemet szúrjon.
Tudom, Busquets nagy primadonna, ezért abszolút nem is tartozik a kedvenceim közé.Viszont azt túlzónak találom, hogy amikor madridisra ismerőseimet kérdezem, hogy de tényleg kit is szeretnek még ebből a csapatból (én pl. Casillast nagyon, meg mondjuk Alonsót) az a válaszuk,hogy de Alves meg Busi mekkora mocskok.Nem hinném, hogy a színészkedést egy lapon lehetne említeni a szándékos taposásokkal, Ramos pofoszkodásával, Pepe gyilkos megmozdulásaival és nem utolsó sorban Mourinho gyerekes megnyilvánulásaival.
Ezen a meccsen lehet, hogy szükség volt erre, én is szidtam őket, mert utálom az ilyet, de remélem, hogy tudatos volt és nem lesz ez általános dolog, mert akkor már tényleg nem lesz 'Més que un club'
Az egészet azért sajnálom, mert a futball veszít vele, az amerikai sportokban az első edzés után kirugdossák a színészkedőket (gondolom én, csak mert ott nagyon nem divat szerencsére).
ui.:bocsi,ha topicot tévesztettem, de most minden összefügg mindennel...

- davidvillabest
- Jugador del Barça
-
- Capitá del Barça
Hát mit is mondjak....
Alvés azért kapott ott a lábára egy kis pöcit. Egyébként a bírónak nem azt kell büntetnie, hogy eltalálja a lábat, hanem a szándékot. Nem mindegy.
A másik: szerintem ezen a meccsen a színészkedés is a taktika része volt.
MErt azért legyünk őszinték, azért ez nem a Barca stílusa. Busi néha túlzásba viszi (tegnap is), de ennyi.
A fiúk okosan fociztak, várták, hogy kicsit kinyíljon a Real, és úgy próbáltak támadni. Ha meg kaptak egy rúgást, akkor jöhetett a hattyú halála. Jól tették, azt mondom. Ezzel visszanyalt a fagyi a realnak.
És hogy ez a játék hogy tetszik a realosoknak? Hát, lehetett hallani már a 10. percben, hogy kifütyülték őket. Először azt hittem, hogy a Barcának szól. De hát én is anyáznék, ha a csapatom otthon meg sem próbál támadni. Egyedül CR akart gólt rúgni tegnap. Nem csípem őt, mert beképzeltnek tartom, de szerintem ebből a csapatból ő az, aki tényleg hajt, és győzni akar, és van tudása is. Szerintem jobban járna, ha elmenne egy olyan csapathoz, ahol hagyják is focizni.
Muringyo: no comment. Elgurult a gyógyszer. Ennyi. Eddig is rühelltem, de ezek után már nem tudom mit gondoljak róla. Egy idegbeteg állat lett, aki az egoizmusa miatt nem képes belátni, hogy ő barmolta el. Én nem tartom jó edzőnek. Egy taktikát ismer, a bunkerfocit. Minden csapatával ezt játszatta. Pep meg mindig próbál kitalállni valami újat, miközben megtartja az eredeti stílust is.
Visszavágó: biztos vagyok benne, hogy sokkal nyíltabb játékot fog hozni. A Realnak nincs más hátra, mint előre. Biztos, hogy Kaká és Benzema kezdeni fog. De hogy mennyire fognak támadni, azt ki tudja?
És ez a duma, hogy "Kakát be akarta hozni, hogy a végét megnyomják"?
Mit akartak megnyomni? A semmit?
Kicsit előrébb tekintve: MU ellen az esélyek? Szerintem most jobbak, mint két évvel ezelőtt. Szerintem a MU elég statikus focit játszik. CR elvesztése azért érvágás volt erre tekintve. Elveszett a kreativitás. Jó-jó, megnyerik a bajnokságot állandóan, de milyen üldözőik vannak?
Jó, persze lehet párhuzamot hozni a spanyol bajnoksággal is, hogy itt a Barca-Real a domináns magasan.
Azért szép lenne, ha Messi megint fejelne egy gólt a döntőben
Mindenesetre jövőhét kedden egy sokkal támadóbb szellemű Realt várok, nyíltabb játékot, és természetesen sok Barca-gólt.
Alvés azért kapott ott a lábára egy kis pöcit. Egyébként a bírónak nem azt kell büntetnie, hogy eltalálja a lábat, hanem a szándékot. Nem mindegy.
A másik: szerintem ezen a meccsen a színészkedés is a taktika része volt.
MErt azért legyünk őszinték, azért ez nem a Barca stílusa. Busi néha túlzásba viszi (tegnap is), de ennyi.
A fiúk okosan fociztak, várták, hogy kicsit kinyíljon a Real, és úgy próbáltak támadni. Ha meg kaptak egy rúgást, akkor jöhetett a hattyú halála. Jól tették, azt mondom. Ezzel visszanyalt a fagyi a realnak.
És hogy ez a játék hogy tetszik a realosoknak? Hát, lehetett hallani már a 10. percben, hogy kifütyülték őket. Először azt hittem, hogy a Barcának szól. De hát én is anyáznék, ha a csapatom otthon meg sem próbál támadni. Egyedül CR akart gólt rúgni tegnap. Nem csípem őt, mert beképzeltnek tartom, de szerintem ebből a csapatból ő az, aki tényleg hajt, és győzni akar, és van tudása is. Szerintem jobban járna, ha elmenne egy olyan csapathoz, ahol hagyják is focizni.
Muringyo: no comment. Elgurult a gyógyszer. Ennyi. Eddig is rühelltem, de ezek után már nem tudom mit gondoljak róla. Egy idegbeteg állat lett, aki az egoizmusa miatt nem képes belátni, hogy ő barmolta el. Én nem tartom jó edzőnek. Egy taktikát ismer, a bunkerfocit. Minden csapatával ezt játszatta. Pep meg mindig próbál kitalállni valami újat, miközben megtartja az eredeti stílust is.
Visszavágó: biztos vagyok benne, hogy sokkal nyíltabb játékot fog hozni. A Realnak nincs más hátra, mint előre. Biztos, hogy Kaká és Benzema kezdeni fog. De hogy mennyire fognak támadni, azt ki tudja?
És ez a duma, hogy "Kakát be akarta hozni, hogy a végét megnyomják"?
Mit akartak megnyomni? A semmit?
Kicsit előrébb tekintve: MU ellen az esélyek? Szerintem most jobbak, mint két évvel ezelőtt. Szerintem a MU elég statikus focit játszik. CR elvesztése azért érvágás volt erre tekintve. Elveszett a kreativitás. Jó-jó, megnyerik a bajnokságot állandóan, de milyen üldözőik vannak?
Jó, persze lehet párhuzamot hozni a spanyol bajnoksággal is, hogy itt a Barca-Real a domináns magasan.
Azért szép lenne, ha Messi megint fejelne egy gólt a döntőben

Mindenesetre jövőhét kedden egy sokkal támadóbb szellemű Realt várok, nyíltabb játékot, és természetesen sok Barca-gólt.
A világon sok Murinho van, de Guardiola csak egy.- Menotti
ha eléri a labdát,akkor nyilván nem.kennyke04 írta: Bajnoki meccsen, meg én úgy látom Alves eléri a labdát, utána sorodja el Marcit, akkor az se volt jogos büntető?
-
- Entrenador del Barça
Szia!casillasfan írta:Sziasztok!
továbbá, nem tűzszítás céljából be szeretném linkelni az ominúzus belépőt.
http://www.youtube.com/watch?v=1guPz4WSslg
Azt hiszem, hogy a legelvakultabb szurkolók is beláthatják, hogy ez nem ért piros lapot. Hozzáteszem, én díjaztam volna Pepe túlbuzgó ambiciózusát egy sárga lappal, de pirossal semmi képpen. Mour kiállítása szerintem nem annyira döntő tényező, odébb ment 5 méterrel, és papíron kommunikált Karankával.
.
ne haragudj, de Te valaha életedben fociztál?csak azért kérdem, mert "Azt hiszem, hogy a legelvakultabb szurkolók is beláthatják..."...hogy ez piros lapot ért.nem az a fontos, hogy lábat ér-e, képzeld el ha nem húzza vissza Alves a lábát?és még direkt rá is tart...azt hiszem nincs miről beszélni...megérdemelt a siker!
Forca Barca
- kennyke04
- Entrenador del Barça
Bajnoki meccsen, meg én úgy látom Alves eléri a labdát, utána sorodja el Marcit, akkor az se volt jogos büntető?daffy írta:azért vitáznék vele,ugyanis elérte a labdát,ne a képet nézd,hanem a videót.B. írta:Csak a kiállításról.
Ugye a szabályzatban világosan le van írva, hogy mi ér pirosat(ebből vizsgáztam) és természetesen a szándék is büntetendő.Minden képen máshogy áll Pepe lába, így csak annyit tennék hozzá: ha elérte Alves lábszárát, ha nem, a labdához nem volt köze(vitathatatlan) és sérülést is okozhatott volna.Ráadásul elég nagy lendülettel jött a portugál
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." - Hofi Géza
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." - Hofi Géza
azért vitáznék vele,ugyanis elérte a labdát,ne a képet nézd,hanem a videót.B. írta:Csak a kiállításról.
Csak a kiállításról.
Ugye a szabályzatban világosan le van írva, hogy mi ér pirosat(ebből vizsgáztam
) és természetesen a szándék is büntetendő.Minden képen máshogy áll Pepe lába, így csak annyit tennék hozzá: ha elérte Alves lábszárát, ha nem, a labdához nem volt köze(vitathatatlan) és sérülést is okozhatott volna.Ráadásul elég nagy lendülettel jött a portugál
Ugye a szabályzatban világosan le van írva, hogy mi ér pirosat(ebből vizsgáztam

B.
BL: Futballozni akartunk, a katalánok viszont csak sírtak - Adebayor
Adebayor is meghülyült!
Ő sem tudja már mi az hogy FOCIZNI!
Adebayor is meghülyült!
Ő sem tudja már mi az hogy FOCIZNI!
A Barca passzolgatós biztonsági játéka és a Madrid hátul bekkelése között az a különbség, hogy a Barca hajlandó támadni, amint lehetősége van rá és nem csak 2 emberrel. A Madrid meg nem hajlandó támadni, mert nem akar lehetőséget adni az ellenfélnek. Ez persze a tegnapi meccsre kevésbé igaz már, mert itt egyik csapat sem akart támadni tulajdonképpen komoly erőkkel.
Volt egy nagyon jó totálkép bevágás a meccsen, amikor látszott, hogy Di Maria és Cé elöl a 16-os környékén kontráznak, a következő ember már a Real térfelének közepe felén volt. Második hullám mint olyan nem létezett.
Volt egy nagyon jó totálkép bevágás a meccsen, amikor látszott, hogy Di Maria és Cé elöl a 16-os környékén kontráznak, a következő ember már a Real térfelének közepe felén volt. Második hullám mint olyan nem létezett.
-
- Jugador del Barça
amit linkeltél vidit az összevágták,különben mért lenne ott pepe stoplis nyoma alves lábán?casillasfan írta:Sziasztok!
De!
amikor ti hátul passzolgattok az szerintem legalább annyira ellenszenves a másik oldalról mint amit mi tettünk, a ti oldalatokról. Egy Realos olvasatából az történik a mostani Cláciso-kon, hogy mi brusztolunk, ahogy bírunk, mert erre van szükség, ti pedig hátul passzolgattok fél órákat, és ezt nevezi minden bulvár-sajtóorgánum a világ legjobb focijának. A ti olvasatotokban pedig az van, hogy ti játszanátok a játékotokat, de mi megöljük.
továbbá, nem tűzszítás céljából be szeretném linkelni az ominúzus belépőt.
Azt hiszem, hogy a legelvakultabb szurkolók is beláthatják, hogy ez nem ért piros lapot. Hozzáteszem, én díjaztam volna Pepe túlbuzgó ambiciózusát egy sárga lappal, de pirossal semmi képpen.
- CsacsMate
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Azért abba gondolj bele, hogy mi van, ha ott hagyja a lábát. Lehet akkor megérdemeltnek gondoljátok ti is a piros lapot, de csak az miatt, hogy egy szabálytalanság tényleg teljesen látható legyen nem fogja sem Alves és egy játékos sem kockáztatni az esetleges további pályafutását, mert ha most az a láb nem hátra lendül, hanem előre ott az törés minimum és a csúnyábbik változata.casillasfan írta: továbbá, nem tűzszítás céljából be szeretném linkelni az ominúzus belépőt.
Azt hiszem, hogy a legelvakultabb szurkolók is beláthatják, hogy ez nem ért piros lapot. Hozzáteszem, én díjaztam volna Pepe túlbuzgó ambiciózusát egy sárga lappal, de pirossal semmi képpen. Mour kiállítása szerintem nem annyira döntő tényező, odébb ment 5 méterrel, és papíron kommunikált Karankával.
- torrentkiller
- Entrenador del Barça
De ez még nem magyarázza a 7 védekező játékost otthon. Főleg nem a Real Madridnál. Ha egy kiscsapat csinálja, akkor az még okés, de egy kiscsapat nem játszik Klasszikust! Egy ilyen meccsen hazai közönség előtt kutya kötelessége lenne felvállalni a támadó szelleműbb focit.casillasfan írta:Szerintem (akárhol, akármilyen pályán, legyen az otthon vagy idegenben) az ellen a csapat ellen amelyik legnagyobb fegyvere a passz, és ezt művelik művészi szinten, öngyilkosság a másik térfél 16-osáig felmenni letámadni, és otthagyni egy körülbelül 30-40 méteres sávot Xavinak, meg Messinek. Főleg Messinek!

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
- AndrésGerardHernandez
- Jugador del Barça
Egyébként tudja itt valaki, hogy mi volt a szünetben, Pinto mit csinált? Nem vitatémának szánom, csak nem tudom mi történt, egy lassítást láttam valamiről még a meccs alatt, de annak se füle, se farka. Ha valaki tudja, akkor legyen olyan kedves és büfikézze már fel ide! Epekede várom, lehet vannak így mások is.
[quote="casillasfan"]Sziasztok!
Első, és terveim szerinti utolsó kommentemet tervezem ezen az oldalon, megpróbálom megfelelő hangnemben, de szeretnék ezzel a meccsel foglalkozni, gondolom mindenki érti, hogy miért.
Szia Kedves Madridista!
Köszönjük hozzászólásodat és reméljük is , hogy az utolsó volt!
Pepe szándékos durvaságot követett el!
Persze szerinted és sokak szerint ez csak akkor piros ha Alves lábát úgy éri hogy el is törik!!!
A játékvezető dolga , hogy megvédje a játékosok testi épségét!
Stark nem várt addig míg pepinho (más néven "technika","hentes"
)meggyilkol valakit!
Messit mindenki szereti a világon,lásd be még Te is,emiatt nem lehet elítélni a bírót!
A nagy Mourinho taktikáról meg csak annyit hogy szégyellheted hogy ő az edző!Otthon egy Madrid FOCIZZON!Még ha akkor kikapnak!
És ne mond nekem hogy nincs hozzá játékosanyag!
Ronaldo is sírt a pályán az antifocitok miatt!
Az pedig hogy a Barca nem hajszolta annyira a golt érthető,sőt jó taktika volt Peptől!
Ez egy oda-vissza vágóból álló párharc!
És mi otthon azért nyerni szoktunk!
Erre épített Pep is!
Hogy nem értetek el 0-0-át köszönjétek "szimpatikus edzőtöknek meg a madridi HENTESNEK!
Béke
Első, és terveim szerinti utolsó kommentemet tervezem ezen az oldalon, megpróbálom megfelelő hangnemben, de szeretnék ezzel a meccsel foglalkozni, gondolom mindenki érti, hogy miért.

Szia Kedves Madridista!
Köszönjük hozzászólásodat és reméljük is , hogy az utolsó volt!
Pepe szándékos durvaságot követett el!
Persze szerinted és sokak szerint ez csak akkor piros ha Alves lábát úgy éri hogy el is törik!!!
A játékvezető dolga , hogy megvédje a játékosok testi épségét!
Stark nem várt addig míg pepinho (más néven "technika","hentes"

Messit mindenki szereti a világon,lásd be még Te is,emiatt nem lehet elítélni a bírót!
A nagy Mourinho taktikáról meg csak annyit hogy szégyellheted hogy ő az edző!Otthon egy Madrid FOCIZZON!Még ha akkor kikapnak!
És ne mond nekem hogy nincs hozzá játékosanyag!
Ronaldo is sírt a pályán az antifocitok miatt!
Az pedig hogy a Barca nem hajszolta annyira a golt érthető,sőt jó taktika volt Peptől!
Ez egy oda-vissza vágóból álló párharc!
És mi otthon azért nyerni szoktunk!
Erre épített Pep is!
Hogy nem értetek el 0-0-át köszönjétek "szimpatikus edzőtöknek meg a madridi HENTESNEK!
Béke
- salas9
- Entrenador del Barça
Érthető is meg nem is. De azért hazai pályán ezt megjátszani már gusztustalan, ráadásul egy BL elődöntőben. Láthattad Ronaldo is sírt mikor egyedül kergetőzött, mert Di Maria és Özil meg sem mozdult, pedig a legtöbbször látható volt mikor letámadtatok Valdés vagy Piqué vagy Alves is felrúgta a labdát, és máris nem passzolgattunk.casillasfan írta:Szerintem (akárhol, akármilyen pályán, legyen az otthon vagy idegenben) az ellen a csapat ellen amelyik legnagyobb fegyvere a passz, és ezt művelik művészi szinten, öngyilkosság a másik térfél 16-osáig felmenni letámadni, és otthagyni egy körülbelül 30-40 méteres sávot Xavinak, meg Messinek. Főleg Messinek!

-
- Barça C
Szerintem (akárhol, akármilyen pályán, legyen az otthon vagy idegenben) az ellen a csapat ellen amelyik legnagyobb fegyvere a passz, és ezt művelik művészi szinten, öngyilkosság a másik térfél 16-osáig felmenni letámadni, és otthagyni egy körülbelül 30-40 méteres sávot Xavinak, meg Messinek. Főleg Messinek!