Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Nagyon remélem, hogy összedrótozzák. Ha mégsem, akkor meg inkább Afellay vagy Masch pótolja, mint Keita!Initom írta:De akkor ki pótolja,ha esetleg nem játszik?
Affelay. Szerintem nem olyan vészes veszteség.De akkor ki pótolja,ha esetleg nem játszik? Sad Mad
Afellay, vagy Iniesta, és akkor Ini helyén meg Keita. De csak össze drótozzák!Initom írta:Neee...csak össze drótozzák valahogy![]()
A franc essen belé,nem lehetünk ilyen balszerencsések!
De akkor ki pótolja,ha esetleg nem játszik?![]()

Neee...csak össze drótozzák valahogyMessithebest írta:na ne.....LM10 írta:
SZERK: A SPORT szerint Pedro kisebb húzódást szenvedett el, és ugyan nem súlyos, de mégis kérdéses lett mára a játéka...
na ne.....LM10 írta:
SZERK: A SPORT szerint Pedro kisebb húzódást szenvedett el, és ugyan nem súlyos, de mégis kérdéses lett mára a játéka...

Többen is mondták, hogy lesz a Kossuth téren kivetítés, több ismerősöm is megy, mi is,mint egy 15-20 fős társasággal megyünkalbicelesteX írta:Sziasztok!Szolnokon lesz valahol óriás kivetítő?

Ez tuti?Tudsz bővebb infot?LM10 írta:A Kossuth térenalbicelesteX írta:Sziasztok!Szolnokon lesz valahol óriás kivetítő?

http://www.facebook.com/event.php?eid=115819431835707colonel21 írta:Ki hol nézi? Hol lesz óriáskivetítős meccsnézés jó hangulattal szerintetek?
Barcaaa!!!
Hát...visca el barca írta:van már vmiféle kezdo a lathataron?
jo lenne tudni a védelemmel mi lesz. kivancsi vagyok h alves és pique mellé ki kerül be. remélem balra abidal, kozepre puyol, és nem az lesz h puyol balon masche meg középen

BojantTocy írta:Valdés, Oier, Alves, Adriano, Piqué, Puyol, Abidal, Maxwell, Milito, Mascherano, Busquets, Keita, Xavi, Iniesta, Pedro, Jeffren, Afellay, Messi, Villa + Thiago, Fontás, esetleg Mino 3. kapusnak ez csak 22. kit hagytam ki?sneco7 írta:Valaki meg tudná nevezni a teljes utazó keretet? Csak,mert valahol olvastam,h 24 fős kerettel utaztunk,de valahogy csak 23 játékost bírtam összeszedniAzért érdeklene,mert azon gondolkodtam,h vajon Pep kiket fog kihagyni a 18-as keretből a döntőn. Ugye egyedül Pinto,aki biztos illetve szerintem Fontás,Thiago és Jeffren,de akkor is van még 1 vagy 2 ember,aki mindenképp kimarad....szerintetek? Maxwell? Vagy Milito? Esetleg más?