Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azt hittem gálázni fogunk, de igen nehéz este lett belőle.Samper írta:Ernő bácsi mával is tapasztaltabb lett!
Nekünk sem Suarez miatt. Tévedett ida-oda a játékvezető, de most azért inkább ide, és egy ilyen szoros meccsen ennek jelentősége volt, az x igazságosabb lett volna.Megfújták a hazai pályát most... De az Alavesnek nem kellett volna teljes létszámmal befejezni a meccset...
Mondjuk otthon egy Alaves ellen jogosan gondolta,hogy belefér 2-3 pihentetés. Mikor máskor,ha nem most? Szerencsétlenségére pont ma játszunk-eddig-pontatlanul. De még így is meglehetett volna a vezetés bőven.Samper írta:Eddig Valverde nem csinált ennyi eszméletlen rotációt. De látta a félidőt, biztos valahogy megpróbál belenyúlni a meccsbe.
Majd jön helyette Busi, úgyis addigra már papíron vezetünk pár góllal, vagy Roberto.davi10 írta:
Pedig ha nem Coutinho, akkor csakis Őt tudtam volna elképzelni Iniesta cseréjeként (igen, komolyan gondolom), mert tuti nem játssza ezt se végig az öreg.
Nem Gomes betegedett le és maradt ki a keretből az utolsó pillanatban?recrea írta:Pedig bíztam egy jó Gomesben.
Szerintem is úgy lesz, hogy Coutinho majd a baloson játszik mindenest, miközben mindenki más marad a posztján, gondolom Valverdének ezzel az a terve, hogy minél hamarabb beillesztődjön a játékunkba.visca el barca írta:azért remélem nem lesznek egymás nyakán, mert akkor egyik sem tud kibontakozni. 4-3-3-ban vhogy jobban eltudom őket képzelni mint 4-4-2-ben egymás mellettMessiNeymarSuarez írta:Valverde világi troll amúgy, erről ment a diskurzus hogy vele az életbe nem fogjuk Iniestát és Coutinhot látni egyszerre a pályán(max nagyon idővel, vészesetben), erre rögtön berakja mindkettőt![]()
azért remélem nem lesznek egymás nyakán, mert akkor egyik sem tud kibontakozni. 4-3-3-ban vhogy jobban eltudom őket képzelni mint 4-4-2-ben egymás mellettMessiNeymarSuarez írta:Valverde világi troll amúgy, erről ment a diskurzus hogy vele az életbe nem fogjuk Iniestát és Coutinhot látni egyszerre a pályán(max nagyon idővel, vészesetben), erre rögtön berakja mindkettőt![]()
én is így vagyok, de azért már ez a Cou-Ini páros is mit tud majd alkotni, Messivel persze..és akkor Busi sem kezd, Dembi meg sérült, elég mély a keretSinya22 írta:Megnéztem volna az Alba-Iniesta-Cou balost támadásban,de nem gyenge így sem
Ha a meccs úgy alakul,remélem Mina is kap pár percet.