Stalkyard írta:Akkor már csak egy kérdésem van. Ezt azon a 9 bajnoki meccsen szűrted le, amin idén szóhoz jutott, nagyjából átlagosan 10 percekre?
Én az egyetlen fejlődést abban látom, hogy immár egy jól szervezett csapatba tud beszállni néha, és hogy nem erőltetik őt.
De igazad van, arra hogy negyed órákat meg 10 perceket kapjon, arra tényleg jó. Csak nem hiszem hogy erre lett szánva.

Na csak, hogy ne a levegőbe beszéljünk: "negyed órákat meg 10 perceket kapjon"
635 percet játszott idén a portugál:
-258-at a ligában - 9 meccsen kezdett vagy szállt be csereként
-125-öt a Bl-ben
-180-at a kupában
-72-t a szuperkupán
Igen, ÉN láttam az összes idei meccsünket, éppen ezért mertem írni ezeket. Nem is akarok elveszni a számokban, csak azért hoztam őket, hogy lásd nem igaz, hogy átlagosan 10 percekre jön be.
Játszott a Bilbao (83 percet) és az Atletico (végig) ellen is idegenben, ami számomra azt mutatja, hogy be lehet dobni húzós meccseken. Tény, nem ő volt a döntő tényező ezeken a meccseken, de nem lógott ki lefelé. Én nem azt mondom, hogy miatta tartunk ott ahol, de kiegészítő szerepben szerintem hoz egy viszonylag elfogadható teljesítményt idén már.
Azt meg, hogy mire lett szánva talán LE-t kéne megkérdezni, hogy minek hozta. Valverde szemmel láthatóan számol vele, ha most még csereként akkor csereként de még mindig jobb, mint amiket Denis Suarez meg Deulofeu néha leművel.