2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én se raknám be, de ebbe EV is benne van. Persze aztán lehet edzéseken sem úgy mozog, ezt innen nem lehet megmondani, minden esetre érdekes ez az egész Semedo történet.palesz77 írta: Ezzel totál egyetértek, de most egy olyan meccs jön, ahol nem fog még annyira se beleférni a hiba, mint eddig. Nálam ki se került volna a kezdőből a srác, és ha rajtam múlna év végére ő lenne az első számú jobbekk, de szombaton nem kockáztatnám be szerintem. Mondjuk nyilván Valverde tudja ezt, ha edzéseken látszik, hogy jött az önbizalom, és dolgozott a helyezkedésén, akkor persze jöhet, de így látatlanba én nem merném berakni most inkább.
Ezzel totál egyetértek, de most egy olyan meccs jön, ahol nem fog még annyira se beleférni a hiba, mint eddig. Nálam ki se került volna a kezdőből a srác, és ha rajtam múlna év végére ő lenne az első számú jobbekk, de szombaton nem kockáztatnám be szerintem. Mondjuk nyilván Valverde tudja ezt, ha edzéseken látszik, hogy jött az önbizalom, és dolgozott a helyezkedésén, akkor persze jöhet, de így látatlanba én nem merném berakni most inkább.Normandia írta:Semedóval szerintem az a gond, hogy nem játszik redszeresen. Amikor ment neki, az első bajnokikon rendesen tolta, sőt a BL-be is, aztán számomra érthetetlenül kihagyta meccsekre EV. Aztán játszott egy meccset, majd megint kispad. Így elég nehéz lehet mindig toppon lenni. Nyilván becsúszik rosszabb teljesítmény e miatt.
Semedóval szerintem az a gond, hogy nem játszik redszeresen. Amikor ment neki, az első bajnokikon rendesen tolta, sőt a BL-be is, aztán számomra érthetetlenül kihagyta meccsekre EV. Aztán játszott egy meccset, majd megint kispad. Így elég nehéz lehet mindig toppon lenni. Nyilván becsúszik rosszabb teljesítmény e miatt.palesz77 írta:Mondjuk Matyi szerintem nem mond hülyeséget. Rakitic Busi mellett nem középen és mélyen fog játszani, hanem ismét a szélekhez közelebb, egy sorral feljebb, ahol a nagyobb letámadás mellett idén kb 2-szer játszott jól. Tényleg jó volt az utóbbi 2 meccsen középen, de meg kell nézni mennyi területet hagytak neki, ez most jó eséllyel nem így lesz. SR meg inkább érzi magát otthonosan egy ilyen szerepkörben.
Mondjuk Semedo Valencia elleni védekezése mellett nem hiszem, hogy ott merném hagyni, ahol Marcelo-Isco és alkalomadtán CR és Benzema fogják támadni.. Szóval jön a jól bevált gálakezdő gondolom, igazából teljes joggal.
Ja, Busi helyett kezd Rakéta, így Paula is befér.S.Agüero írta: Miért Paulinhót vennéd ki akkor a kezdőből? Nekem lenne egy másik ötletem helyette.
Dembele helyett valószínűleg Gomes lesz a padon, de az összeállítással egyetértek.S.Agüero írta:Várható bármiféle meglepetés szerintetek szombaton?
MAtS - SR ; Piqué ; Verma ; Alba - Rakitic ; Busi ; Paulinho ; Ini - Messi ; Suárez kezdő, a padon Cillessen, Semedo, Mascherano, Digne, Denis, Vidal, Dembélé. Én ezt várom, 1-1 lesz.
Dembélének adhatnának majd egy húsz percet a végén.
S.Agüero írta: Miért Paulinhót vennéd ki akkor a kezdőből? Nekem lenne egy másik ötletem helyette.
Miért Paulinhót vennéd ki akkor a kezdőből? Nekem lenne egy másik ötletem helyette.Sinya22 írta:Én tuti megpróbálnám a Semedo-Roberto jobb oldalt. Semedo sebességére azért nagy szükség lenne,Roberto meg tudna előrefelé is segíteni. Bár Paulinho-t meg kár lenne kihagyni a kezdőből. Na mindegy
dembelé a padon sem lesz, megmondta valverde h csak januártól számít rá. kezdő sztem is ez lesz, ernő vmiért jobbnak tartja SR-t mint semedot, paulat meg nem lehet kihagyni, nincs is nagyon kiért.S.Agüero írta:Várható bármiféle meglepetés szerintetek szombaton?
MAtS - SR ; Piqué ; Verma ; Alba - Rakitic ; Busi ; Paulinho ; Ini - Messi ; Suárez kezdő, a padon Cillessen, Semedo, Mascherano, Digne, Denis, Vidal, Dembélé. Én ezt várom, 1-1 lesz.
Dembélének adhatnának majd egy húsz percet a végén.
Amúgy is a legnagyobb sikersorozatunkban hányszor álltak a madridiak sorfalat?Stalkyard írta:Teljesen nyilvánvaló, hogy fordított esetben a madrid sem állna nekünk sorfalat. Nem értem mit kell ezen tényleg ennyit nyafogni. Bődületesen szánalmas már ez a kisebbségi komplexus tényleg madridéktól. Most, hogy van egy elég eredményes (kupákban) időszakuk az elmúlt pár évben, elég nagy lett a pofa. Főleg az vicces, ahogy és amilyen tiszteletlenül beszél a Barcáról a sok kis takony, holott ez az a párharc, ahol a közelmúltban jópár alázásba belefutottak, szóval nem tudom hova a rettenet nagy arc. Jó lenne befogni a szájukat jövőhéten.
hogyne lenne. nem látod h ernőke is kisebbségi komplexusban szenved?Gareth Tello írta:nincs olyan nagy jelentősége az egésznek...
Köszönjük szépen a felvilágosÍtást, hidd el mindanyian sajnáljuk, hogy nem fogjátok tudni kirakni majd borítóképnek a kivonulást..szívem szakad meg.Ernobatheking írta:Amikor egy csapat bajnok lesz hazájában, kupát nyer, felül Európa vagy a Világ trónjára, a tisztelet úgy diktálja, hogy a soron következő bajnoki vagy kupamérkőzésen az ellenfélnek sorfalat kell állnia. A kell szót tegyük erősen idézőjelbe, hiszen senki nem kötelezhető erre és a legnagyobb riválisok folyamatosan kibújnak ezen kötelezettségük alól, ha tudnak. A Barcelona az idei szezonban már másodszor húzza ki magát a feladat alól.
Guillermo Amor egy sajtótájékoztatón hivatalosan is közölte, az FC Barcelona játékosai nem fognak sorfalat állni, az ok pedig igen egyszerű, csapatuk nem vett részt a Klubvilágbajnokság küzdelmeiben. Ezt megelőzően, az Európai Szuperkupa győzelem után találkoztak egymással a csapatok, azonban a katalán együttes akkor is úgy döntött, hogy nem élnek a lehetőséggel, és nem adják meg a tiszteletet Európa szuper-bajnokának.
Itt érdemes megjegyezni, hogy 2015 januárjában, a Valencia – akik ugye szintén nem vettek részt a Klubvilágbajnokságon – megtisztelték a Real Madridot a sorfallal, ahogyan korábban a Real Betis is a Barcelonát.
érdekes![]()
Viszont tavaly a Granada nem állt sorfalat a Madridnak a klubvilágbajnoki sikert követően, vagy rosszul emlékszem?Ernobatheking írta:Itt érdemes megjegyezni, hogy 2015 januárjában, a Valencia – akik ugye szintén nem vettek részt a Klubvilágbajnokságon – megtisztelték a Real Madridot a sorfallal, ahogyan korábban a Real Betis is a Barcelonát.
érdekes![]()