TS - SR, umtiti, vermaelen, digne - vidal, busi, paula, ini - suarez, messi
jó fhos kezdő, dembelé még véletlenül se kezd, iniesta had fáradjon ki az atleti előtt, suarez meg had sárgázza ki magát

Én még emlékszem Fabregázosra isAlcantara írta:Nyilvánvaló...de ettől még ez ne legyen már humoros és követendő.Cestus írta:Mondjuk ez egy kommentátor aranyköpése volt.
Nagy divat lett ostoba ragadványnevekkel felruházni a játékosainkat. Egyik része poénosnak akar látszani, másik része nem tudja helyesen leírni és így könnyebb (lásd:dulifuli).
Az egyik klasszikuson egy szögletnél megkérdezte Piquétöl hogy hogyvan Shakira meg a gyerekei.Petr írta:Ő bizony. Közben pedig röhög.visca el barca írta:ez az amelyik lábtörésre továbbot int, pofázásra meg egyből sárga?
Ő az. Szerencsére ezúttal nem kell még valamelyik digisportos kommentátor ökörségeit is hallgatnunk mellé.visca el barca írta:ez az amelyik lábtörésre továbbot int, pofázásra meg egyből sárga?
ez az amelyik lábtörésre továbbot int, pofázásra meg egyből sárga?Cestus írta:Este Lahoz vezeti majd a meccset, szóval ha Suárez ma játszik, az Atlético ellen nem fog.
Köszi.sojal írta:Sajnos nem:
http://www.laliga.es/en/player/griezmann" target="_blank
mizujs írta:Jól látom, hogy Griezmann a Leganes ellen megkapta az 5. sárga lapját?
Lehet nem játszik a hétvégén?
mizujs írta:Jól látom, hogy Griezmann a Leganes ellen megkapta az 5. sárga lapját?
Lehet nem játszik a hétvégén?
Nyilvánvaló...de ettől még ez ne legyen már humoros és követendő.Cestus írta:Mondjuk ez egy kommentátor aranyköpése volt.
Mondjuk ez egy kommentátor aranyköpése volt.Alcantara írta:Légyszíves ezt ne már! Van egy szint ami alá nem kellene menni az óvodás becenevek ragasztásával. Ez már jóval alatta van.MessiNeymarSuarez írta: "Köténnyu" mehet a helyére, és Paula be a jobbos KP-ra.
Szerintem max annyi, hogy Suarez nem játszik.Alba helyett Digne amúgy szerintem sima 4-4-2.Yokozuna írta:Valverde nem egy idegenbeli meccsen fog elkezdeni rotálni, helyesen. Alba helyett Digne, egyébként Piqué és Suarez kezd, és a négy középpályásnál sem lesz különösebb meglepetés: Busquets, Paulinho, Rakitic, Coutinho.
Légyszíves ezt ne már! Van egy szint ami alá nem kellene menni az óvodás becenevek ragasztásával. Ez már jóval alatta van.MessiNeymarSuarez írta: "Köténnyu" mehet a helyére, és Paula be a jobbos KP-ra.
Ezt a meccset mindenképp be kell húzni, ellenkező esetben az ATMA ellen nem lehet taktikázni, eredménykényszerben leszünk és egy X is azt jelentené, hogy nagyon kell figyelni a ligára.Nero. írta:Szerintem koránt sem lesz olyan könnyű esténk holnap, úgyhogy annyira nem rotálnám szét a kezdőt, és az se baj ha Suarez ott van a padon. Ez a Las Palmas már nem az ami tavaly volt, de így is bármi lehet pláne hogy Digne és Paco személyében biztosan lesz 2 fék a kezdőben.
Ha nyerünk és megmarad a 7 pont, akkor szerintem nem leszünk offenzívek az Atletico ellen. Egy döntetlen azt jelentené hogy 10 fordulóval a vége előtt 7 ponttal megyünk ami azért nem rossz. De még a 4-4-2es felállással is megvannak a helyzeteink, pl. amit Paulinho kihagyott fejes 0-0nál a Chelsea ellen azt 10/9szer illik a hálóba tenni.
Továbbra is nagyon rágós falat az Atletico, nem követelem a 3 pontot (tekintve a tabellát), viszont ha kikapunk az baj.
légyszi nerecrea írta: Ez a kisebbik baj, a nagyobbik, h EV is így fog gondolkodni![]()
Ez a kisebbik baj, a nagyobbik, h EV is így fog gondolkodnicsababarca írta:szerintem elég nekik a döntetlen, a vereség elkerülése a fontos. tudja, hogy ha kikapnak akkor kiszállnak, de ha nem kapnak ki, marad 7 pont, az még korrigálható is akár.S.Agüero írta:
Amúgy szerintetek a Camp Nouban győzelemre fog játszani Simeone, vagy megelégednének a döntetlennel?
ahogy Simeonét ismerem, így fog gondolkozni.
A szokásos játékukat fogják játszani. Betolják a buszt és majd lesz valami, hátha találnak gólt, kontrából, szögletből vagy egy hibából. Szinte mindig be is jön nekik, szóval az ő esetükben a busz nem azt jelenti, hogy feladják a győzelmet előre. A Chelsea mondjuk jó példát mutatott Simeonénak.S.Agüero írta:Amúgy szerintetek a Camp Nouban győzelemre fog játszani Simeone, vagy megelégednének a döntetlennel?