Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

a végén azért vagy 10 percre behoznám, már ha tényleg megy és tényleg ez az utolsó lehetősége hazai pályán szerepelni. itt van vagy 7 éve ennyit megédemelneNero. írta:Nem jatszik mar, csak megkockaztatnank hogy megserul es akkor semmit nem kapunk erte.Samper írta:Talán Masche a vágyott posztján búcsúzhat.
Nem jatszik mar, csak megkockaztatnank hogy megserul es akkor semmit nem kapunk erte.Samper írta:Talán Masche a vágyott posztján búcsúzhat.
Hát a teljesítményüket elnézve azért nem olyan meglepő az,mert bár én se hiszem ,hogy ő lesz a megváltó ,de egy esélyt megérdemel ő is ,ha már egész sokan megkapták a keretből.S.Agüero írta:Tényleg, okosan kisárgázta magát, hogy ott lehessen az Anoetában, ahol megint kikapunk.visca el barca írta:busquets eltiltott, a real ellen megkapta az 5. sárgát![]()
Viszont az meglepő, hogy Arnaiz ott van Vidal és Deu kárára.
Tényleg, okosan kisárgázta magát, hogy ott lehessen az Anoetában, ahol megint kikapunk.visca el barca írta:busquets eltiltott, a real ellen megkapta az 5. sárgátS.Agüero írta:Busi és Vidal is kimaradt Deu mellett ezek szerint
busquets eltiltott, a real ellen megkapta az 5. sárgátS.Agüero írta:Busi és Vidal is kimaradt Deu mellett ezek szerint
Busi és Vidal is kimaradt Deu mellett ezek szerint. Remélem, sikerül egy könnyed győzelmet aratnunk, rövid ideig 17 ponttal mehetünk a RM előtt.Sinya22 írta:Levante elleni keret:
Stegen,Semedo,Piqué,Rakitic,Denis,Iniesta,Suarez,Messi,Dembelé,Cillessen,Masch,Paulinho,Alba, Digne,Roberto,Gomes,Verma,Arnaiz
Nem hiszem,hogy az alapcsapaton változtat EV,Masch szerintem elbúcsúzik lassan a közönségtől,Demb pedig lehet kezdeni fog.
Még szerencséje sincs ,mert nem elég hogy Dembelé visszatért,még Arnaiz is gólokat lő,amikor játszikCestus írta:Úgy látom, Deu most sem került be a keretbe, neki is érik a korai távozása.
Paulinho lövése után Farkas Norbinak szerintem mikrofont kellett cserélniNormandia írta: Nézem., csak egy kicsit más szemmel, mint tegnap.
Nézem.Sinya22 írta:Megy a sport 2-n az ismétlés,aki esetleg még egyszer megnézné. Sokkal jobb így,hogy nem kell idegeskedni
Alcacert akkor érteném meg, ha dugig lennénk támadókkal.Samper írta:
Számomra a Barca szintjén olyan, hogy kiegészítő ember nem létezik. Most is könnyű szívvel túladnék Alcaceren és Dignen. Egy 18-as minőségi keret untig elég rotálható játékosokból, illetve olyanokból, akiket ha becserélnek, pluszt tudnak adni a csapatnak. Ezen felül kellenek tehetséges fiatalok a B-ben, akik adott esetben az A-ban is megállják a helyüket.
A srác újabban napról-napra bizonyítja, hogy a frissenregelt provokátorokból sem veszett ki azért a becsület és a tisztesség.palesz77 írta:Neked is!ebraper írta:Ha már karácsony, kifejezném tiszteletem Bob Marley-nak.
De Boldog karácsonyt a többieknek is azért!
paleszkám de mókás kedvedben vagypalesz77 írta:Neked is!ebraper írta:Ha már karácsony, kifejezném tiszteletem Bob Marley-nak.
De Boldog karácsonyt a többieknek is azért!
Számomra a Barca szintjén olyan, hogy kiegészítő ember nem létezik. Most is könnyű szívvel túladnék Alcaceren és Dignen. Egy 18-as minőségi keret untig elég rotálható játékosokból, illetve olyanokból, akiket ha becserélnek, pluszt tudnak adni a csapatnak. Ezen felül kellenek tehetséges fiatalok a B-ben, akik adott esetben az A-ban is megállják a helyüket.Cestus írta:
Nehéz még ezt megítélni. Alcácert meg Digne-t is sokan lefikázták tavaly ilyenkor, idén viszont már jó kiegészítőemberek.
Elnézést, hogy "személyeskedni" fogok, de egyszerűen nem értem meg miért regisztrál valaki csak azért, hogy kiélje a feszkóját egy másik csapat internetes oldalán.ebraper írta:...
Szia barátom!ebraper írta:...
Nehéz még ezt megítélni. Alcácert meg Digne-t is sokan lefikázták tavaly ilyenkor, idén viszont már jó kiegészítőemberek.Léfe írta:Ezért örültem a nyári fiataloknak, de Semedón kivül mind melléfogás lett.