Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Miért kapnánk ki ? A tegnapi meccset leszámítva a real is rohadt gyenge,sőőt.Nero. írta:A Deport meg kell verni nem kérdés, olyan szempontból nyugodtan mehetünk hogy lesz minimum 8 pont előnyünk, de szerintem ezzel a játékkal ott lazán kikapunk az meg nem lesz nyugtató.csababarca írta:Messi is betalál, kellett az a piros, addig halál volt megint.
Jövőhéten otthon nyerni kell, aztán lehet nyugodtan Madridba utazni és játszani.
A Deport meg kell verni nem kérdés, olyan szempontból nyugodtan mehetünk hogy lesz minimum 8 pont előnyünk, de szerintem ezzel a játékkal ott lazán kikapunk az meg nem lesz nyugtató.csababarca írta:Messi is betalál, kellett az a piros, addig halál volt megint.
Jövőhéten otthon nyerni kell, aztán lehet nyugodtan Madridba utazni és játszani.
mondjuk szerencsere ok is duplanullak, cripple fight leszAtalanta írta:Szégyen ez a játék a Barcelonára nézve. Busin kivül az egész csapat lejtmenetben. A Real egy 5-öst fog nyomni nekünk Umtiti nélkül!
Hosszabb elemző hsz-ek jöhetnek ide meccs közben is. Az élő topik anno azért lett létrehozva hogy a sok szemét inkább odamenjen. Sztem nincs sok embernek ideje arra hogy hogy moderáljuk azt a topikot.markionni írta:Nem lehetne hogy maradjon az elo topic csak valtozna a ra vonatkozo szabalyzas? (1-2 szavas hsz-ek, goloromok tiltasa, szakmaibb elemzo hozzaszolasok meg ugyanugy maradhatnanak mint eddig.)