Samper írta:Abból, hogy a Pedro, Sandro, Munir trió együtt gyenge, még nem következik, hogy Sandro a két naggyal együtt se tud produkálni. Munir már kétségesebb.
Ezzel egyetértek. Sandro szerintem nem fog kudarcot vallani, Pedro is csak megragadt valahogy itt évekig.. Kezdőbe kevés, szerintem ezt ő is tudja, ha pár évig még marad kiegészítőnek jól járhatunk vele. Munirral kapcsolatban nekem is vannak kétségeim, nagyon kéne rá az izom, nem tényező a robosztus védők közt sajnos.
Amúgy jó meccs volt, Rakitic ha így folytatja, akkor nagy idényt futhat majd, bár most kevésbé irányított Messi miatt, mint eddig, de még így is látszik az előrelépés a tavalyihoz képest
- készül is a videó róla is.

Rafinha is tetszett nekem, egész előszezonban is, jobb mint tavaly volt, a leglendületesebb középpályásunk volt az összes meccsen. Masch meg sanszos, hogy vkp-ként többet fog szerepelni így, hogy Verma felépült, legalábbis szerintem ezért is tolta ott. Bartra meg szintén baromira tetszik, azok a hosszú labdái, na meg az az esernyője fejjel..

Ezt nem lehet tanítani, baromi jó kis játékos lehet belőle, ha ki tudja hozni magából a maximumot.