Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sok volt a kábszi.Kash írta:Emberek, én nagyon levagyok maradva.
MInden meccset megnéztem, viszont valamit nem értek. Az ez előtti meccsek, a united, chelsea és fiorentina elleni meccsek barátságos mérkőzések voltak, vagy a klub vb!?
Mert ha utóbbi, akkor elvesztettük a klub vb-t!?
Ahogy előttem is írták melyik csapat nem érzi meg iszonyatos mértékben ha a két legjobbjuk hiányzik.visca el barca írta:brutális, hogy mennyire gyengék vagyunk, ha nincs messi meg neymar... mondjuk ezt eddig is tudtuk, de így, hogy tegnap 60 percig ők voltak fenn, utána meg a csere sor, még látványosabb volt a különbség. imádkozom, hogy le ne sérüljenek, mert sandro meg munir, akármennyire is akarnak, még a egy középszintet sem ütnek meg. nem adok nekik 2 évet és egyik sem lesz már itt.
Ezzel egyetértek. Sandro szerintem nem fog kudarcot vallani, Pedro is csak megragadt valahogy itt évekig.. Kezdőbe kevés, szerintem ezt ő is tudja, ha pár évig még marad kiegészítőnek jól járhatunk vele. Munirral kapcsolatban nekem is vannak kétségeim, nagyon kéne rá az izom, nem tényező a robosztus védők közt sajnos.Samper írta:Abból, hogy a Pedro, Sandro, Munir trió együtt gyenge, még nem következik, hogy Sandro a két naggyal együtt se tud produkálni. Munir már kétségesebb.
Abból, hogy a Pedro, Sandro, Munir trió együtt gyenge, még nem következik, hogy Sandro a két naggyal együtt se tud produkálni. Munir már kétségesebb.visca el barca írta:brutális, hogy mennyire gyengék vagyunk, ha nincs messi meg neymar... mondjuk ezt eddig is tudtuk, de így, hogy tegnap 60 percig ők voltak fenn, utána meg a csere sor, még látványosabb volt a különbség. imádkozom, hogy le ne sérüljenek, mert sandro meg munir, akármennyire is akarnak, még a egy középszintet sem ütnek meg. nem adok nekik 2 évet és egyik sem lesz már itt.
Az egy felkészülési torna volt, a klub vb később lesz.Kash írta:Emberek, én nagyon levagyok maradva.
MInden meccset megnéztem, viszont valamit nem értek. Az ez előtti meccsek, a united, chelsea és fiorentina elleni meccsek barátságos mérkőzések voltak, vagy a klub vb!?
Mert ha utóbbi, akkor elvesztettük a klub vb-t!?
Az még hagyján, de megint jönnek a béna beadásai, és rendszeresen fentragad.Alfa írta:Nagyon rosszul áll Alvesen az a 6-os mez :/