Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
sztem nyugodtan játszhat, ha kisárgázódik sincs gáz, a belga a valencia ellen is megoldotta többé-kevésbé.davi10 írta:Sokkal nyugodtabb lennék, ha Umtiti nem játszana. Simán berakhatták volna Vermát, Umtiti meg ha nagyon akar játszik a Sporting ellen.
Előbbi várható volt, ráfér most egy kis pihenés. Valószínűleg SR kezd akkor helyette.soadroli írta:Semedo és Dulifuli nincs a keretben.
A Dortmund már tét nélküli meccs lesz. Szerintem inkább a Klub VB zavarhat majd be nekik. Alapból ugye a Leganes elleni bajnokijukat el kell halasztani, szóval a Classicóig még növelni is tudjuk az előnyünket, még akkor is ha vesztett pontokban nem.Cestus írta:Most gondoltam bele, hogy kb. 3 hét múlva megyünk a Bernabeuba. Kíváncsi leszek, Valverde meg a csapat mit produkál majd a szuperkupán nyújtott teljesítményhez képest. Jó, hogy addig az egyetlen nehéz meccsünkre (Villarreal) rendesen rá tud pihenni a csapat. A Real viszont a következő hetekben játszik az Athletic, a Sevilla meg a Dortmund ellen is.
jah, de most se vagyunk beljebb azzal, hogy Lajos semmit se csinál. most is áll, vagy ténfereg valahol.palesz77 írta:Mondjuk szerintem elég hasonló volt a taktika amikor Paco és Suárez együtt játszottak, csak a mai fociba nem fér bele, hogy 2 ember is csak a 16-oson várakozzon, ezért mozogtak szélre is néha - Paco főleg, amikor védekezni kellett -, de alapvetően ez volt a játék. Nekem annyira nem is tetszik, nincs normális széle a csapatnak, Messi előtt túl nagy a tömörülés, és nehezebb a védelem mögé kerülni. Arról nem is beszélve, hogy 1v1-ben nagyon harmatos lenne az első hármas, bár ez ugye Dembélé érkezéséig így is fog maradni, szóval ez nem túl jó érv, belátom, ez már a jövőre vonatkozik.
Ezt mondom én is nyár óta, de EV nem meri szerintem bevállalni, mert nehezebb lenne visszarendeződni védekezésbe.játszanánk egy 4-3-1-2-t, ahol tényleg elől van két csatár és nem az oldalvonalnál.
adná magát a mostani keret ehhez, bár Lajos mellé ki lenne ék? Paco? Az is jobb mint a mostani.visca el barca írta: játszanánk egy 4-3-1-2-t, ahol tényleg elől van két csatár és nem az oldalvonalnál.
Na de ez megy ebben a szezonban eddig. A védekezés úgy ahogy rendben, a letámadás is hellyel közben működik, csak elöl van egy minusz Neymar és egy Suarez, ezt nem tudjuk pótolni + Ini sem a régi már. A jelenlegi keret max ezt tudja. Tavaly volt támadó potenciál de nem igen volt védekezés, most stabilabbak vagyunk, de nincs a támadásainkhoz megfelelő kreatívitás. Ney folyamat 2-3 embert igényelt meccsenként, akik hiányoztak a védelemből. Suareznek ezért volt könnyebb dolga. Most nincs rá szükség, hogy kizárjanak ennyien a szélsőnkre. Az összes kontránk is veszélyesebb volt Ney-el. Tegnap volt 3-4 kontralehetőségünk, ami annyira nem sikerült, hogy még csak lehetőség sem lett belőle, mert Suarez és Deu, vagy lesre szaladtak, vagy elbénázták, ezeket tavaly még végig tudtuk vinni, mégha gól nem is mindig volt belőle. Szóval ettől a csapattól felesleges többet várni, mert nincsen bennük meg a kreatívitás. Igazolni kell legalább két minőségi játékost, ha többet akarunk ettől. De, ennek ellenére azt mondom, hogy EV ennek megfelelően megtalálta a taktikát. A lehető legtöbbet hozta, hozza ki a csapatból, ilyenformán "fos"-nak nevezni igazságtalan és nem is igaz, csak más. Ki kell bekkelni ezt az időszakot és venni minőséget. A tegnapi mecs meg -végre- nézhető volt. Egy kicsit át kell hangolni az elvárásainkat.visca el barca írta:én a 23-as pulzusommal ritkán húzom fel magam, de tegnap kb volt vagy 2 óra mire elaludtam. ez a csapat egy rakás f*s, úgy ahogy van. egy nagy lufi, ami csak idő kérdése mikor fog kipukkadni. az első félidőben ment a pressing meg a tilitoli, de helyzetünk az nem volt. illetve neto bénázásából lőttünk egy gólt, de hát ki lett adva a madridista tebas által, hogy csökkenteni kell a különbséget, így a 2 vak nem látta, hogy kb 20 cm-rel bent van a labda. a második félidőre teljesen szétestünk, nulla védelem, nulla kp, nulla támadójáték. ok lőttünk egy szép gólt, meg lajosnak volt egy kapuralövése és kb ennyi. komolyabb meccseken idén van kb 2 helyzetünk, ez a jelenlegi barca. az is vicc ha szorul a hurok, a padról két olyan klasszis tud beszállni mint a fogyatékos DS, meg nyomorék deu. senkinek ne legyenek kétségei a bl-ben az első komolyabb csapat kicsap minket ezzel a nulla játékkal. a bajnokságban is csak az mákunk, hogy még van egy nálunk is bénább reál... mérleg meg gólkülönbség ide vagy oda, ez a csapat egy nagy rakás f*os.
erről pofázok, egy nulla az egész. az a marha nagy szerencsénk a ligában is, hogy egy évben van 5-6 komoly meccs, a többi csapatot meg vhogy mákkal, ilyen 1-0-s eredményekkel meg tudjuk verni mert annyira gyengék. bl-ben meg tuti megkapjuk rögtön a bayernt és szépen össze is csomagolnak minket, amit nem bánnék, mert a sok nyugger legalább tudna pihenni 7közben a 7végi meccsekre.Kovbal88 írta:Nekem a BL, ami nem igazán tetszik, idegenben nem rúgunk gólt, meg döntetlenezünk az Olimpiakossal, mikor korábban 4-5 vágtunk az ilyen csapatoknak.