Barça a Bajnokok Ligájában
Akárkit is kapunk a lényeg az,hogy idegenben nagyon jól kell játszanunk és nyernünk.Mert hazain úgyis beáll bekkelni az ellenfél,és mint tudjuk abból sose jövünk ki jól.
-
- Jugador del Barça
nem értelek titeket,mi ez a nagy tartás egyes csapatoktól,ha blt akarunk nyerni nincs ilyen,hogy jaj csak őket ne. mindekit meg kell verni,és meg is tudunk bárkit.
most abba mi a jó ha kapunk 1 schalkét?a játékos se pörögnének fel annyira ellenünk mint pl 1 manu ellen. bízzatok már a csapat,am is kell 1 kis feszültség,meg izgulás,az ilyen meccsek mint 1 arsenal elleni továbbjutásnak van igazi értéke,ilyenkor vagyok büszke a csapatra,ilyenkor örjöngök egész meccsen,minden mozzanatnál, nem akkor, amikor 1 gyengébb csapatot rommá verünk.
most abba mi a jó ha kapunk 1 schalkét?a játékos se pörögnének fel annyira ellenünk mint pl 1 manu ellen. bízzatok már a csapat,am is kell 1 kis feszültség,meg izgulás,az ilyen meccsek mint 1 arsenal elleni továbbjutásnak van igazi értéke,ilyenkor vagyok büszke a csapatra,ilyenkor örjöngök egész meccsen,minden mozzanatnál, nem akkor, amikor 1 gyengébb csapatot rommá verünk.
-
- Director del Fútbol
Ott nem volt baj a reakcióidővel hogy felmérjük az ellenfél helyezkedését és nekimenjünk. Érdekes..Lionel85 írta:Az ő véleményére adok. Volt kiváló játékvezető, egyetértek vele.hady írta:Puhl Sanyi most mondta a tv.-ben, hogy Van Persiet az első félidőben ki kellett volna állítani.....
Jól játszottunk de minden a helyzeteink kihasználásán fog múlni, mert nem ér semmit az ellenfél lejátszása ha a végén bohóc gólt ajándékozunk.

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Az ő véleményére adok. Volt kiváló játékvezető, egyetértek vele.hady írta:Puhl Sanyi most mondta a tv.-ben, hogy Van Persiet az első félidőben ki kellett volna állítani.....

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
bence-barca írta:Én a Bayern-Inter győztesének örülnék a leginkább, nem lehetne azt mondani, h könnyű az ellenfél, de mégiscsak (gondolom én) nem kéne izgulni nagyon.
Legfőképpen Chelsea-t akarom elkerülni, nem azért mert erősek, hanem mert nem támadnának, de MU-t, meg Sahtar-t se szeretném.
Hát ellenünk a bl-ben a Camp Nouban senki nem fog támadni, az biztos. Alapesetben biztos,hogy nem.
Chelseat én se szívesen kapnám, Mu-t se,mert ők is angolból vannak...
Majd a real vagánykodjon velük

Mindenki más jöhet, nem szabad gondot okozni senkinek.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Puhl Sanyi most mondta a tv.-ben, hogy Van Persiet az első félidőben ki kellett volna állítani.....
-
- Llegenda del Barça
Én a Bayern-Inter győztesének örülnék a leginkább, nem lehetne azt mondani, h könnyű az ellenfél, de mégiscsak (gondolom én) nem kéne izgulni nagyon.
Legfőképpen Chelsea-t akarom elkerülni, nem azért mert erősek, hanem mert nem támadnának, de MU-t, meg Sahtar-t se szeretném.
Rem valami jó csapatot kapunk de nincs ellenfél
megkel nyerni a BL-t
az Arsenali meccs már sztem kilett beszélve már

az Arsenali meccs már sztem kilett beszélve már

Rio Ferdinand Tweet : "Messi just flicked it up and over the keeper like he was on Fifa11... "
Visca el Barca

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Almunia nem a bírót hibáztatja a kiesésért, hanem a társait
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ar ... 42?nocache
Érdemes elolvasni. Ez is csak megerősíti azt, amit eddig is biztosan tudtunk, hogy a kiállításra fogni a kiesést csak egy ürügy volt.
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ar ... 42?nocache
Érdemes elolvasni. Ez is csak megerősíti azt, amit eddig is biztosan tudtunk, hogy a kiállításra fogni a kiesést csak egy ürügy volt.

-
- Llegenda del Barça
igazából nem emlékszek olyan arsenal vereségre, amikor wenger annyit mondott volna, hogy jobbak voltak, el kell gondolkoznunk a hibáinkon és kijavítani őket. rendkívül irritáló pali. talán ha nem egy pez cukor értékéhez hasonló pénzekből vásárolna lehet még a liga kupát is megnyernék a birmingham ellen...
a játékosállomány közti különbséget tökéletesen mutatja, hogy amíg náluk egy Affelay az egekig magasztalt új RonaldinhoPeléZidanePuskásKerekesZsombi lenne akinek wenger naponta 5ször kinyalja a fenekét az nálunk egy tehetséges minőségi csere, akinek keményem kell dolgozni minden percért a pályán..
a játékosállomány közti különbséget tökéletesen mutatja, hogy amíg náluk egy Affelay az egekig magasztalt új RonaldinhoPeléZidanePuskásKerekesZsombi lenne akinek wenger naponta 5ször kinyalja a fenekét az nálunk egy tehetséges minőségi csere, akinek keményem kell dolgozni minden percért a pályán..
- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Mik ok 16 eves tini pit(s)ák ? Akik ha nem kapjak talcan amire szukseguk van hisztiznek ossze vissza Twitteren es Facebookon? Ok profi jatekosok, akik rosszul vegeztek a munkajukat es kiestek, azon kellene gondolkozni hogy hogyan nyerjenek kovetkezoleg 5 gollal es nem a birot marni.Ha egy csapat jobb mint a masik, akkor azon nem tud valtoztatni se biro se senki, mert az nyer aki jobb.Erdemes volna megmutatni az elso meccset nekik, hatha elgondolkoznak mielott csiripelnek ossze vissza.ab1daL írta:Twitteren Nasri meg Wilshere osztják Busaccat. Nembaj, majd túlteszik magukat ezen. Jól kitwitterezik magukat.Bob_Marley írta:Az Arsenalos nyilatkozatok valamilyen szinten érthető, de el kellene viseljék a vereséget, pár nap és higgadtan biztos mást gondolnak az érintettek!
Tiziano Crudeli fan 

- samy85
- Capitá del Barça
nem volt kapuralövésük, de a csapatszellemük jo volt és nem védekeztek oly rosszul mint azt sokan képzelték! A nyomás az állandó labdanélküli futásuk volt a győzelmünk kulcsa!!
Ebben nagyon jok vagyunk!! A Legjobbak! ráerőltetni az akaratunkat a másikra!!! a labdatartásunk hihetetlen!!!
nagyon jol játszottunk tegnap!!! kiváncsian várom a következő ellenfelet!
rem a MU lesz!
Ebben nagyon jok vagyunk!! A Legjobbak! ráerőltetni az akaratunkat a másikra!!! a labdatartásunk hihetetlen!!!
nagyon jol játszottunk tegnap!!! kiváncsian várom a következő ellenfelet!
rem a MU lesz!

Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
- ab1daL
- Director del Fútbol
Twitteren Nasri meg Wilshere osztják Busaccat. Nembaj, majd túlteszik magukat ezen. Jól kitwitterezik magukat.Bob_Marley írta:Az Arsenalos nyilatkozatok valamilyen szinten érthető, de el kellene viseljék a vereséget, pár nap és higgadtan biztos mást gondolnak az érintettek!
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Az Arsenalos nyilatkozatok valamilyen szinten érthető, de el kellene viseljék a vereséget, pár nap és higgadtan biztos mást gondolnak az érintettek!

tudom, poénnak is szántamFecooo írta:sjd, az a poén, h mivel sípszó után volt, így az nem tekinthető kapura lövésnek

sjd, az a poén, h mivel sípszó után volt, így az nem tekinthető kapura lövésnek 
amúgy tudom, h volt az, de az nem hivatalos

amúgy tudom, h volt az, de az nem hivatalos

Pedig az Arsenalnak volt kapuralövése....Fecooo írta: nem gondoltam volna, h a legnehezebb dolgom a következő lesz: mondani egy meccset, ahol az ellenfél nem lőtt kapura... azt meg végképp nem gondoltam volna, h vha azt mondom, h jm intere "támadóbb szellemű" volt, mint az Arsenal... (egyszerűen nonszensz!)
Amiatt állították ki van Persie-t

- lui1698
- Llegenda del Barça
Figyelj, ha minden összejön és bezsebeljük a BL-t (mert ezt mondani nem nagyképűség, jelenleg nekünk van rá legnagyobb esélyünk és ellenfelet se nagyon látok aki gátolhatna benne minket) akkor tőlem még tíz évig is siránkozhat arzén meg a kismackó csoport azon, hogy "jajdenemisérmernemvoltpiros".Fecooo írta:amit nagyon sajnálok, h a kiállítással kaptak egy lehetőséget, h magukat mentsék... így sose fogják elismerni, h győzött az igazság, azaz az a csapat jutott tovább, amelyik meg is érdemelte volna...

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
most van alkalmam értékelni a látottakat, de mivel egyféle módon már megtettem(akit érdekel úgyis megtalálja), most csak kiemelendő játékosokról írok:
Abidal: róla sajnos nem tudok mit írni, egyszerűen jelenleg a legjobb védőnk, ha minden szempontot figyelembe veszünk!
Adriano: többé nem szeretném a jobb oldalon látni, annyira fantasztikus védőmunkát végzett tegnap, amit Maxi még csak megközelíteni sem tudott a másfél éve alatt...
Mascherano: az ő esete érdekes, ugyanis az első félidőben a sok eladott labdája, könnyelmű passza miatt káromkodtam rendesen, aztán a végén, amikor másodjára állt le a szívem, akkor "ő volt a defibrillátor", szóval abban a pillanatban mindent megbocsátottam neki!
Messi: írni kell ide vmit? a góljánál konkrétan olyat ordítottunk haverommal, h az egész társasház hallotta
Villa: lassú, körülményes, nagyon nincs formában, őt negatívan emelem ki
Afellay: sztem ennél többet nem tudott volna tenni ennyi idő alatt, max ha az egyik helyzetét bevágja
másik oldal: szánalmas, nem tudok mit mondani, SZÁ-NAL-MAS! komolyan meg vannak győződve róla, h megérdemelték volna a továbbjutást...
Busacca: nem véletlenül örültem neki, elképesztő jól fújta a sípot, ehhez nem kell elfogultnak lenni, h ezt mondjam... ugye volt ide-oda egy tévedése, de nem azzal tévedett, amivel az arsenalosok érvelnek, hanem Dani sportszerűtlen akasztása, miután elpöckölte a labdát, a mi kárunkra meg ott a nem megadott büntető... mindent egybevéve ismétlem, nála jobb bíró nincs most a mezőnyben(talán Kassaiban látszik a potenciál, h nagyon jó legyen...)
amit nagyon sajnálok, h a kiállítással kaptak egy lehetőséget, h magukat mentsék... így sose fogják elismerni, h győzött az igazság, azaz az a csapat jutott tovább, amelyik meg is érdemelte volna...
büszke vagyok a csapatra, kimondhatatlanul büszke! (persze a sok kihagyott helyzet dühít, de MOST, pár napig nem fog érdekelni!)
nem gondoltam volna, h a legnehezebb dolgom a következő lesz: mondani egy meccset, ahol az ellenfél nem lőtt kapura... azt meg végképp nem gondoltam volna, h vha azt mondom, h jm intere "támadóbb szellemű" volt, mint az Arsenal... (egyszerűen nonszensz!
)
Abidal: róla sajnos nem tudok mit írni, egyszerűen jelenleg a legjobb védőnk, ha minden szempontot figyelembe veszünk!
Adriano: többé nem szeretném a jobb oldalon látni, annyira fantasztikus védőmunkát végzett tegnap, amit Maxi még csak megközelíteni sem tudott a másfél éve alatt...
Mascherano: az ő esete érdekes, ugyanis az első félidőben a sok eladott labdája, könnyelmű passza miatt káromkodtam rendesen, aztán a végén, amikor másodjára állt le a szívem, akkor "ő volt a defibrillátor", szóval abban a pillanatban mindent megbocsátottam neki!
Messi: írni kell ide vmit? a góljánál konkrétan olyat ordítottunk haverommal, h az egész társasház hallotta

Villa: lassú, körülményes, nagyon nincs formában, őt negatívan emelem ki

Afellay: sztem ennél többet nem tudott volna tenni ennyi idő alatt, max ha az egyik helyzetét bevágja

másik oldal: szánalmas, nem tudok mit mondani, SZÁ-NAL-MAS! komolyan meg vannak győződve róla, h megérdemelték volna a továbbjutást...

Busacca: nem véletlenül örültem neki, elképesztő jól fújta a sípot, ehhez nem kell elfogultnak lenni, h ezt mondjam... ugye volt ide-oda egy tévedése, de nem azzal tévedett, amivel az arsenalosok érvelnek, hanem Dani sportszerűtlen akasztása, miután elpöckölte a labdát, a mi kárunkra meg ott a nem megadott büntető... mindent egybevéve ismétlem, nála jobb bíró nincs most a mezőnyben(talán Kassaiban látszik a potenciál, h nagyon jó legyen...)
amit nagyon sajnálok, h a kiállítással kaptak egy lehetőséget, h magukat mentsék... így sose fogják elismerni, h győzött az igazság, azaz az a csapat jutott tovább, amelyik meg is érdemelte volna...
büszke vagyok a csapatra, kimondhatatlanul büszke! (persze a sok kihagyott helyzet dühít, de MOST, pár napig nem fog érdekelni!)
nem gondoltam volna, h a legnehezebb dolgom a következő lesz: mondani egy meccset, ahol az ellenfél nem lőtt kapura... azt meg végképp nem gondoltam volna, h vha azt mondom, h jm intere "támadóbb szellemű" volt, mint az Arsenal... (egyszerűen nonszensz!

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
A chelsea-t most mi alapján favorizáljátok? Mert jó angolok, masszívak, de közel sincsenek még olyan formában se mint tavaly.
Én nem várom őket döntőbe.
Magunkat oda várom, illetve nálam most a Real is esélyes. NEm azért mert jól működnek csapatként, hanem egyénileg azért képesek villanni. Ha jó sorsolást kapnak, elkerülik az angolokat,akkor bemehetnek a döntőbe szerintem.
Mi meg magunkat ne kapjuk, és kész:D
Csak valahogy azt a helyzetet kéne elkerülni majd, h az ellennek meg legyen az ilyen mocsok játékra,mint amit az arsenal, meg tavaly az inter csinált.
Én nem várom őket döntőbe.
Magunkat oda várom, illetve nálam most a Real is esélyes. NEm azért mert jól működnek csapatként, hanem egyénileg azért képesek villanni. Ha jó sorsolást kapnak, elkerülik az angolokat,akkor bemehetnek a döntőbe szerintem.
Mi meg magunkat ne kapjuk, és kész:D
Csak valahogy azt a helyzetet kéne elkerülni majd, h az ellennek meg legyen az ilyen mocsok játékra,mint amit az arsenal, meg tavaly az inter csinált.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
-
- Jugador del Barça
Ez most egy kicsit úgy jön le, mintha azt mondanád, hogy Wenger és RvP nem ért a focihozdetabarca írta:
Mindezt tényleg csak azért másoltam be ide, és teljes hsz. is csak azért született, hogy lássátok nem kell foglalkozni az olyan ökörségekkel, mint Wenger vagy RvP nyilatkozata. Aki ért a focihoz, az csak jót mosolyog ezeken.

Amúgy tényleg nem kell komolyan venni ezeket a nyilatkozatokat, számomra belefér még a meccs után. Pár nap múlva már ők is biztosan máshogyan nyilatkoznának szerintem és abban is biztos vagyok, hogy fordított esetben (tehát, ha mi esünk ki) nálunk is lettek volna ilyen elhamarkodott nyilatkozatok/vélemények.
Apart from a right foot, Rivaldo had everything.