Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyedül Messi kezdőtagsága gázos, de őt meg nem lehet leültetni, mert beleőrülLionel Kicsi Messi írta:nagyooooOOOn nagyOOOOn nagy DISLIKE!!!!! Mi a fenének kell egy ilyen rohadt erős kerettel ki állni?:OOOO értem hogy nem szabad lebecsülni őket, de akkor is ... pihenni is kéne valamennyit... nem leányálom fordulók jönnek és jöhetnek a köv. időkbe... nem örülök annyira.soadroli írta:Valdés; Alves, Piqué, Busquets, Adriano; Xavi, Mascherano, Keita; Afellay, Messi; Villa.
Na végre ott van Afellay is
Ha félidőben vezetnénk én csinálnék egy Thiago-Xavi cserét, kicsivel később pedig bemutatkozhatna Fontas is az egyik középső védő helyet és én Messit sem hagynám fent sokáig, bár tudom, hogy Messi kb csak akkor jön le a pályáról, ha hordágyon hozzák.:/Valbali írta:BARCELONA: Valdés – Alvés, Piqué, G., Busquets, Adriano – Xavi, Mascherano, Se. Keita – Villa, Messi, Afellay
Hivatalos kezdő.
nagyooooOOOn nagyOOOOn nagy DISLIKE!!!!! Mi a fenének kell egy ilyen rohadt erős kerettel ki állni?:OOOO értem hogy nem szabad lebecsülni őket, de akkor is ... pihenni is kéne valamennyit... nem leányálom fordulók jönnek és jöhetnek a köv. időkbe... nem örülök annyira.soadroli írta:Valdés; Alves, Piqué, Busquets, Adriano; Xavi, Mascherano, Keita; Afellay, Messi; Villa.
Na végre ott van Afellay is
Miért is pihenne Messi?!soadroli írta:Valdés; Alves, Piqué, Busquets, Adriano; Xavi, Mascherano, Keita; Afellay, Messi; Villa.
ettől függetlenül jól mondtaGauchomester írta:http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/ ... 22?nocache
Persze madridban már címlapon. Mi mehet most ott spanyol honbanMinden apró részletet megragadnak, hogy egymás ellen fordítsák a szurkolókat, játékosokat.
Teljesen egyet értek, s a tippem is hasonló, 1:1 1:2t érzek!Szépen okosan csöndben le kell csorgatni a meccset és továbbjutni!És felesleges is kockáztatni egy sérülést, eltiltást bármit, úgyhogy a lehetőségekhez mérten egy kíméletesebb csapatra van kilátás, s Mascherano.Keita meg is fogja oldani, hogy ne kapjunk 4 gólt, s a továbbjutás a legfontosabb!Barcaman14 írta:Kezdő: Valdes-Alves-Pique-Milito-Adriano-Mascherano-Xavi-Keita-Pedro-Villa-Afellay
Én sem látom értelmét hogy Messi kezdjen. Nincs egetverően nagy szükség a mai játékára, pihenjen. Ugyanez a helyzet Busquetsel és Piquével is, de utóbbira azért szükség van ma a védelemben.
A Sahtarnak nincs veszíteni valója, így nagy valószínüséggel nekünk rontanak. Ennek ellenére sem tartok a mai meccstől. Benne lehet ugyan egy vereség, de a továbbjutás szvsz már eldőlt! Veszélyes csapat, de kizártnak tartom hogy ezt innen megfordítsák.
Azért jó lenne ha mi vennénk el a Sahtar hazai veretlenségét!![]()
Tippem: 1-2!
Visca el Barca
Azért már nehogy azt higgyed hogy tovább fognak jutni ha padozik messi, xavi és iniesta.... Vereség beleférhet, kit érdekel. Fontos hogy most pihenjenek el clasico előtt. Hiszen folyamatosan egyhuzamban nyomják a meccseket.TrogAir írta:Annyira azért ne becsüld le ezt a csapatot, a továbbjutást én is elkönyveltem már, szerintem fordítani nem fognak tudni, de van tartásuk, küzdeni fognak. Veszteni valójuk nincs. (:
Ilúvatar írta:én padra ültetném Messit, Xavit és Iniestát.
összes többi meg játszhat