Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
MI a baj a sport1-el? sport2-n van a meccswaazzee írta:Gratulálok! Sport1. Sport1? Most tényleg ennyire telik?
9 játékosnak megszabott pozíciója van, Messi meg szabadon mozog, ezért nem írta be sehova.MessiNeymarSuarez írta:9 mezőnyjátékos?visca el barca írta:sehogy 4-3-2 lesz messi meg játszik ahol akar. úgyis a középpályán fog lébecolni
Lajost, vagy Pacot tartod netto emberhátránynak?![]()
BL ben mi megse izzadtunk a nulla focivalrikko írta:Nagyon kell a 3 pont. Egy újabb erőfelmérő. Szerintem a Sevilla hétközben jobban elfáradt, mint mi. Emiatt is gondolom, hogy simábban meglehet, bár nem vagyunk nagy formában és ez a Paco - Lajos duett..... jajjj Ernőbá....
Forca !
9 mezőnyjátékos?visca el barca írta:sehogy 4-3-2 lesz messi meg játszik ahol akar. úgyis a középpályán fog lébecolniNero. írta:de ez hogy lesz 4-4-2?
sehogy 4-3-2 lesz messi meg játszik ahol akar. úgyis a középpályán fog lébecolniNero. írta:de ez hogy lesz 4-4-2?
Gomest is nulla perccel tette be az Atletico ellen. Már meg sem lepődhetünk az ilyeneken. Deuban úgy látszik nem bízik a nagy meccseken. Ez megint ilyen össze-vissza semmilyen felállás lesz. Eltolódva egyik oldal felé.Nero. írta:Alapvetően nem rossz, kifejezetten tetszik de azért az megint egy érdekes döntés hogy az az Alcacer aki eddig semmibe volt nézve most hirtelen kezdo egy Sevilla ellen, de Suarez is ott van. Mindketto teljesen buta a széljátékhoz, de ez hogy lesz 4-4-2?
A bal oldalunk úgy is Alba-n múlik,a jobb oldalt meg hátha Semedo meg tudja futni,sebessége van bőven. Paco-t én még életemben nem láttam jobb szélen,a balon is csak szezon elején,de az emlékeim szerint borzalmas volt,szóval nagyon remélem hogy nem a szélen lesz.visca el barca írta:
ez lenne a logikus csak akkor meg nem lesz széljáték.
amúgy ömlik a stadionnál mintha dézsából öntenék...
ez lenne a logikus csak akkor meg nem lesz széljáték.Sinya22 írta:Kíváncsi vagyok a felállásra,két csatár a pályán,és mindkettő szélen fog játszani..
Vagy Messi kicsit hátrébb lesz,és akkor Paco és Lajos meg birkózik a védőkkel.