Kb ket meccset jatszott a gyerek, es van akik szerint jobb, mint Gavi aki 100 meccset lejatszott es abbol 90en a hatan vitte a csapatot.. a valogatottban detto.
Es meg Pedri meg Gavi az “agyonszopott”..
Egyebkent is bejon a szokasos tema… ha Fermin jobban erzi magat eloretolva, az latvanyosabb, es egy rakas ember ugrik is erre, holott tizede ilyen latvanyos dolgok adott esetben sokkal fontosabbak a csapat mukodese es szinvonala szempontjabol.
Na mindegy, a lenyeg, es ebben egyet is ertunk, hogy Fermin nagy meccset jatszott, es nagyon ugyes, agilis sracnak tunik.
Majd meglatjuk, milyen teljesitmenyt tud kiegyensulyozottan hozni. De nem gondolom, hogy valaha akar csak fele olyan fontos lancszem lesz, mint pl Gavi. Kivanom, hogy tevedjek, de a nagy szamok torvenye ezt mondatja velem.
Ami a Busi sztorit illeti, ajanlottunk neki egy egyeves hosszabbitast egy elegge alacsony fizuval, amire nemet mondott. Ez volt a hivatalos sztori, persze mar az is gyanus volt hogy ezt hangsulyosan emgosztottak. Ezt akkoriban le is irtam. Szerintem egyertelmu, hogy a kozvelemenynek eleget tenni kivano vezetoseg tehet errol, a szent tehenek vegleges eluldozesenek ostoba, atgondolatlan, szelsoseges igenye. Nem pedig az, hogy mashova akart menni levezetni. Alba esete is ugyanez volt, nem akart o elmenni innen, megkertek szepen, hogy tavozzon.
Egyebkent igen, a stadion kozonsegenek elsopro resze imadta Busit, de megkapta a maga futtyeit, meg hat nem csak abbol a 80ezer fobol all a vilag.
Mindegy mar, de szerintem kb mar mostanra bebizonyosodott, amit Juniusban irtam: sokkal jobb lenne nekunk iden, ha itt tartjuk padra egy ujabb evre. Biztos lett volna egy kozeput fizu tekinteteben.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila