Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
eric
Barça B

2011.02.16. 16:34:14

Gyorsak, jól rakják a zsugát, ötletesek és eléggé hatékonyak.... Támadni akarnak, labdát birtokolni és gólt szerezni. A védelmük nem erőségük, bekkelni, 10en visszazárni nem képesek jól. Mintha magunkat látnám... csak egyszerüen ebben a fegyvernemben mi kiforrottabb és jobb csapat vagyunk. Tapasztalat és úgyérzem a kvalitás is mellettünk szól, és ennyi kell nem több az esti meccsen...

Néhányatok borúlátásának okát abban látom, hogy a PL-ben ezzel a focival az Arsenal eléggé domináns tud lenni, az erős és iszonyatosan gyors angol fociban amit ők PLUSSZBAN tudnak (labdabiztosság, kreativitás) az egy unikum, épp ezért ők is tudnak rape-elni szépen, ha kijön a lépés.

De(!!!) ma este ezt pont az a gárda ellen kéne nyújtaniuk, aki ebben már tökéjre vitte a dolgot, míg ők még mindig kiforróban lévő, alakuló gárda.

Mindezen dolgok felsorolása után bevallom én úgy érzem este egy csapat lesz igazán a pályán. 1-3

VISCA EL BARCA!!!!!!!!!!!!!
Initom
Entrenador del Barça

2011.02.16. 16:28:11

eric írta:Uramisten......... csak erős idegzetűeknek, de tényleg:

http://utwenger.blog.nepsport.hu/archiv ... Barcelona/
hát...nevetségesek...
nem szeretném koptatni a számat.
de hogy ők több mint egy klub,hogy Messi nem kiváló futbalista,hogy a 6 kupa elhanyagolható.
Elszomorító,hogy vannak ilyen retardáltak.
Reggelni akartam az oldalra,de meggondoltam magam,nem süllyedek le a "szintjükre".

savanyú a szőlő.
Abi & Tito
bzozo
Jugador d'estrella

2011.02.16. 16:18:45

"Kihangsúlyozom még egyszer: nagyon kemény, rendkívül durva, komplikált összecsapás lesz. Létfontosságú, hogy gólt szerezzünk idegenben" Pep megmondja a tutit!!

idegenben 2 gollal forban és nincs mit izgulni!!

BARCAAAAA :twisted:
VISCA EL BARCA
PCsabi
aka Game90

2011.02.16. 16:13:31

Azzal kezdeném, hogy az ilyen cikkeket nem is érdemes elolvasni...ti meg több órája ezen lovagoltok...

Esti meccs: 50-50, továbbjutási esélyek: 80-20 ide.

Tippem: 2-2, RvP, Walcott, Messi, Pedro. Milan - Tottenhamnél csak jobb meccset láthatunk :)
gergo9 írta:A helyi Arsenal szurkolók adhatnának egy helyzetjelentést csapatukfelől pl sérültek,forma. Nasriról tudom hogy kidőlt meg azt hiszem Song is.
Fabianski, Vermaelen, Diaby tuti, hogy nem játszik, Nasri szerintem csak dísznek lesz ott a cserepadon, max. a visszavágón fog játszani, Sagna eltiltott. Song játszik.

Utolsó 9 bajnokin nem kaptak ki, utolsó vereség a ManUnited ellen volt még decemberben.

Játékosok:

- Szczesny: fiatal kora ellenére nagyon magabiztos, jobb, mint Almunia és Fabianski.
- Koscielny, Djourou kettős sebezhető.
- középpályán szerintem Wilshere (!!!) lesz a kulcs.
- Walcott fejlődött tavaly óta (már nem botlik meg a labdában :) ), Arshavin nagyon unottan játszott mostanában, de erre a meccsre szerintem összekapja magát, RvP pedig bombaformában.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
messideco
Presidente del Barça

2011.02.16. 16:03:24

Szerintem pedig sőt, lehet Busquets középhátvéd. Abidal maradhat eredeti posztján, Mascherano a Pl-ben szerzett tapasztalatát tudná kamatoztatni az Arsenal ellen.
Azért gáz, hogy 2 :!: belső védővel mentek Londonba. Fontás elférhetett volna Thiago vagy Krkic helyén...
Kép
"And my heart will leave you never."
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.02.16. 16:01:58

Barcaforever írta:Szcsesny - Eboué, Koscielny, Djourou, Clichy

Már elnézést minden Arsenal szurkolótól, de Clichyt leszámítva, nem vmi acélos a védelem.
nem acélos, de legalább hentelős... elsősorban Eboué-tól tartok... :?
Barcaforever
Director del Fútbol

2011.02.16. 16:01:04

Szcsesny - Eboué, Koscielny, Djourou, Clichy

Már elnézést minden Arsenal szurkolótól, de Clichyt leszámítva, nem vmi acélos a védelem.
Kép
9Dave
Capitá del Barça

2011.02.16. 15:49:57

Capon írta:A hét eleji megérzésemhez képest változott a helyzet és most már 2-2-re tippelek. Remélem szép és pontos játékkal rukkolunk elő és akkor akár mi is lesz az eredmény én elégedett leszek a csapattal.
off: Remélem sikerül majd elcsípnem valami jó netes közvetítést [-o< bár sajnos az utóbbi időben ez nem igazán akart összejönni :cry:
Próbáld majd itt:
:arrow: http://onlinetv.gportal.hu/gindex.php?pg=31973240 :wink:
Mindig itt nézem a meccseket
Kép
"Egy passz boldoggá tesz két embert" -Xavi Hernández
D@v3
Capon
Llegenda del Barça

2011.02.16. 15:45:19

A hét eleji megérzésemhez képest változott a helyzet és most már 2-2-re tippelek. Remélem szép és pontos játékkal rukkolunk elő és akkor akár mi is lesz az eredmény én elégedett leszek a csapattal.
off: Remélem sikerül majd elcsípnem valami jó netes közvetítést [-o< bár sajnos az utóbbi időben ez nem igazán akart összejönni :cry:
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.02.16. 15:45:07

Minek bosszankodtok? Ezek a blogok pont arról szólnak, hogy felpörgessék magukat és kizökkentsék az ellenfelet. Mindenki azt ír a blogján, amit akar, legfeljebb nem olvasod el. Én sem teszem és tök nyugodt vagyok. :D Nem a monitorfejűek döntik el a meccset, hanem a játékosok lent a gyepen. Őket kell figyelni és szurkolni mindenkinek a saját csapatának! Ez a lényeg és nem az, amit otthon a meleg szobából írnak olyanok, akik szerintem még labdát se láttak életükben.
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2011.02.16. 15:40:41

Engem leginkább a szurkolókról mondott "véleménye" kuffantott fel...van benne igazság, hogy most sok a divatszurkoló 10 éves, de azért álljunk már meg 1 szóra...ha most ők nyernek mindent, akkor ezek odavándorolnak hozzájuk és akk az úgy jó lesz? Az alap Barca-drukkerek egyáltalán nem olyanok, mint aminek itt lefestette őket...és az a nagy baj, hogy egy ilyen majom írásait sokan olvassák, és vakon beveszik és elhiszik. És a Barca-drukkerek máris baromnak meg nagyképűnek vannak titulálva mindenki által.

Este nem szabad kikapni!!!!
Mihu
Director del Fútbol

2011.02.16. 15:36:18

csababarca írta:A cikkhez: így blogol egy olyan megkeseredett szurkoló,akinek a klubja 6 éve nem nyert semmi,akinek az edzője ugyanazt mondogatja 6-7 éve, hogy még 2-3 év kell mire beérjenek a fiatalok...nincs miről beszélni. Irigység ezt hozza ki az emberekből.
Ott hagytam abba a cikk olvasását,amikor ilyet mond: Messi nem élne meg az angol bajnokságban...azért akikkel játszottunk angol csapatok ellen az utóbbi években,eléggé jól ment neki... De meg lehet fordítani, melyik angol focista élne meg ebben a – bloggert idézném– rémgyenge spanyol bajnokságban? senki...

De mindegy. Eddig kibékültem volna az X-el az esti meccsel kapcsolatban,de most azt mondom, a legjobb lenne,ha rommá aláznánk az Arsenalt. Kiváncsi lennék az esetleges újabb blogbejegyzésére... :lol:
Érdekes módon az egész terjedelmesre sikerült cikk másról sem szólt, csak a nagyképűségről, és arról, hogy majd jól feltörölik velünk az Emirates padlóját, és hogy idén majd jól odab.sznak nekünk, stb stb, de a végén azért már egyből bele is kezdett a magyarázkodásba, hogy ha kikapnak akkor elismerik, bla bla bla...a cikk 90%-a és utolsó 10%-a akkora ellentmondásban van, hogy hihetetlen....
Mihu
Director del Fútbol

2011.02.16. 15:32:56

Illetve annyit azért megkérdeznék a drágalátos cikkírótól, hogy ha ő ennyire lenézi Messit, szerinte nem akkora sztár mint amekkorának beállítják, akkor azt mire véli, hogy szeretett csapatának az edzője tavaly miután egy sima 4-essel kullogtak haza a Nou Camp-ból, miért nyilatkozta azt, hogy Messi a legjobb játékos akit valaha látott játszani...magyarul akkor Arsene Wenger is egy dilettáns barom...
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.02.16. 15:31:38

A cikkhez: így blogol egy olyan megkeseredett szurkoló,akinek a klubja 6 éve nem nyert semmi,akinek az edzője ugyanazt mondogatja 6-7 éve, hogy még 2-3 év kell mire beérjenek a fiatalok...nincs miről beszélni. Irigység ezt hozza ki az emberekből.
Ott hagytam abba a cikk olvasását,amikor ilyet mond: Messi nem élne meg az angol bajnokságban...azért akikkel játszottunk angol csapatok ellen az utóbbi években,eléggé jól ment neki... De meg lehet fordítani, melyik angol focista élne meg ebben a – bloggert idézném– rémgyenge spanyol bajnokságban? senki...

De mindegy. Eddig kibékültem volna az X-el az esti meccsel kapcsolatban,de most azt mondom, a legjobb lenne,ha rommá aláznánk az Arsenalt. Kiváncsi lennék az esetleges újabb blogbejegyzésére... :lol:
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Barcaforever
Director del Fútbol

2011.02.16. 15:29:32

Estére a tippem 1-3 vagy 2-3, tehát gól gazdag meccset várok.

Abba a nevetséges cikkbe csak beleolvastam néhány sort, aztán már léptem is ki.Nem is nagyon mennék bele az egészbe, csak annyit kérdeznék mondjuk, h azon kéne elgondolkodni, ha már unalmasok a meccseink, h kinek az erőssége és kinek a gyengesége a 65%-os átlag labdabirtoklás?

Én azért szeretem manapság a csapatom, h legyen az ellenfél Levante vagy Sevilla ha akarják képesek eldugni a labdát 10 percre, vagy legyen az ellenfél Soceidad vagy Real Madrid, ( nekünk látszóan lazán) rúgnak 5 gólt.

Akinek ez unalmas: 1. ne nézze, 2. ne szapuljon egy olyan stílust, amit az egész világ szájtátva néz + az aktuális ellenfél.

Vicces. :wink:
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2011.02.16. 15:29:27

torrentkiller írta:

Majd este ők is meglátják, amikor labdába se fognak érni, hogy milyen rohadt unalmasak a meccseink.

A meccsről:
Lehet hogy velem van a baj, de én különösebben nem tartok a mai estétől. Ha kihozunk magunkból egy kb 80%ot (ami már régen jött elő) akkor gólokkal kell nyerni a meccset. Lehet hogy most nagyképűnek tűnhetek, de szerintem ez a realitás.

Tavaly óta sokkal jobbak vagyunk, és már akkor is simán mehettünk volna a szünetben 4-gyel. Azt hogy a véde x lett, azt meg csak magunknak köszönhetjük.

Ha most nem szórakozzuk el a 2. félidőt, akkor nagy baj nem lehet.
Ha netalántán döntetlen lesz, akkor sem dől össze a világ, bár nem leszek teljesen elégedett.
Az meg hogy a visszavágó már reménytelen legyen azt el sem tudom képzelni. (max az Arsenal oldaláról :twisted: )
Hát azért...az Arsenal sem a tavalyi, és nem ugyanúgy fognak játszani! Nehogy már az legyen, hogy tavaly szétszedtük őket akkor idén is! Attól hogy egy kereszteződésben tegnap nem jött autó jobbról, attól még ma is elnézel arra, és nem mondod azt, hogy nem jön, mert tegnap se. Jó ez az Arsenal, és fel vannak tüzelve, hajtja őket a revans, kemény meccs lesz.
torrentkiller
Entrenador del Barça

2011.02.16. 15:26:39

Majd este ők is meglátják, amikor labdába se fognak érni, hogy milyen rohadt unalmasak a meccseink.

A meccsről:
Lehet hogy velem van a baj, de én különösebben nem tartok a mai estétől. Ha kihozunk magunkból egy kb 80%ot (ami már régen jött elő) akkor gólokkal kell nyerni a meccset. Lehet hogy most nagyképűnek tűnhetek, de szerintem ez a realitás.

Tavaly óta sokkal jobbak vagyunk, és már akkor is simán mehettünk volna a szünetben 4-gyel. Azt hogy a véde x lett, azt meg csak magunknak köszönhetjük.

Ha most nem szórakozzuk el a 2. félidőt, akkor nagy baj nem lehet.
Ha netalántán döntetlen lesz, akkor sem dől össze a világ, bár nem leszek teljesen elégedett.
Az meg hogy a visszavágó már reménytelen legyen azt el sem tudom képzelni. (max az Arsenal oldaláról :twisted: )
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
kristop
Entrenador del Barça

2011.02.16. 15:19:02

ozsimiki írta: Blogot bárki írhat, még sajnos úgy ahogy rendes oldalakon is elvetik a sulykot, nemhogy ilyen blogokon. Felesleges foglalkozni vele.
mondjuk annyiban megvédeném pl ezt a blogot meg a többit is, hogy általában jóval színvonalasabbak, mint a rendes oldalak.
eric
Barça B

2011.02.16. 15:15:22

ozsimiki írta:Felesleges ilyen hülyeségeket belinkelgetni.

Nem arról fog szólni a topik, amiről kellene...

Blogot bárki írhat, még sajnos úgy ahogy rendes oldalakon is elvetik a sulykot, nemhogy ilyen blogokon. Felesleges foglalkozni vele.

A ma estétől legalább x-et várok, és természetesen rúgott gólt.

Remélem nem olyan rossz érzésekkel fekszem majd le, mint a tavalyi Londoni meccs után, mert akkor 1-4, 2-6 helyett 2-2 lett végül, igaz nem osztott. Ha jobbak leszünk, remélem ki is jön eredményben is.

FORCA BARCAAA!!!
Igazad van, és elnézést érte. Csak a feszültséget keltem vele, és ezzel pont az általam belinkelt cikket alapozom meg...

Viszont az ok, hogy ezt és egy korábbi linket beböktem ide az az, hogy olyan helyen olvastam ezt, amit eddig kultúrált helynek tartottam. Igényes cikkekkel, tárgyilagosan, melyek szakértelmet sejtettek, és az általánosítás legkisebb jele nélkül tudott tömegekről szólni tömegeknek... Csalodást kelt bennem a dolog, és mivel a baráti körömből mindenki kb. más és más csapatnak szurkol, ezért itt tudom ezeket a dolgokat kiadni magamból, nekem Ti vagytok a Barcás "haverjaim". Munkahelyemen van egy Barcás kollégám, de ő nem olyan elvakult és fanatikus mint én :)
Tocy
Director del Fútbol

2011.02.16. 15:02:02

MessiFan írta:Utazó keret:

Kapusok: Valdés, Pinto.

Védők: Alves, Piqué, G. Milito, Maxwell, Adriano, Abidal.

Középpályások: Xavi, Iniesta, Mascherano, Keita, Sergio Busquets, Alcántara, Afellay.

Csatárok: Villa, Bojan, Messi, Pedro.

A kezdő egyértelmű. Már csak nyerni kell :D
Valdés-Alves,Piqué,Abidal,Maxwell-Busquets, Xavi, Iniesta-Pedro, Messi Villa a legesélyesebb, DE:

Valdés-Alves,Piqué,Milito,Abidal-Busqets, Xavi, Iniesta-Pedro, Messi, Villa sem sansztalan, Walcottra gondolva...Sergio hátvédként szerepeltetése szerintem ki van zárva.
Tocy
Director del Fútbol

2011.02.16. 14:57:20

Bebizonyosodott, hogy nem vagyok erős...kegyetlen feldühített ez a két cikk ma. És azt sajnálom a legjobban, hogy egy ilyen ökör írásait sokan szentírásnak és helyénvalónak kezelik, pedig fogalma nincsen semmiről, az összes állítása vérlázító.
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.02.16. 14:55:22

Felesleges ilyen hülyeségeket belinkelgetni.

Nem arról fog szólni a topik, amiről kellene...

Blogot bárki írhat, még sajnos úgy ahogy rendes oldalakon is elvetik a sulykot, nemhogy ilyen blogokon. Felesleges foglalkozni vele.

A ma estétől legalább x-et várok, és természetesen rúgott gólt.

Remélem nem olyan rossz érzésekkel fekszem majd le, mint a tavalyi Londoni meccs után, mert akkor 1-4, 2-6 helyett 2-2 lett végül, igaz nem osztott. Ha jobbak leszünk, remélem ki is jön eredményben is.

FORCA BARCAAA!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ozsimiki 2011.02.16. 14:59:46-kor.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
eric
Barça B

2011.02.16. 14:44:21

Uramisten......... csak erős idegzetűeknek, de tényleg:

MessiFan
Llegenda del Barça

2011.02.16. 14:20:43

Utazó keret:

Kapusok: Valdés, Pinto.

Védők: Alves, Piqué, G. Milito, Maxwell, Adriano, Abidal.

Középpályások: Xavi, Iniesta, Mascherano, Keita, Sergio Busquets, Alcántara, Afellay.

Csatárok: Villa, Bojan, Messi, Pedro.

A kezdő egyértelmű. Már csak nyerni kell :D
Dagoth ur
Jugador d'estrella

2011.02.16. 14:03:48

Tocy írta:
Dagoth ur írta:Szerintem nekik kell menni mint tavaly és nyomás alá helyezni őket.

Én egyáltalán nem izgulok, egy gólos győzelmet jósolok estére.

Hogy ezt mennyiszer láttam már...az angol kommentár zseniális.
http://www.youtube.com/watch?v=vS6dhImqp1M

Hasonlókat szeretnék látni ma este is.

:wink:
"...but it's an impossible task! This man is just unstoppable! 4 for Barcelona, 4 for Messi. "
Igen, ez az egyik legjobb rész :)

Nem akarom szétoffolni a topikot, de előtte még mit mond? Pont a idézeted előtt?
Azt sajnos nem értem.
Válasz küldése