Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Érdekes módon az egész terjedelmesre sikerült cikk másról sem szólt, csak a nagyképűségről, és arról, hogy majd jól feltörölik velünk az Emirates padlóját, és hogy idén majd jól odab.sznak nekünk, stb stb, de a végén azért már egyből bele is kezdett a magyarázkodásba, hogy ha kikapnak akkor elismerik, bla bla bla...a cikk 90%-a és utolsó 10%-a akkora ellentmondásban van, hogy hihetetlen....csababarca írta:A cikkhez: így blogol egy olyan megkeseredett szurkoló,akinek a klubja 6 éve nem nyert semmi,akinek az edzője ugyanazt mondogatja 6-7 éve, hogy még 2-3 év kell mire beérjenek a fiatalok...nincs miről beszélni. Irigység ezt hozza ki az emberekből.
Ott hagytam abba a cikk olvasását,amikor ilyet mond: Messi nem élne meg az angol bajnokságban...azért akikkel játszottunk angol csapatok ellen az utóbbi években,eléggé jól ment neki... De meg lehet fordítani, melyik angol focista élne meg ebben a – bloggert idézném– rémgyenge spanyol bajnokságban? senki...
De mindegy. Eddig kibékültem volna az X-el az esti meccsel kapcsolatban,de most azt mondom, a legjobb lenne,ha rommá aláznánk az Arsenalt. Kiváncsi lennék az esetleges újabb blogbejegyzésére...
Hát azért...az Arsenal sem a tavalyi, és nem ugyanúgy fognak játszani! Nehogy már az legyen, hogy tavaly szétszedtük őket akkor idén is! Attól hogy egy kereszteződésben tegnap nem jött autó jobbról, attól még ma is elnézel arra, és nem mondod azt, hogy nem jön, mert tegnap se. Jó ez az Arsenal, és fel vannak tüzelve, hajtja őket a revans, kemény meccs lesz.torrentkiller írta:Majd este ők is meglátják, amikor labdába se fognak érni, hogy milyen rohadt unalmasak a meccseink.eric írta:Uramisten......... csak erős idegzetűeknek, de tényleg:
http://utwenger.blog.nepsport.hu/archiv ... Barcelona/
A meccsről:
Lehet hogy velem van a baj, de én különösebben nem tartok a mai estétől. Ha kihozunk magunkból egy kb 80%ot (ami már régen jött elő) akkor gólokkal kell nyerni a meccset. Lehet hogy most nagyképűnek tűnhetek, de szerintem ez a realitás.
Tavaly óta sokkal jobbak vagyunk, és már akkor is simán mehettünk volna a szünetben 4-gyel. Azt hogy a véde x lett, azt meg csak magunknak köszönhetjük.
Ha most nem szórakozzuk el a 2. félidőt, akkor nagy baj nem lehet.
Ha netalántán döntetlen lesz, akkor sem dől össze a világ, bár nem leszek teljesen elégedett.
Az meg hogy a visszavágó már reménytelen legyen azt el sem tudom képzelni. (max az Arsenal oldaláról)
Majd este ők is meglátják, amikor labdába se fognak érni, hogy milyen rohadt unalmasak a meccseink.eric írta:Uramisten......... csak erős idegzetűeknek, de tényleg:
mondjuk annyiban megvédeném pl ezt a blogot meg a többit is, hogy általában jóval színvonalasabbak, mint a rendes oldalak.ozsimiki írta: Blogot bárki írhat, még sajnos úgy ahogy rendes oldalakon is elvetik a sulykot, nemhogy ilyen blogokon. Felesleges foglalkozni vele.
Igazad van, és elnézést érte. Csak a feszültséget keltem vele, és ezzel pont az általam belinkelt cikket alapozom meg...ozsimiki írta:Felesleges ilyen hülyeségeket belinkelgetni.
Nem arról fog szólni a topik, amiről kellene...
Blogot bárki írhat, még sajnos úgy ahogy rendes oldalakon is elvetik a sulykot, nemhogy ilyen blogokon. Felesleges foglalkozni vele.
A ma estétől legalább x-et várok, és természetesen rúgott gólt.
Remélem nem olyan rossz érzésekkel fekszem majd le, mint a tavalyi Londoni meccs után, mert akkor 1-4, 2-6 helyett 2-2 lett végül, igaz nem osztott. Ha jobbak leszünk, remélem ki is jön eredményben is.
FORCA BARCAAA!!!
Valdés-Alves,Piqué,Abidal,Maxwell-Busquets, Xavi, Iniesta-Pedro, Messi Villa a legesélyesebb, DE:MessiFan írta:Utazó keret:
Kapusok: Valdés, Pinto.
Védők: Alves, Piqué, G. Milito, Maxwell, Adriano, Abidal.
Középpályások: Xavi, Iniesta, Mascherano, Keita, Sergio Busquets, Alcántara, Afellay.
Csatárok: Villa, Bojan, Messi, Pedro.
A kezdő egyértelmű. Már csak nyerni kell
Bebizonyosodott, hogy nem vagyok erős...kegyetlen feldühített ez a két cikk ma. És azt sajnálom a legjobban, hogy egy ilyen ökör írásait sokan szentírásnak és helyénvalónak kezelik, pedig fogalma nincsen semmiről, az összes állítása vérlázító.eric írta:Uramisten......... csak erős idegzetűeknek, de tényleg:
Igen, ez az egyik legjobb részTocy írta:"...but it's an impossible task! This man is just unstoppable! 4 for Barcelona, 4 for Messi. "Dagoth ur írta:Szerintem nekik kell menni mint tavaly és nyomás alá helyezni őket.
Én egyáltalán nem izgulok, egy gólos győzelmet jósolok estére.
Hogy ezt mennyiszer láttam már...az angol kommentár zseniális.
http://www.youtube.com/watch?v=vS6dhImqp1M
Hasonlókat szeretnék látni ma este is.
"...but it's an impossible task! This man is just unstoppable! 4 for Barcelona, 4 for Messi. "Dagoth ur írta:Szerintem nekik kell menni mint tavaly és nyomás alá helyezni őket.
Én egyáltalán nem izgulok, egy gólos győzelmet jósolok estére.
Hogy ezt mennyiszer láttam már...az angol kommentár zseniális.
http://www.youtube.com/watch?v=vS6dhImqp1M
Hasonlókat szeretnék látni ma este is.
Én most inkább arra tippelnék, hogy Abidal lesz a balhátvéd és Busi középen. A szélek stabilizálását most fontosabbnak érzem.kristop írta:megfordult a fejemben, hogy busquets kezdhetne középhátvédként(én bírtam ott), és akkor abidal lehetne walcottal szemben. mascheranoval úgysincs baj. aztán viszont beugrott van persie és hogy milyen formában van.. kellene kettő abidal, fuck. de inkább az a durva, hogy csak kicsit érzem magam hülyének, hogy nem tudok dönteni a hátul kicsit bénácska busquets és a maxwellre fullsprintben szaladó walcott között.