a mezőnyjátékosok meze még elmegy de a kapus mez az mi ????? komolyan mondom 2012-13-as mez óta a tavalyi megközelítette a szintet de a mostani az katasztrófa..Bob_Marley írta:Amúgy még talán a mezt be is veszi valahogy a gyomrom, bár ez a keresztbe csíkozás undorító. Quatar baj, de az hogy keresztcsíkozás van az nem?Fene se érti néha ezt. Na szóval a mez még hagyján, de a sportszár? Hát ez mi, hogy van benne egy sárga paca? Olyan mintha valaki kihipózta volna....Komolyan mondom a Nike-nál titokban drogtermesztés is zajlik és néha bekóstolnak a cuccból a tervezők is.
Nagyon egyszerű a helyzet:Bob_Marley írta:Amúgy még talán a mezt be is veszi valahogy a gyomrom, bár ez a keresztbe csíkozás undorító. Quatar baj, de az hogy keresztcsíkozás van az nem?Fene se érti néha ezt. Na szóval a mez még hagyján, de a sportszár? Hát ez mi, hogy van benne egy sárga paca? Olyan mintha valaki kihipózta volna....Komolyan mondom a Nike-nál titokban drogtermesztés is zajlik és néha bekóstolnak a cuccból a tervezők is.
A kapusmez konkrétan az idegenbeli mezünk csak máshol van a Senyerás csík . Közben egy kis apple reklám.Bob_Marley írta:Amúgy még talán a mezt be is veszi valahogy a gyomrom, bár ez a keresztbe csíkozás undorító. Quatar baj, de az hogy keresztcsíkozás van az nem?Fene se érti néha ezt. Na szóval a mez még hagyján, de a sportszár? Hát ez mi, hogy van benne egy sárga paca? Olyan mintha valaki kihipózta volna....Komolyan mondom a Nike-nál titokban drogtermesztés is zajlik és néha bekóstolnak a cuccból a tervezők is.
KösziBob_Marley írta: Csapassuk, én Sergi Robertora leszek kíváncsi. Mennek itt is a divatnevek, Rafinha, Samper a fene tudja még ki. Én Robertoban továbbra is látom, hogy hasznos tagja lehet a csapatnak és fű alatt letudja verni a vetélytársait. Legfőképpen Rafinha-t, mert ő a nagy riválisa.
És ez lehet Adriano búcsúmeccse is.
Neked is köszi Paleszpalesz77 írta:ül valamelyik csak jó.![]()
https://twitter.com/barcastuff/status/6 ... 6409157632
Digin meg nincs kommentátor, biztos lusta volt felkelni..
Digi 2-n nézem, de ezek közül valamelyik csak jó.Alfa írta:Tudsz adni vmi használható linket? Túl fáradt vagyok a keresgéléshez
http://www.rojadirecta.me/goto/deportiv ... gspot.com/Alfa írta:Tudsz adni vmi használható linket? Túl fáradt vagyok a keresgéléshezpalesz77 írta:Masip; Douglas!!!-Bartra-Matyai-Adriano; SR-Busi-Raktic; Rafinha-Suárez-Pedro
bench: MAtS, J. Suárez, Piqué, Verma, Alba, Samper, Gumbai, Ini, Halilovic, Munir, Sandro
Csapassuk!Douglas és Rafinha érdekel leginkább az első félidőből. A másodikra sorcserét kérnék, a Halilovic-Samper-Munir-Sandro qvartettre vagyok leginkább kíváncsi. Remélem 1-1 gól lesz mindkét félidőben azért, még ha nem is lesz egy nagy meccs..
Tudsz adni vmi használható linket? Túl fáradt vagyok a keresgéléshezpalesz77 írta:Masip; Douglas!!!-Bartra-Matyai-Adriano; SR-Busi-Raktic; Rafinha-Suárez-Pedro
bench: MAtS, J. Suárez, Piqué, Verma, Alba, Samper, Gumbai, Ini, Halilovic, Munir, Sandro
Csapassuk!Douglas és Rafinha érdekel leginkább az első félidőből. A másodikra sorcserét kérnék, a Halilovic-Samper-Munir-Sandro qvartettre vagyok leginkább kíváncsi. Remélem 1-1 gól lesz mindkét félidőben azért, még ha nem is lesz egy nagy meccs..
Nem hajnalba szoktam, csak helyettesìtek.Bob_Marley írta:Normandia írta: Hajnalban dolgozol? Jézusom, de rossz lehet.
Pont jó ez az 5 órai kezdés, mire vége van ellehet indulni melózni.![]()
Mint írtam sokat nem várok, könnyed két órás mozgás labdával, általában egy felkészülési meccs erről szól.
Hajnalban dolgozol? Jézusom, de rossz lehet.Normandia írta:Basszuskulcs dolgozom. Nem tudod megismétlik valamilyen emberi időpontban?palesz77 írta: Digi2-n lesz a mi meccsunk, 4:55-kor kezdodik a musor asszem.
Köszi VEB.visca el barca írta:
este 11kor a digi 1-en,
meg csütörtök du 3kor a digi 2-n
este 11kor a digi 1-en,Normandia írta:Basszuskulcs dolgozom. Nem tudod megismétlik valamilyen emberi időpontban?palesz77 írta: Digi2-n lesz a mi meccsunk, 4:55-kor kezdodik a musor asszem.
Basszuskulcs dolgozom. Nem tudod megismétlik valamilyen emberi időpontban?palesz77 írta: Digi2-n lesz a mi meccsunk, 4:55-kor kezdodik a musor asszem.