Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
KösziMR. TROMORT777 írta:
http://www.livesportstream.tv/en/main Itt az angol elég jó. Válassz.
De van magyar is.
Alfa írta:A lehetőségekhez mérten a legerősebb kezdő. Ja és persze ott van Robi is
.
Valaki tudna egy hasonlóan jó youtube-os stremet nyomni mint múltkor a chelsea ellen?
Nincs más jobbhátvéd jelenleg a csapatban, Bartra lassú oda, SR legalább a támadásokat tudja segíteni..mess2009 írta:úgy látom LE. nagy találmánya ez évre SR. jobbhátvéd... remélem ennyivel beéri![]()
egy (nyilván hülye) kérdés : mi is volt anno a hat kupa? idén hogy jönne ez össze? a Gamper lenne a hatodik?
Nem fog szerintem félidőben cserélni, eléggé előrehaladott már az előszezonunk, tavaly is ilyenkor már relatíve későn kezdte meg a cseréit. Ha 30 percet kapnak a cserék, már boldog leszek, de abba se vagyok biztos, hogy annyit fognak.ZBarca írta: A félidőben szerintem Lucho Vermát fogja lecserélni, ... A szünetben meg jöhet majd Sandro és Halilovic
Azért kemény, hogy az egész 18-as keretben nincs egy darab jobbhátvéd sem. Nyilván van ok mind Douglas, mind Alves és Vidal esetében is, de akkor is elég durva. Mondjuk személy szerint én SR-t jobbnak érzem jh-ként, mint a középpályán.palesz77 írta:Fiorentina elleni meccsre utazó keret:
Ter Stegen, Masip, Pique, Bartra, Vermaelen, Alba, Busquets, Samper, Gumbau, Rakitic, Sergi Roberto, Iniesta, Halilovic, Rafinha, Pedro, Munir, Suarez, Sandro
Ő a Barca jövője, ne viccelj.palesz77 írta:
u.i.: Messiás, mi ez az avatar??![]()
![]()
Leon, te vagy az?Leon írta:Oké,tehetséges mindkettő de akkor is csak középszerek.
jól jellemezted őket, de valahol ott kezdődik a klasszis ahol ezekből a tulajdonságokból minél több van egy helyen....Bob_Marley írta:...... Pogba az erő, Busquets az ész, Rakitic a szív, Iniesta az elegancia. LE egyik irányelve, hogy a repertoár olyan széles legyen amilyen csak lehet.palesz77 írta:.....