működik?Leo19 írta:ezer köszönet barca 1986...
azt irja ki hogy stoppedbarca 1986 írta:google beírod tvu playerCsoka írta:barca 1986 írta: tvuplayer letölt search: 59687
most erre hogy menjek rá
letöltöd
elindítod
search lenti szám
google beírod tvu playerCsoka írta:barca 1986 írta:tvuplayer letölt search: 59687Leo19 írta:valaki egy müködő linket pls..=/
most erre hogy menjek rá
barca 1986 írta:tvuplayer letölt search: 59687Leo19 írta:valaki egy müködő linket pls..=/
tvuplayer letölt search: 59687Leo19 írta:valaki egy müködő linket pls..=/
eddig nincsLeo19 írta:valaki egy müködő linket pls..=/
fox *5ösvisca el barca írta:nah a digi már most szaggat, a veo7 meg kicsíkozva...
7. perc: Elek:" eltaláltam!báááz öngól"Sanama írta:barca 1986 írta:elek a józan![]()
6.perc Pandev XD
Én meg amilyen hülye vagyok igazgatom itt a hang kábelt össze-vissza.lui1698 írta:Fecooo írta:másnál is recseg a hang?
barca 1986 írta:elek a józan
Különleges meccs különleges körülményeket kívánlui1698 írta:Én meg amilyen hülye vagyok igazgatom itt a hang kábelt össze-vissza.Fecooo írta:másnál is recseg a hang?
Mi ez a cucc, hogy kocsmából közvetítenek?
Remélhetőleg. Eddig stúdióbeszélgetés volt, csaknem merül ki ennyiben a Barça-Inter meccs.ftci81839 írta:Nekem bejött ez a veo7!!itt élőben lesz majd a meccs???
A választ előre is köszönöm!!
Hát nyomnak egy after partyt majdlui1698 írta:Én meg amilyen hülye vagyok igazgatom itt a hang kábelt össze-vissza.Fecooo írta:másnál is recseg a hang?
Mi ez a cucc, hogy kocsmából közvetítenek?
Én meg amilyen hülye vagyok igazgatom itt a hang kábelt össze-vissza.Fecooo írta:másnál is recseg a hang?
Sajnos igenFecooo írta:másnál is recseg a hang?
És hogy állunk?LM10 írta:A digin eddig megy a meccs.
Igen,de úgy tűnik,h csak amikor a Zöld Pardonban van a kép és hang.Fecooo írta:másnál is recseg a hang?