Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Köszi megkímélté pár sor leírásátólS.Agüero írta:Úgy vagyok még most is vele, h inkább várok egy x-et és akkor örülök, h győzünk, mintsem, h elvárom az 1-2 gólos sima győzelmet és ne adj Isten x-elünk.
Így csak pozitívan jöhetek ki a dologból, ha nem kapunk ki.
Ha tavaly képesek voltunk idegenben úgy X-elni,h elszórakoztuk,akkor idén szerintem simán benne van a 2 gólos győzelem,de lehet több is.(logika megint csak előjön nálam)S.Agüero írta: 1. nem is azt írtam, h engem oktattál ki hanem másokat.(szövegértés...)
2. nem is vagyunk bombaformában.
Arsenal ellen inkább jobban benne van az x idegenben mint a 2 gólos győzelem.
Amúgy sem nyertünk már jó pár éve idegenben kieséses szakaszban.
1. nem is azt írtam, h engem oktattál ki hanem másokat.(szövegértés...)Messithebest írta:1. Én nem oktattalak ki.S.Agüero írta:
Jólvan és szerinted minden meccsen úgy fog játszani a Zenál?![]()
Te is gondolkodhatsz mielőtt írsz, nem csak neked kell kioktatni másokat...
Nem ilyen logikus a foci már megbocsáss, h ha egyik csapat ennyit lő ennek, akkor a másik mivel 2x jobb annál akkor 2x annyi gólt rúg...
2. Én úgy látom,hogy valahol mindenben elő jön a logika.
1. Én nem oktattalak ki.S.Agüero írta:Jólvan és szerinted minden meccsen úgy fog játszani a Zenál?Messithebest írta:
Te nem nézted pl az Arsenal-Newcastlet? Ha ők képesek voltak 1(!) félidő alatt idegenben(!) 4et rúgni,akkor nekünk a 3(!) már-már kötelező 2(!) félidő alatt...![]()
Te is gondolkodhatsz mielőtt írsz, nem csak neked kell kioktatni másokat...
Nem ilyen logikus a foci már megbocsáss, h ha egyik csapat ennyit lő ennek, akkor a másik mivel 2x jobb annál akkor 2x annyi gólt rúg...
csak ott volt egy kiállítás!Messithebest írta:Te nem nézted pl az Arsenal-Newcastlet? Ha ők képesek voltak 1(!) félidő alatt idegenben(!) 4et rúgni,akkor nekünk a 3(!) már-már kötelező 2(!) félidő alatt...S.Agüero írta:2-nél tuti nem lövünk több gólt idegenben.
2-0nál már leállnánk, meg amúgy sem tudnunk Londonban 3-at rúgni.
Majd otthon még benne lehet egy ötös is talán.![]()
Fő az optimizmus, mint láthatjátok!BlauGranaGroc írta:mostanában elég szarok vagyunk, védelemből egyedül Abidal van formában, a kp-ról se Xavi se Ini nincs formában, támadósorban Messi szenved már jó pár meccse
tippem:4:1
Jólvan és szerinted minden meccsen úgy fog játszani a Zenál?Messithebest írta:Te nem nézted pl az Arsenal-Newcastlet? Ha ők képesek voltak 1(!) félidő alatt idegenben(!) 4et rúgni,akkor nekünk a 3(!) már-már kötelező 2(!) félidő alatt...S.Agüero írta:2-nél tuti nem lövünk több gólt idegenben.
BlauGranaGroc írta:tippem:4:1
Te nem nézted pl az Arsenal-Newcastlet? Ha ők képesek voltak 1(!) félidő alatt idegenben(!) 4et rúgni,akkor nekünk a 3(!) már-már kötelező 2(!) félidő alatt...S.Agüero írta:2-nél tuti nem lövünk több gólt idegenben.
Erre csak ennyit tudok mondani:BlauGranaGroc írta:mostanában elég szarok vagyunk, védelemből egyedül Abidal van formában, a kp-ról se Xavi se Ini nincs formában, támadósorban Messi szenved már jó pár meccse
az arsenalnak pedig védelme sincs,nem hogy formában...BlauGranaGroc írta:mostanában elég szarok vagyunk, védelemből egyedül Abidal van formában, a kp-ról se Xavi se Ini nincs formában, támadósorban Messi szenved már jó pár meccse