Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
messideco
Presidente del Barça

2010.12.09. 20:16:23

9Dave írta:Mikor derül ki hogy ki ki ellen játszik?
Jövő pénteken. Addig izgulhatunk :lol:
Kép
"And my heart will leave you never."
9Dave
Capitá del Barça

2010.12.09. 20:11:05

Mikor derül ki hogy ki ki ellen játszik?
Kép
"Egy passz boldoggá tesz két embert" -Xavi Hernández
D@v3
Bob_Marley
Presidente del Barça

2010.12.09. 19:36:39

2 francia csapat közül az egyiket szeretném ha megkapnánk!Nyílt jó focit játszanak, s jó meccsek lennének!Olaszokat kerülni kellene, mert hát a sportdiplomácia.....Arsenal a fene se tudja, tavalyi idényből felesleges kiindulni, meglephetnek minket!Ágak most még ugyse alakulnak ki, így felesleges számolgatni, de jó lenne egy papíron gyengébb ellenfél!Bár itt a 16 között sincs már gyenge csapat, szóval meg kell majd izzadni, de bízom a fiúkban és Pepben!A legfontosabb a bajnokság, s annak megnyerése a BLben egy elődöntő, vagy döntőbe jutás esetleges győzelem csak hab lenne a tortán!De pokoli erős csapatok vannak, s hatalmas lutri!De jöjjön az egyik Olympique és lehet tervezni tovább, valószínűleg, de majd jövő héten kiderül!Addig is Sociedad :wink:
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.12.09. 19:18:56

Sztilo írta:Szerintetek melyik ellenfél lenne a legjobb számunkra? Internazionale, Olympique Lyon, AS Roma, Olympique Marseille, AC Milan, Arsenal
Az Intert, a Lyont, a Milant és az Arsenalt többé-kevésbé ismerjük az elmúlt évekből. Legkevésbé talán a Milant, velük 2006-ban futottunk össze, de az Inter is hozhat újat, mivel edzőváltás volt a nyáron. A másik két ellenfelet jobban be tudja mérni Pep, halvány fogalma van arról, hogy játszanak. A legfrissebb élmény az Arsenalról lehet és éppen ezért őket találom alkalmasra, hogy most ellenfelünk legyen. A többiek sötét lovak, de csak addig, amíg ki nem elemzi őket alaposan Guardiola. És mint tudjuk, ez jól szokott menni neki!

Tehát a véleményem: Arsenal
Kép
Kép
Kép
Mental_Theo
Capitá del Barça

2010.12.09. 19:13:20

lesz majd egy Köbenhavn-Schalke meccs, ezen az ágon még egy Shaktar D-Marseille ágon lennének, az elődöntőben ott lenne a 4 közül egy.
és tutira egymást kapják, mi meg először Arsenalt, aztán Chelsea vagy MU...

A Madrid mindegy kit kap,mert kiesik, még a Köbenhavn ellen is a 16 között, ez már hagyomány 7 éve:)
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
soadroli
Llegenda del Barça

2010.12.09. 19:11:56

Hát az Intert elnézve... nem lennék szomorú ha őket kapnánk. :P :)
Kép
kristop
Entrenador del Barça

2010.12.09. 18:55:54

ozsimiki írta: Örülnék ha a 16között még egy könnyebb párharc lenne, szóval elkerülném én is az Inter-Milan-Arsenal triót. viszont ha tuti e 3 közül kapnánk,akkor Arsenalnak örülnék a legjobban, nem tudnak bunker focit játszani, így már el is dőlt a párharc előtt a végkimenetele a dolgoknak, míg azért a két olasz bagázs képes a leggusztustalanabb dolgokra is a siker érdekében.
én pont fordítva vagyok ezzel. az arsenal az aki annyira nem vészes idén és tudnak is játszani, nyilván ebben mi vagyunk a jobbak, de velük nem kockáztatnék.

viszont az intert idén az nem veri meg, aki nem akarja. egyszerűen nem látok semmit olyat amivel megszoríthatnának minket. ha a tavalyit megpróbálják megint, nem lenne akkora szerencséjük most. amiért nem szeretném őket az az amit már itt is említettek. szétalázzuk őket, és ezzel növeljük mourinho kultuszát..

a milan meg szintén képtelen lenne bármit is csinálni ellenünk, atombunkerre meg alapból alkalmatlanok, pedig maximum ezzel lehetnének sikeresek. a szélsőhátvédeik kritikán aluliak, a középpálya öreg, lassú és megennénk őket, mint a real. amiben bízhatnának, hogy felrúgják a labdát ibrának ő meg mutat valamit. ez elég karcsúnak tűnik.
Sztilo
Jugador d'estrella

2010.12.09. 18:53:21

Én az Arsenalt kerülném el mivel náluk lesz a Bajnokok Ligája döntő és az nagy motivációt add nekik,meg most a bajnokágba se olyan gyengék mind egy két éve,de majd meglátjuk december 17-kén :)
Mental_Theo
Capitá del Barça

2010.12.09. 18:49:55

Azért megnéznék 16 között egy Arsenal-Real Madrid, Chelsea-Inter és egy Manchester-Milan meccset.
De matematikailag az Arsenal-ra van a legtöbb esélyünk.

8 között jó lenne azért egy ilyen:

Real - Chelsea
Barca - Inter
M.U. - Bayern
Milan - Arsenal

szép lenne, az biztos!
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
noname
Llegenda del Barça

2010.12.09. 18:46:09

Lyon és Marseille a 2 leggyengébb, nagyon simán vernénk őket. A Romának sincs esélye, vannak jó játékosaik, de a védelmüket darabokra szednénk. Nekik örülnék leginkább. Legerősebb az Arsenal, de nekik sincs esélyük.Legveszélyesebb az Inter, hiszen összekaphatják magukat. Milan kupacsapatként veszélyes, de ők se elég acélosak és kiegyensúlyozottak. Mindamellett előző 3 csapatnak jobban örülnék, bemelegítés gyanánt.
A Fifa egy szégyen
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.12.09. 18:42:39

socio66 írta:én az egyik franciával kezdenék,esetleg a rómával,a többi azért jó kis csapat.
nem azt mondom hogy veszélyesek ránk,de ha lehet inkább a könnyebb jöjjön. :)
én is így gondolom.

ha a két francia és Roma közül bármelyik is nagyon megizzasztana minket,nagyon-nagyon meglepődnék.

Örülnék ha a 16között még egy könnyebb párharc lenne, szóval elkerülném én is az Inter-Milan-Arsenal triót. viszont ha tuti e 3 közül kapnánk,akkor Arsenalnak örülnék a legjobban, nem tudnak bunker focit játszani, így már el is dőlt a párharc előtt a végkimenetele a dolgoknak, míg azért a két olasz bagázs képes a leggusztustalanabb dolgokra is a siker érdekében.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
socio66

2010.12.09. 18:35:04

én az egyik franciával kezdenék,esetleg a rómával,a többi azért jó kis csapat.
nem azt mondom hogy veszélyesek ránk,de ha lehet inkább a könnyebb jöjjön. :)
MatyiG
Adminisztrátor

2010.12.09. 18:20:33

Sztilo írta:Szerintetek melyik ellenfél lenne a legjobb számunkra? Internazionale, Olympique Lyon, AS Roma, Olympique Marseille, AC Milan, Arsenal
Játékilag nekünk szvsz az Arsenal fekszik a legjobban.
Amúgy most egyik csapat sem olyan h beáll védekezni egész meccsen, ahogy ismerem a mostani játékukat. :wink: :) :roll:
Sztilo
Jugador d'estrella

2010.12.09. 18:18:37

Szerintetek melyik ellenfél lenne a legjobb számunkra? Internazionale, Olympique Lyon, AS Roma, Olympique Marseille, AC Milan, Arsenal
Messithebest
Director del Fútbol

2010.12.09. 18:07:17

Én egy Intert kérek szépen és megvagyok elégedve! Köszönöm!
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
pityi
Jugador del Barça

2010.12.09. 17:58:54

Azt gondolom hogy az Interrel szemben van egy kis törleszteni valónk. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
MatyiG
Adminisztrátor

2010.12.09. 17:41:43

fcbarca0827 írta:Az én kívánságlistám: Milan, Roma, Inter, Lyon, Marseille, Arsenal. Szerintem egy olasz csapat lenne a legkönnyebb falat. Igazság szerint mindegyik ellen simán mennénk tovább és fogunk továbbmenni. Csak a Chelsea/Manchester párostól tartok.
Ha ilyen formában leszünk februárban is akkor én senkitől és semmitől sem fogok tartani.
Elkepesztő jó formában vagyunk, és ha így fogunk játszani tavasszal is nem tudom elképzelni, h ki állítana meg minket. :D
Egyébként én a Marseille, Lyon Roma 3asból választanék magunknak.
Initom
Entrenador del Barça

2010.12.09. 17:40:44

Tocy írta:Hát nem is tudom. Ha a csapatok neveit nézzük, szokatlanul erős 6os. Viszont: Inter egy hulladék, én nekik örülnék a legjobban, a revans miatt. Milan egy öregfiúk csapat, nem hinném, hogy Iniesta-Villa-Messi-Pedro-Alves támadószekciót meg bírnák fogni...Roma kiscsapatnak minősül, és nem is igazán jók. Lyon sem túl erős most, simának tűnik. Marseille szimpi csapat, látjuk, hogy egy Chelseat is meg tudnak verni, ha rossz napja van, szal nekünk is lehet...ők veszélyesek lehetnek, és az Arsenal, hát, hát ők a legerősebbek sztem, viszont tavaly is láttuk, hogy a stílusuk pont passzol a miénkhez...ugyanazt próbálják játszani mint mi, de hát ebben verhetetlenek vagyunk :) Szóval talán Arsenal és Marseille nem kéne, a többi jöhet :)
igen kb.
a Merseillenek meg az Arsenalnak nem örülnék.
Az Arsenalnak főleg nem mert szimpatikusak és szeretném ha minél tovább maradnának :P
Szerintem az összes többi verhető,vagy verni kéne.
Úgy vagyok vele,hogy tök mindegy kit kapunk előbb utóbb ugy is "mindenkit" meg kell vernünk.
Legjobban a 3 olasz csapatnak tudnék örülni.
Abi & Tito
fcbarca0827
Director del Fútbol

2010.12.09. 17:39:35

Az én kívánságlistám: Milan, Roma, Inter, Lyon, Marseille, Arsenal.
Szerintem egy olasz csapat lenne a legkönnyebb falat. Igazság szerint mindegyik ellen simán mennénk tovább és fogunk továbbmenni. Csak a Chelsea/Manchester párostól tartok.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
ab1daL
Director del Fútbol

2010.12.09. 17:35:05

Egy képen a lehetséges nyolcaddöntős ellenfeleink:
Kép
Lyon: nem nagyon követem nyomon a francia bajnokságot, de ha jól értesült vagyok, nincsenek valami nagy formában, BL eredményeik alapján se mondanám őket iszonyat erősnek, én ő nekik örülnék, a Marseille után.
Marseille: nemtudom eldönteni, hogy ők gyengébbek-e mint a Lyon, de nekik örülnék ha megkapnánk őket.
Inter: mindenki tudja mostanság milyen formában vannak. DE, ha esetleg Benitezt elbocsátanák, és helyére hoznának mondjuk egy olyan edzőt, aki összekapja a bandát, erősebbek lehetnek jóval, mint amilyenek most.
Milan: én őket ha lehet elkerülném, vernénk őket, lehet, de nem olyan rossz az a csapat szerintem.
Roma: hát róluk igazából nem tudok nyilatkozni, szeretem a Romát, de valószínűleg ütnénk őket.
Arsenal: mostanában főleg Nasri parádézik, ettől függetlenül, megint kapnának szerintem egy iskola focit, de ha lehet őket is elkerülném.
A lista, balról-jobbra haladva, nehézség szerint: Marseille, Lyon, Roma, Inter, Milan, Arsenal. Persze ez csak a személyes véleményem, és nem akarok leírni egy ellenfelet sem, hiszen bármi megtörténhet, még ha ennél a csapatnál jelenleg nehezen elképzelhető, pl. hogy a Lyon elveri.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
hady
Director del Fútbol

2010.12.09. 15:51:19

Mindenki ellen mi vagyunk az esélyesebb és ez ki is fog jönni.
Az Intert, vagy a Barca vagy a Reál fogja kapni. ( a margittal külön ágon leszünk ).
Így akárkit kapunk valamelyik tv biztos fogja közvetíteni. :lol:
Tocy
Director del Fútbol

2010.12.09. 15:50:38

Hát nem is tudom. Ha a csapatok neveit nézzük, szokatlanul erős 6os. Viszont: Inter egy hulladék, én nekik örülnék a legjobban, a revans miatt. Milan egy öregfiúk csapat, nem hinném, hogy Iniesta-Villa-Messi-Pedro-Alves támadószekciót meg bírnák fogni...Roma kiscsapatnak minősül, és nem is igazán jók. Lyon sem túl erős most, simának tűnik. Marseille szimpi csapat, látjuk, hogy egy Chelseat is meg tudnak verni, ha rossz napja van, szal nekünk is lehet...ők veszélyesek lehetnek, és az Arsenal, hát, hát ők a legerősebbek sztem, viszont tavaly is láttuk, hogy a stílusuk pont passzol a miénkhez...ugyanazt próbálják játszani mint mi, de hát ebben verhetetlenek vagyunk :) Szóval talán Arsenal és Marseille nem kéne, a többi jöhet :)
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.12.09. 15:17:18

Azt gondolom akármelyik csapatot kapjuk nem lehet gond a továbbjutás. Egyedül az Arsenal-tól kell tartanunk valamelyest szerintem. Én vagy a Milant, vagy a Romat szeretném!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Alberto10
Capitá del Barça

2010.12.09. 15:09:41

Sztem igazából semelyik csapattól nem kell félnünk, még az első helyen továbbjutottaktól sem , hiszen most mindenkinél jobbak vagyunk. Viszont lebecsülni sem kell senkit.
Ahogy Cruyff mesterünk is megmondta pár hónapja: "A Barca a világ legjobb csapata kétségkívül. De ez nem jelenti azt, hogy nyernek is címet idén."
Tehát a toppon kell tartani a csapatot, és a hozzáállást is meg kell tartani.
És imádkozzunk, hogy ne legyen sérüléshullám, vagy egyéb szörnyűség...
messideco
Presidente del Barça

2010.12.09. 14:54:50

Igen, jövő hét péntek.
És látom a szemem előtt: Milan-Barcelona... Real Madird-Inter, Bayern-Arsenal, Shaktar-Lyon :lol:
Kép
"And my heart will leave you never."
Válasz küldése