Jövő pénteken. Addig izgulhatunk9Dave írta:Mikor derül ki hogy ki ki ellen játszik?

Az Intert, a Lyont, a Milant és az Arsenalt többé-kevésbé ismerjük az elmúlt évekből. Legkevésbé talán a Milant, velük 2006-ban futottunk össze, de az Inter is hozhat újat, mivel edzőváltás volt a nyáron. A másik két ellenfelet jobban be tudja mérni Pep, halvány fogalma van arról, hogy játszanak. A legfrissebb élmény az Arsenalról lehet és éppen ezért őket találom alkalmasra, hogy most ellenfelünk legyen. A többiek sötét lovak, de csak addig, amíg ki nem elemzi őket alaposan Guardiola. És mint tudjuk, ez jól szokott menni neki!Sztilo írta:Szerintetek melyik ellenfél lenne a legjobb számunkra? Internazionale, Olympique Lyon, AS Roma, Olympique Marseille, AC Milan, Arsenal
én pont fordítva vagyok ezzel. az arsenal az aki annyira nem vészes idén és tudnak is játszani, nyilván ebben mi vagyunk a jobbak, de velük nem kockáztatnék.ozsimiki írta: Örülnék ha a 16között még egy könnyebb párharc lenne, szóval elkerülném én is az Inter-Milan-Arsenal triót. viszont ha tuti e 3 közül kapnánk,akkor Arsenalnak örülnék a legjobban, nem tudnak bunker focit játszani, így már el is dőlt a párharc előtt a végkimenetele a dolgoknak, míg azért a két olasz bagázs képes a leggusztustalanabb dolgokra is a siker érdekében.
én is így gondolom.socio66 írta:én az egyik franciával kezdenék,esetleg a rómával,a többi azért jó kis csapat.
nem azt mondom hogy veszélyesek ránk,de ha lehet inkább a könnyebb jöjjön.
Játékilag nekünk szvsz az Arsenal fekszik a legjobban.Sztilo írta:Szerintetek melyik ellenfél lenne a legjobb számunkra? Internazionale, Olympique Lyon, AS Roma, Olympique Marseille, AC Milan, Arsenal
Ha ilyen formában leszünk februárban is akkor én senkitől és semmitől sem fogok tartani.fcbarca0827 írta:Az én kívánságlistám: Milan, Roma, Inter, Lyon, Marseille, Arsenal. Szerintem egy olasz csapat lenne a legkönnyebb falat. Igazság szerint mindegyik ellen simán mennénk tovább és fogunk továbbmenni. Csak a Chelsea/Manchester párostól tartok.
igen kb.Tocy írta:Hát nem is tudom. Ha a csapatok neveit nézzük, szokatlanul erős 6os. Viszont: Inter egy hulladék, én nekik örülnék a legjobban, a revans miatt. Milan egy öregfiúk csapat, nem hinném, hogy Iniesta-Villa-Messi-Pedro-Alves támadószekciót meg bírnák fogni...Roma kiscsapatnak minősül, és nem is igazán jók. Lyon sem túl erős most, simának tűnik. Marseille szimpi csapat, látjuk, hogy egy Chelseat is meg tudnak verni, ha rossz napja van, szal nekünk is lehet...ők veszélyesek lehetnek, és az Arsenal, hát, hát ők a legerősebbek sztem, viszont tavaly is láttuk, hogy a stílusuk pont passzol a miénkhez...ugyanazt próbálják játszani mint mi, de hát ebben verhetetlenek vagyunkSzóval talán Arsenal és Marseille nem kéne, a többi jöhet