Élő közvetítések
Azért ez kezd sok lenni,rotálás ide vagy oda..
Végre értelmes csere
cou ma is full vak volt sajnos.

Ha Messi van ott leadja
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Lajos baromi nagy fék ma is.
Reméljük egyet bekotor valahogy.
Reméljük egyet bekotor valahogy.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Lajos, na elmész a...
Remélem Lajost hozza le
Remélem Lajost hozza le
Cserélni kell mert baj lesz, katasztrófa a hátsó sor.
Stegennek ki kellett lépni mert megint üresen jött középen az ember.
Stegennek ki kellett lépni mert megint üresen jött középen az ember.
"Mondanám hogy igyunk rá, de nem. Döglött lóba nem rúgunk Bale!"
Megérdemeljük.
Alszunk.
Alszunk.
Ha ez szándékos volt akkor okos gól. Na jöhet Messi 

- csababarca
Jah Lajos szabadoknál 10/9-8 garantált gól:D ezt ismerjük.
Messi majd azért beállhat egy picit mozogni=lezárni az érdemi kérdéseket.
Nah ez potya volt. Szépen elszórakozzuk.
Messi majd azért beállhat egy picit mozogni=lezárni az érdemi kérdéseket.
Nah ez potya volt. Szépen elszórakozzuk.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Nem kell túldramatizálni,semmi panasz nem lehetett az utóbbi időben a védelmünkre.Amúgy meg tényleg,rotációnál a pályán lévők se teljesítenek úgy,nem koncentrálnak eléggé vagy fene tudja. Lengletnek amúgy sincs könnyű dolga,az a cs betűs gyerek elég lendületes,szerencsére Stegen a helyén van. Szerintem még egy negyed órát megy az adok kapok,aztán jön Messi és talán a 3. gól.
volt egy jó húsz percünk aztán a védelmünk bénasága megfogta az egész csapatot. bár Malcom ügyes volt a két gólnál azért a védekezésben elég halovány. Busquets , Lenglet, Umtiti katasztrófa, de mondjuk Alba is bent ült a hintába rendesen. azért jegyezzük meg az a csoki gyerek ott elől nem semmi.
kíváncsi vagyok Valverde hogy nyúl bele a meccsbe?
remélem jól és behúzzuk.
kíváncsi vagyok Valverde hogy nyúl bele a meccsbe?
remélem jól és behúzzuk.
Hátul vannak gondok, Umtiti sajnos még mindig nem a régi, pedig akkor láthattuk, hogy mire képes. A kérdés, hogy a jelenlegi teljesítményének fizikai vagy mentális (esetleg mindkettő) okai vannak.
Malcomtól meg várok még egy gólt/gólpasszt.
Fekszik neki, hogy az ellenfél letámad, ezáltal igen nagy területeket hagy. Máskor is játszhatna többet, de az ilyen csapatok ellen a legértékesebb.
Malcomtól meg várok még egy gólt/gólpasszt.

- davi10
- Llegenda del Barça
Ez a Lenglet-Umtiti páros nagyon nem megy...
Gálának indult, de elég lesz ezt 1 góllal behúzni.

Gálának indult, de elég lesz ezt 1 góllal behúzni.
Reméljük ellenünk is legalább ilyen eredményes leszNero. írta:
A United már gyakorolja az 5 védő + 2 VKP felállást

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davi10 2019.04.02. 22:28:48-kor.

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Ilyen alapon meg a United épp kikap a nálunk jóval gyengébb WolverhamptontólZsono írta:Azért az intő jel, hogy egyetlen fürge lábú csatár gyakorlatilag bármikor képes átjátszani a védelmünket, a védő harmadunk egészét. És a Villarean nem a MU....
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Ebből a meccsből ne vonj le túl sok következtetést. Rotáláskor mindig félgőzzel megy a csapat. Nem ezen a meccsen kell gálázni, arra ott van a következő 2...Zsono írta:Azért az intő jel, hogy egyetlen fürge lábú csatár gyakorlatilag bármikor képes átjátszani a védelmünket, a védő harmadunk egészét. És a Villarean nem a MU....
Suarez a Liverpoolba is jól lőtte a szabadokat
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Azért az intő jel, hogy egyetlen fürge lábú csatár gyakorlatilag bármikor képes átjátszani a védelmünket, a védő harmadunk egészét. És a Villarean nem a MU....
Tavalyiban ugyanez volt.crixus írta: Az idei bajnoki cimünkben - ha behuzzuk - Messi mellet ter Stegene a legnagyobb erdem.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Az idei bajnoki cimünkben - ha behuzzuk - Messi mellet ter Stegene a legnagyobb erdem.zola8787 írta:Ter Stegen: bravúr, bravúr, bravúr.
Kezdő: Neuer
Szegény Cillessent sajnálom, hogy van itt egy ilyen TS 

Umtiti (pusztító) ott középen, remélem cseréljük a félidőben, kizárt dolog hogy Ő teljesen egészséges!
"Mondanám hogy igyunk rá, de nem. Döglött lóba nem rúgunk Bale!"
- csababarca
Megnyugodtam, az elmaradhatatlan Busi totyorgás->labdaeladás->sárgalap örök klasszik kombó is megvolt. Így teljes a meccs.
Kicsit ez a bekapott gól megfogott minket, villareal meg érzi a vérszagot. De mi is bármikor lővetünk gólt, mert ez a sárga védelem a mienknél is bénább.
Lenglet lekaphatná félidőben, elmegy rajta a meccs. Borzalmas.
Kicsit ez a bekapott gól megfogott minket, villareal meg érzi a vérszagot. De mi is bármikor lővetünk gólt, mert ez a sárga védelem a mienknél is bénább.
Lenglet lekaphatná félidőben, elmegy rajta a meccs. Borzalmas.
Ter Stegen: bravúr, bravúr, bravúr.

Ezen mi nem volt szabálytalan?
Kirúgja Lenglet lábát, hasba rúgja TS-t...
Kirúgja Lenglet lábát, hasba rúgja TS-t...
Kár a bekapott gólért, de azért nem játszunk olyan rosszul. Érezhetően visszafogottabbak a srácok, de érthető a következő 2 meccs fényében.
Hú mi volt itt
Hú mi volt itt