2017.04.24. 10:15:10
igazi futball ünnep volt a tegnapi, én clasicon még ennyi helyzetet sztem életemben nem láttam... a mák faktor most velünk volt, mert ez a meccs ahogy 2-3 lett, lehetett volna 5-2, vagy 4-4 is. a két legjobb sztem a két kapus volt, elképesztő miket védtek, és igen egy barcelona kapustól ezt várja az ember, hogy mindig így teljesítsen, én rá is nyomtam a MoM-nál, unalmas már h mindig messit kell választani. örülök amugy h volt ma kedve focizni, mert ő jelentete a különbséget. a bíró termesztésen megint vakon volt, elmaradt egy kiállítás, marcelo könyöklése, hét nem tudom, egy sárga oda is kijárt volna talán, a kis cigó gyereket meg akkor ki kellett volna szórni, mikor messi a jobboson egy az egybe vitte rá és felrúgta, vhol a az első félidő vége felé. rakéta gólja élményszámba ment, ahogy umtiti játéka is. SR ma nagyon gyenge volt, de a barca szív csak vitte előre és ez hozta meg a győzelmet. AG-t dicséret illeti, mert csinált két ajtó-ablak helyzetet, de csak az egyiket sikerült kihasználni. apropó ajtó-ablakok, örültem volna, ha pont piqué fricskázta volna meg a habfehér társulatot. vicces amúgy, rakéta gólja után meg sem emelkedett a pulzusom, egyből mondta magmnak, minek örüljek, a 90. percben úgyis egyenlítenek... aztán a 85. lett belőle, és bár vártam, de annyir felszabtam magam, hogy kikapcsoltam a tv-t, a psg ellen bejött, reménykedtem benne, hogy most is bejön... LE-re amugy nagyon mérges voltam, bakker 1-1, kéne a 3 pont erre lehoz egy csatárt és egy KP-st a helyére. amugy tegnap jól kijött, hogy ZZ egy nulla edző, az egyenlítés után ahelyett hogy visszafogta volna magát és kibekkelték volna 10 emberrel a meccset (és ezzel megnyerjik a bajnokságot), nem, hagyta, hogy rohanjak és szétkontrázzuk őket. innentől hajrá, be kell húzni mindent, aztán vagy elég lesz, vagy nem...
atalanta, ilyenkor hol vagy? mikor nem megy a szekér, elsőnek jössz ide hörögni, ha meg nyerünk, vhogy soha nem érsz rá fórumozni.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...