Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Messinek Alves távozásával nem volt partnere. Sr-el ez nem működött ezért is húzódott be. Ha Semedo is be tudna tölteni egy ilyen szerepkört, márpedig szerintem be tud, akkor újra meg lehetne próbálni. Viszont jöhet akárki Messi nem megy ki újra a szélre, pedig Suareznek is több tere nyílhatna.LG írta: Kezd beteges lenni ez a Rakitic fikázás nálad. Abszolút rendben volt a játéka, nézd meg statjait. Vagy mit kellett volna csinálni, 3 gólpasszt adni és két gólt lőni?![]()
Luchonál pont azt hozta meg a sikert, hogy lett igazi 9-sünk Suarez személyében, ő meg jobbszélső lett, ahol a leghasznosabb. Most akkor lépjünk vissza ugyanoda, ahonnan egyszer eljöttünk, mert nem volt jó? Suarez miatt el kell vetni ezt a lehetőséget, inkább a jobbszélre kéne visszamennie.Valverde: "I wanted Leo to act as a 9 or a false 9, knowing his tendency to organise the attacking game, it was a good choice."
Valóban jó döntés volt visszarakni hamis 9-be.
Kérdés, hogy Suárez visszatérésével is ezt fogja-e alkalmazni Ernő. Én örülnék, ha 9-sbe játszatná Messit, mert a labda nélküli mozgása, főleg letámadásnál, hagy kívánni valót az argentinnak, 9-sbe viszont el lehet "bújtatni". Egyetlen problémám ezzel, hogy Suárezt nem tudom elképzelni Villa szerepben, túl lassú , és ügyetlen hozzá, ő csak a kapu előtt érzi jól magát.

Ahogy az öreg bölcsek mondják, a foci ciklusokból áll, most már az nem volt jó, hogy Messi és Suárez is középen vannak, Leo meg már nem lesz jobbszélső szerintem soha. Lehet most megint az hozná meg a sikereket, hogy Leo visszajön középre, Laller meg ki jobban a szélre. Mondjuk manapság nehezen tudnám elképzelni, de a Poolos énjével pl tökéletesen működhetne ez.. Valahogy elő kéne csalogatni magából.LG írta:Luchonál pont azt hozta meg a sikert, hogy lett igazi 9-sünk Suarez személyében, ő meg jobbszélső lett, ahol a leghasznosabb. Most akkor lépjünk vissza ugyanoda, ahonnan egyszer eljöttünk, mert nem volt jó? Suarez miatt el kell vetni ezt a lehetőséget, inkább a jobbszélre kéne visszamennie.
adom, de ehhez kellene a kp-ra valami kreatív emberke, aki mer és nyer is 1v1eket, képes átjátszani a vonalakat középen. szerintem.LG írta:a jobbszélre kéne visszamennie.
Kezd beteges lenni ez a Rakitic fikázás nálad. Abszolút rendben volt a játéka, nézd meg statjait. Vagy mit kellett volna csinálni, 3 gólpasszt adni és két gólt lőni?Rakitic megint olyat alkotott, amit nem lesz nehéz felülmúlni.
Luchonál pont azt hozta meg a sikert, hogy lett igazi 9-sünk Suarez személyében, ő meg jobbszélső lett, ahol a leghasznosabb. Most akkor lépjünk vissza ugyanoda, ahonnan egyszer eljöttünk, mert nem volt jó? Suarez miatt el kell vetni ezt a lehetőséget, inkább a jobbszélre kéne visszamennie.Valverde: "I wanted Leo to act as a 9 or a false 9, knowing his tendency to organise the attacking game, it was a good choice."
Valóban jó döntés volt visszarakni hamis 9-be.
Kérdés, hogy Suárez visszatérésével is ezt fogja-e alkalmazni Ernő. Én örülnék, ha 9-sbe játszatná Messit, mert a labda nélküli mozgása, főleg letámadásnál, hagy kívánni valót az argentinnak, 9-sbe viszont el lehet "bújtatni". Egyetlen problémám ezzel, hogy Suárezt nem tudom elképzelni Villa szerepben, túl lassú , és ügyetlen hozzá, ő csak a kapu előtt érzi jól magát.
Rakitic megint olyat alkotott, amit nem lesz nehéz felülmúlni.nemespatro írta:Kövezzetek meg de ebbe a mai játékunkba szerintem teljesen bele illik Paulinho. Ő az én olvasatomban egy brusztolós hajtós sokat ütköző és sokat futó játékos. A mai focinkba teljesen beleillene. Kérdés hogy továbbra is ezt játszuk-e és hogy komolyabb csapatok ellen mennyire visz minket sikerre ez a taktika.
Nálam a mai meccs ember egyértelműen SR. De Semedo is nagyot játszott.

Nem, mert baloldalt tavaly Neymar legalább alkotott valamit, most már ő sincs, szóval baloldalosak se leszünk mert nem igazán lesz támadásunk...S.Agüero írta:Ha marad a 4-3-3 az igazolások után is, megint ugyanolyan féloldalasak leszünk, mint tavaly voltunk...
S.Agüero írta:Ha marad a 4-3-3 az igazolások után is, megint ugyanolyan féloldalasak leszünk, mint tavaly voltunk...