Bajnoki Mérkőzések
Biztos, hogy a védelemmel van baj és nem a középpálya védőmunkájával (beleértve Busit)?
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
szerintem ki tudod találni hogy mikből kaptuk a gólt...két félét kaptunk, ennyit segítek.Nero. írta:Jol lemaradtam a meccsrol sajnos pedig tuti izgalmas volt. Jok voltunk? Miert kaptunk 2 gólt gaz volt a vedelem?

amúgy nem voltunk rosszak, előre jól mentünk csak sok helyzet kimaradt.
korainak éreztem Rakitic lecserélését amúgy, de nem lett belőle baj szerencsére...csak ott jól játszottunk, én nem nyúltam volna bele egy darabig még.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Már több meccs eltelt, mióta ezt a felállást alkalmazzuk, és persze, még korai bármit kijelenteni, de azért szerintem megfigyelhető pár dolog:
- nagyon motiváltan és magas fordulatszámon kell játszanunk, hogy igazán kijöjjenek az előnyei
- ha az ellenfélnél van legalább 2 gyors és technikás játékos, akkor komoly gondjaink vannak hátul
- Messi szervező játékára óriási szükség van, és bizony nem fog minden meccsen jól játszani (bár ma a 2. félidőben szerintem nagyon rendben volt)
- a széleken egészen könnyedén megbontja bárki a védelmünket
- minden labdavesztésben benne van a kockázat
Nem vagyok biztos abban, hogy ez a felállás alkalmas arra, hogy minden meccsen haszáljuk. Ha menni kell előre vagy komolyabb csapat az ellenfél (gyengébb szélsőjátékkal), akik ellen maxon tudunk pörögni végig, akkor nyerő lehet, de a hátulütője, hogy a kisebb ellenfeleknek is tálcán kínáljuk a lehetőségeket a gólszerzésre, amivel olyan meccseket is megnehezíthetünk, amik talán a korábbi nehézkesebb felállásban nem volnának azok.
- nagyon motiváltan és magas fordulatszámon kell játszanunk, hogy igazán kijöjjenek az előnyei
- ha az ellenfélnél van legalább 2 gyors és technikás játékos, akkor komoly gondjaink vannak hátul
- Messi szervező játékára óriási szükség van, és bizony nem fog minden meccsen jól játszani (bár ma a 2. félidőben szerintem nagyon rendben volt)
- a széleken egészen könnyedén megbontja bárki a védelmünket
- minden labdavesztésben benne van a kockázat
Nem vagyok biztos abban, hogy ez a felállás alkalmas arra, hogy minden meccsen haszáljuk. Ha menni kell előre vagy komolyabb csapat az ellenfél (gyengébb szélsőjátékkal), akik ellen maxon tudunk pörögni végig, akkor nyerő lehet, de a hátulütője, hogy a kisebb ellenfeleknek is tálcán kínáljuk a lehetőségeket a gólszerzésre, amivel olyan meccseket is megnehezíthetünk, amik talán a korábbi nehézkesebb felállásban nem volnának azok.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Megszenvedtünk, de elsősorban magunk miatt. Volt itt minden. Amatőr hiba szögletnél, emberelőnyben kapott gól középkezdés után, rengeteg elszórakozott ziccer, stb. Mangalának jár egy pacsi, hogy kiszóratta magát. Remélem ennél csak jobban fogunk játszani, illetve koncentrálni.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Jol lemaradtam a meccsrol sajnos pedig tuti izgalmas volt. Jok voltunk? Miert kaptunk 2 gólt gaz volt a vedelem?
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Hát, ha a védelmünk így muzsák továbbra is, a Juve tuti nem fog kettőnél megállni, ők is hintenek majd nekünk egy négyest.
Ennyire fogalmatlanul védekezni, az hihetetlen. Egy középkezdésből így lefutni az egész csapatot már vicckategória.
Ennyire fogalmatlanul védekezni, az hihetetlen. Egy középkezdésből így lefutni az egész csapatot már vicckategória.
Akár mekkora balfék, örülök a góljának. Neymar pedig igazi csapatjátékossá érett.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Nehéz volt, de három pont, ez a lényeg. Védőinknek nagyon nehéz dolga van, ha nem tudunk középpályán rendesen védekezni. Azért nagy pofon a csapatnak, hogy gyakorlatilag középkezdésből kaptunk gólt, serdülőben nincs ilyen bakket.....

- westerngom
- Entrenador del Barça
nos, eddig is ő szervezte meg a védelmet, illetve pontrúgásokat......MQuCsabi írta:Unzué dirigál??
Milyen érdemi változások történnének Unzuével??
Részemről nem kérdés, hogy "friss levegőre" és új edzőre van szükség (Sampaoli).
Nagy purgálás kéne a kispadon is, a keretben is.
Messias2 Szerinted ez igy rendben van? Várhat valami kupát ez a csapat? Vagy vak vagy? Itt ültem a 6-1 alatt is a TV előtt, ugyanúgy örültem, mint Te, de az egy kivételes alkalom volt, és egy kicsivel szerencsésebb a PSG, rúg még gólt és sehol nem vagyunk. A játék ott sem volt jó, ahogy ebben az évben oly sokszor.
Menj már innen. 6-1-nél hol voltál?Atalanta írta:És még a Juventus elleni továbbjutásról beszélünk... Vicc ez a csapat, gyakorlatilag nincs meccs, amit kihúzunk kapott gól nélkül. Borzalmas, ráadásul ez a legjobb összeállitás. Talán igy, hogy emberelőnyben vagyunk, nyerünk, de ez a csapat tényleg a spanyol kupára van ítélve.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Messias2 2017.03.19. 21:46:23-kor.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
És még a Juventus elleni továbbjutásról beszélünk... Vicc ez a csapat, gyakorlatilag nincs meccs, amit kihúzunk kapott gól nélkül. Borzalmas, ráadásul ez a legjobb összeállitás. Talán igy, hogy emberelőnyben vagyunk, nyerünk, de ez a csapat tényleg a spanyol kupára van ítélve.
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Sokszor ő szokott magyarázni meccs közben, már az első évtől. Csak mostanában figyelünk fel rá inkább, mióta benne van, hogy ő lesz az edző.MQuCsabi írta:Unzué dirigál??
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Ő is, abszolút jogos.kristop írta:inkabb rafinha, miota ezt a felallast toljuk mindig kezdBob_Marley írta:PSG ellen és ennek a variánsnak a legnagyobb vesztese Alba, viszont a győztese Neymar.
igazabol o az egyetlen, aki azt az inverz neymar fele posztot hozni tudja
hatra is tud segiteni, es jobb oldalrol befele huzni is
Neymar sokkal szabadabb így a támadó harmadban, ezért sem feltétlen rossz nálam, hogy Messi visszajön.

inkabb rafinha, miota ezt a felallast toljuk mindig kezdBob_Marley írta:PSG ellen és ennek a variánsnak a legnagyobb vesztese Alba, viszont a győztese Neymar.
igazabol o az egyetlen, aki azt az inverz neymar fele posztot hozni tudja
hatra is tud segiteni, es jobb oldalrol befele huzni is
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater
2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
Megérzésmarkionni írta:Alaves ellen otthon? Miert gondolod igy?rikko írta:Remélem komolyan gondolják a srácok, hogy még van esély a bajnoki címre. Oda kell verni a Valenciának, a következő fordulóban meg van egy olyan érzésem, hogy a Real eldobja mind a 3 pontot. Nekünk is kemény áprilisunk lesz, egyszerűen már nem fér bele a hiba. Sem itt , sem a BL-ben.
Szexi kezdő, remélem, a 2 középső középpályás jobban fog helyezkedni, mint a Depor ellen, és nem a 2 szélső nyakán lesznek.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Jó a kezdő, örülök, hogy LE újra a 3-4-3-ra szavaz. Ebben a formációban sok lehetőség van, remélem a PSG elleni meccs után ma is jól toljuk majd ebben a felállásban.
Ma ha nehezen is, de nyerni kell. Innentől muszáj megszerezni a lehető legtöbb pontot, hazai pályán pedig általában verni szoktuk a Valenciát, szerintem ez ma sem lesz másképp.
Visca El BARCA!!!
Ma ha nehezen is, de nyerni kell. Innentől muszáj megszerezni a lehető legtöbb pontot, hazai pályán pedig általában verni szoktuk a Valenciát, szerintem ez ma sem lesz másképp.
Visca El BARCA!!!

psg is ebben reménykedett.visca el barca írta:vesztes volt még a jobb oldal, mert olyanunk sajnos lassan fél éve nincs. messi is legtöbbször balra indul, mert ott van a játszótárs. az a baj, hogy ezt egy juve simán kibekkeli így...Bob_Marley írta:PSG ellen és ennek a variánsnak a legnagyobb vesztese Alba, viszont a győztese Neymar.

- visca el barca
- Presidente del Barça
vesztes volt még a jobb oldal, mert olyanunk sajnos lassan fél éve nincs. messi is legtöbbször balra indul, mert ott van a játszótárs. az a baj, hogy ezt egy juve simán kibekkeli így...Bob_Marley írta:PSG ellen és ennek a variánsnak a legnagyobb vesztese Alba, viszont a győztese Neymar.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
PSG ellen és ennek a variánsnak a legnagyobb vesztese Alba, viszont a győztese Neymar.visca el barca írta:vmelyik meccsen ue. a kezdő volt, ott ez a 3-3-1-3 mentNero. írta:Ez most akkor 3-4-3 vagy 3-3-1-3? Kivancsi vagyok hogy ma hogyan fog működni, illetve hogy áprilisba is bevállalja-e ezt Enrique.
Ha Iniesta ma sem tud értékelhetőt mutatni akkor lehet hogy Turant kéne ott nyomatni.
És szerintem Iniesta is vesztese egyébként.

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Baromi jó kezdő, remélem szép lassan belejövünk a játékba ezzel a felállással is, és marad jövőre is! Külön örülök, hogy Lucho nem dobta el, hanem úgy néz ki ragaszkodik hozzá. Hajrá hajrá! 

Matyi úgy érti szerintem, hogy a Celta ellen látotthoz hasonló területet fedjenek le a srácok a középpályán, ne úgy, mint múlthéten Gomesék, akik inkább a szélen voltak csak játékban, Messi és Busi meg kb egyedül voltak középen.csababarca írta:Akárhogy kombinálok, nem látom, hogy Iniesta ne a kp bal oldalán legyen.
Esetleg Rakéta jobboldalon...bár nem tudom az jó e nekünk úgy.
Busi a középpálya közepén hátul, Rafinha-Neymar a széleken, Ini és Rakéta a középpálya két oldalán, Messi meg szabadon mozog, gondolom ez lesz. Aztán hogy ezt ki hogy írja le papíron, az megítélés kérdése, feladatkör a lényeg inkább úgyis..Nero. írta:Ez most akkor 3-4-3 vagy 3-3-1-3? Kivancsi vagyok hogy ma hogyan fog működni, illetve hogy áprilisba is bevállalja-e ezt Enrique.
Ha Iniesta ma sem tud értékelhetőt mutatni akkor lehet hogy Turant kéne ott nyomatni.