Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
https://twitter.com/ForcaBarcaEN/status ... 8930535426" target="_blankBarcafanTomee írta:Előző szezonból kiindulva nincs olyan, hogy tuti fix meccs, főleg kisebb csapatok ellen. Hát még Neymar, Iniesta, Piqué és Suarez nélkül...Nem baj, van helyettük: Deu, AG, Paco és a többiek.
Messi full magára maradt, vagy megoldja, vagy nem. Nincs könnyű helyzetben, szerintem soha nem volt ennyire egyedül a pályán mint most. Remélem nem megy el a kedve, és elrak majd a Betisnek egy 3ast.
Mondjuk az ilyen Real-Atletico-Sevilla-Valencia-Villarreal-Bilbao kimondottan felsőházi, veszélyes csapatok ellen mindig mi hoztuk a legtöbb pontot.vinszentvega írta:Elnézve a Sevilla idei igazolásait, még hehezebb lesz pontot szerezni majd a Pizjúanban.
Remélem, 7 meccs elég lesz, hogy összeálljon a Valverde féle gépezet.S.Agüero írta:Első 7 meccset hozni kell.
Nem igazán jó példa, mert a klub vb más földrészen van.MessiNeymarSuarez írta:Velünk simán lenyomatták 11-én Tbilisiben az UEFA Szuperkupa döntőt, majd 14-én Bilbaoban a Spanyol Szuperkupát.markionni írta:Ezt a fordulot mindig elhalasztjak. Gondolj bele, hogy altalaban mas foldreszen rendezik, mas idozonaban, igy elegge hatranyosan erinthet egy csapatot egy 3-4 nappal kesobbi merkozes.
Gondolom majd februárban pótolva lesz, bár erre figyelhetnének igazán sorsoláskor..
NektekS.Agüero írta:December 21-ére tudják tenni a meccset, az még hétközi forduló, az 5 nap különbség. Vagy akkor ilyenkor 3 meccset halasztanak? Mert VB közben is van forduló, plusz előtte is 3-4 nappal, ami ugyanezen a logikán haladva megint nem jó. Nem emlékszem már, hogy nekünk hogy volt 2 éve.
Velünk simán lenyomatták 11-én Tbilisiben az UEFA Szuperkupa döntőt, majd 14-én Bilbaoban a Spanyol Szuperkupát.markionni írta:Ezt a fordulot mindig elhalasztjak. Gondolj bele, hogy altalaban mas foldreszen rendezik, mas idozonaban, igy elegge hatranyosan erinthet egy csapatot egy 3-4 nappal kesobbi merkozes.
Perez papa úgyis kisírja.S.Agüero írta:16-án lesz a döntő, 20-án a Clásico, miért kellene elnapolni?
Bizony, bár mostanában ez nem előny szokott lenni...visca el barca írta:azóta már javítottam
clasico a 17. fordulóban lesz, a visszavágó meg ugye a eléggé a bajnokság végén, ha éles lesz a dolog legalább annyi előnyünk lesz h otthon játszunk
Augusztus 20.visca el barca írta:barca-betis lesz az első fordulóban, a dátumot nem tudom, mert lemaradtam a sorsolás nagy részéről![]()
gondolom nemsokára fenn lesz a teljes menetrend