Ez pont az a meccs volt, amikor az eredmény nem érdekel. Ha mondjuk a Chelsae-től vagy más csapattól kaptunk volna ki felkészülési meccsen fájóbb lenne. Nem kifogásként, de ha ez éles meccs lett volna még ebben a felállásban is ütöttük volna az angolokat, de legalábbis X mindenképp ott lenne. Nem szoktam bírózni, de ez katasztrófa volt. Az, hogy a MU két szabálytalan gólját megadta, tőlünk elvett egyet, vagy két tizit nem adott meg az még egy dolog. Nem is nagyon érdekel, de amit engedett a mezőnyben az szégyen volt. Az angolok látták, hogy bármit megtehetnek büntetlenül egyből arra játszottak. A második félidőtől szinte vártam, hogy legyen vége a meccsnek nehogy valami komolyabb sérülést összeszedjen valaki.
Aki kiemelhető az Suarez, csak sajna elég egyedül volt. Lehet, hogy én láttam rosszul, de SR nekem jobban bejött jobb hátvédként, mint a középpályán. Rafinha nagyot játszott, a labdái élményszámba mentek, és a védőket is etette rendesen, pedig nem is az igazi posztján játszott. A gólja meg... Élményszámba ment. Persze lehet, hogy én vagyok elfogult vele szemben. LE lehet, hogy komolyan számol vele, talán nem véletlen, hogy egyedüliként játszotta végig a meccset és a Galaxy ellen is csak a legvégén cserélték le.
Vermaelen játékát betudom a meccshiánynak, de ennyi eladott labdát akkor sem engedhetünk meg magunknak. Ezt a sok ívelést alapból nem értettem. Sokszor forgatjuk át az oldalakat, de most rengetegszer operáltunk ilyen 50 méteres labdákkal amiket nem értettem.
Aminek viszont nagyon örülök, hogy a fiatalok nagyon jól szálltak be a meccsbe, talán csak Gumbau lógott ki a sorból) Munir, Sandro is nagyon agilis volt, lendületet hoztak a támadójátékba, a gól előtti hibájától eltekintve Bartra is tanári volt, Rafinha szintén, szóval ezek mind biztatóak. Hiába barátságos meccs, a MU ezt nagyon komolyan vette, szóval azt se nagyon lehet6 mondani, hogy csak egy hakni volt.
Összességében nem játszottunk rossz meccset, sőt! Ha egy kicsit szerencsésebbek vagyunk (3 kapufa

) vagy jobban használjuk ki a helyzeteinket (a bírói ténykedésről ne is beszéljünk) simán lehetett volna fordított az eredmény is, annak ellenére, hogy volt azért gyengébb teljesítmény is leginkább az A csapatból. (Vermaelen, Iniesta, Adriano, Gumbau)