Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mondjuk kicsit már sok, mert most egy hónapig azt hallgathatjuk, hogy miért nem íratják már alá az ifikkel a felnőtt szerződést, stb., stb.Szeretem ezeket a Samper-féle egysoros bölcsességeket
Ez jó volt.palesz77 írta:Jelenleg senki nincs ott, mert Július 13-án kezdődik az előszezon.Samper írta:Már folynak az edzések s nem tudjuk, kikkel. Pedig aki nincs ott, az tuti nem utazik.
Már folynak az edzések s nem tudjuk, kikkel. Pedig aki nincs ott, az tuti nem utazik.palesz77 írta:A játékosok attól még minden évben megkapják a tornák után a pihenőt.. Mindig ifikkel kezdünk, és szép lassan jönnek a sztárok is, a Gamperre meg marad pár tehetség a B-ből. Mióta nézek felkészülést folyton ezt csináljuk, kétlem, hogy ez pont idén változna meg..Samper írta:Az ilyen meccseken vagy bevállalják név szerint bizonyos játékosok pályára lépését, vagy sokkal kisebb a csapat felléptidíja.
A nyár folyamán lesz bejelentve.diagonal írta:Csak én nem találom kivel játszunk majd a Gamper - kupán vagy még tényleg nem lehet tudni ezt ennyire előre?
A játékosok attól még minden évben megkapják a tornák után a pihenőt.. Mindig ifikkel kezdünk, és szép lassan jönnek a sztárok is, a Gamperre meg marad pár tehetség a B-ből. Mióta nézek felkészülést folyton ezt csináljuk, kétlem, hogy ez pont idén változna meg..Samper írta:Az ilyen meccseken vagy bevállalják név szerint bizonyos játékosok pályára lépését, vagy sokkal kisebb a csapat felléptidíja.
S.Agüero írta:Szerintem nem, 3 hét pihenőt szoktak ilyenkor adni minimum. Viszont ha hamar kiesnek, lehetséges.MichaaBee írta:Tudja esetleg valakik, hogy reális-e, hogy a Copa América küzdelmeitől függetlenül az USA-ba már a teljes keret utazzon?
Szerintem nem, 3 hét pihenőt szoktak ilyenkor adni minimum. Viszont ha hamar kiesnek, lehetséges.MichaaBee írta:Tudja esetleg valakik, hogy reális-e, hogy a Copa América küzdelmeitől függetlenül az USA-ba már a teljes keret utazzon?
Ha utaznak, akkor elégedett leszek.palesz77 írta:Messit Pedro, Neymart Adama-Munir-Sandro-Halilovic, Mascheranot Samper vagy Ié, attól függ épp hova kell ember. Remélem elégedett vagy a válasszal..Samper írta:A Copa szereplők közül gondolom Bravot Masip, Alvest Vidal helyettesíti. De ki helyettesíti Messit, Neymart és Mascheranot?Ez nem hivatalos, csak hasra ütés szerűen írtam, de hát gondolom így lesz, mindig így szokott lenni..
Szokás szerint ifik jönnek addig gondolom, a tehetségesebbek meg maradnak is Gamperig remélem.
Messit Pedro, Suárezt Suárez, Neymart Adama-Munir-Sandro-Halilovic, Mascheranot Samper vagy Ié, attól függ épp hova kell ember. Remélem elégedett vagy a válasszal..Samper írta:A Copa szereplők közül gondolom Bravot Masip, Alvest Vidal helyettesíti. De ki helyettesíti Messit, Suarezt és Mascheranot?
Suárez elvan tiltva nem ? Neymar viszont ott van a brazil válogatottban.Samper írta:A Copa szereplők közül gondolom Bravot Masip, Alvest Vidal helyettesíti. De ki helyettesíti Messit, Suarezt és Mascheranot?palesz77 írta:Copa szereplőkön kívül gondolom mindenki, nekik nincs okuk tovább pihenni..Samper írta:Lehet tudni valamit, hogy milyen keret utazik
A Copa szereplők közül gondolom Bravot Masip, Alvest Vidal helyettesíti. De ki helyettesíti Messit, Suarezt és Mascheranot?palesz77 írta:Copa szereplőkön kívül gondolom mindenki, nekik nincs okuk tovább pihenni..Samper írta:Lehet tudni valamit, hogy milyen keret utazik
Amióta kiestek, mindenki nem létezőnek kezeli őket. Bartomeu se intézett velük kapcsolatban semmt, mielőtt lemondott. Majd az ellenjelöltek felveszik a témát.Chino írta:Adama attól függetlenül, hogy közel sem tartozik a kedvenceim közé, én nem egy Pedro 2.0-át látok benne. Nagyon gyors, jól fedezi a labdát, az indulósebessége ritkaságszámba megy és emellett technikás is. Legtöbbször tényleg az alapvonal felé indult és próbálta belőni középre, de azért nem kis cseleket mutatott be. 1 vs 1-ben nem sok esélye volt a védőnek vele szemben, megesett, hogy 4 ember között szlalomozva vitte el a labdát, szóval elég kreatív. Ategnapi meccsen látszott, hogy nagyon bizonyítani akar, mert sokszor túlvállalta magát, úgy tűnt mintha öncélú lenne a játéka, ami furcsa mert a B-ben nem ilyen szokott lenni.palesz77 írta:
Az ifik közül Adamat, Halilovicot és Ié-t emelném ki.
Adama látszik, hogy tehetséges, rettentően jó fizikuma van, és rettentő buta játéka. Továbbra is az a forgatókönyv, hogy vagy túlcselezi magát, vagy elfut valahogy a szélen és belövi hátha jó lesz. Ezt vagy kinövi, vagy hosszútávon kevés lesz ide fejben.
Halilovic meg játszott 10 percet, és ismét levett a lábamról. Igazából semmit nem csinált szinte, volt 2 jó megindulása talán, de a srác minden mozdulatán érződik, hogy ő valami plusz.. Kupában remélem láthatjuk majd rendszeresen.
Ié meg hasonló Adamahoz, érződik rajta is a nem kevés tehetség, csak fejben szeleburdi. Ha benő a feje lágya, akkor 2 év múlva Matyi helyett jöhet is.![]()
Montoyaról már írtam, ismét egy jól lehozott meccs, jutalma gondolom a lelátó lesz a hétvégén..
Még akit sajnálok, az Masip. Tök szimpi a srác, kár hogy soha nem fogja megkapni a lehetőséget a két "sztárkapus" mögött..
Edgar-ból nagyon jó kis védő lehet, a fizikuma átlagon felüli és kh-hoz képest elég gyors is. Feltűnő volt, hogy Bartrahoz képest mennyivel nagyobb a sebessége. Igazából nem sok hibájára emlékszem, az a Masipnak hazatett labda nem volt túl fényes. 1-2 év múlva eldől fel tud-e nőni ahhoz a szinthez, amit a felnőtt csapatnál elvárnak.
Ha már Masip. Amikor megkötötte a szerződést is azt mondtam, hogy nagy hiba. Tehetséges kapus, de ha itt marad 3. számúnak a karrierjére keresztet vethet. Akkor már az is jobb lett volna, ha továbbra is a B csapatban játszik.
Halilovic jól szállt be a meccsbe. Látszik minden megmozdulásában, hogy nagy játékos lesz belőle. Voltak nagyon szép momentumai és ez az agilitás hiányzik jelenleg Iniből. Nekem mindig egy ilyen 15-16 éves ifijátékos ugrik be, ha meglátom, olyan kölyökképe van.(a tizit meg iszonyat higgadtan lőtte be, Grimaldoval egyetemben) Sampertől viszont most nem voltam elájulva. Sok jó megmozdulása, passza volt, de emellett kirívóan sok hibája. Legalábbis magához képest. Ugyanúgy, ahogy Sandro is. Persze fiatal és nem várhatunk el túl sokat, de amit tegnap nyújtott az redukál a 0-hoz. Én inkább őt látom egy Pedro klónnak. (inkább egy korainak) Viszonylag jól értékesíti a helyzeteit és megbízható, de nagyon színtelen színtelen-szagtalan a játéka. Lehet, hogy Munir még szétszórt és sok ziccert kihagy, de a fél lábában is több van, mint Sandroban.
Montoya, Bartra rendben volt. Előbbi nagyon korrekt meccset hozott le. Az első 2-3 percben kicsit idegenül mozgott, de miután felvette a fonalat biztos pont volt. A mentésénél pedig ne várjuk már el, hogy felnézzen és emberhez tegye! Épp, hogy be tudott ugrani a támadó elé és elrúgni a labdát. Az már csak pech, hogy ellenfélhez ment. Ilyen esetben annyi a lényeg, hogy csak el ne jusson a támadóhoz, mert az 90%, hogy gól.
Bartra lehozta a szokásosat, a sok megindulása különösen üdítő volt. Rég nem láttam ilyet a belső védőinktől. Jár a taps.
Mindent összevetve elég langyos meccs volt, látszott, hogy egyik csapat sem akar kockáztatni, inkább lehozzák egy barimeccsként. Voltak azért pozitívumok, Suarez ismét jól mutatkozott be.
messideco írta:Az USA-ban és Mexikóban túrázik nyáron a csapat. Lehetséges helyszínek Los Angeles, San Francisco, Mexico City és Monterrey, de ezek még nem hivatalosak.
Adama attól függetlenül, hogy közel sem tartozik a kedvenceim közé, én nem egy Pedro 2.0-át látok benne. Nagyon gyors, jól fedezi a labdát, az indulósebessége ritkaságszámba megy és emellett technikás is. Legtöbbször tényleg az alapvonal felé indult és próbálta belőni középre, de azért nem kis cseleket mutatott be. 1 vs 1-ben nem sok esélye volt a védőnek vele szemben, megesett, hogy 4 ember között szlalomozva vitte el a labdát, szóval elég kreatív. Ategnapi meccsen látszott, hogy nagyon bizonyítani akar, mert sokszor túlvállalta magát, úgy tűnt mintha öncélú lenne a játéka, ami furcsa mert a B-ben nem ilyen szokott lenni.palesz77 írta:
Az ifik közül Adamat, Halilovicot és Ié-t emelném ki.
Adama látszik, hogy tehetséges, rettentően jó fizikuma van, és rettentő buta játéka. Továbbra is az a forgatókönyv, hogy vagy túlcselezi magát, vagy elfut valahogy a szélen és belövi hátha jó lesz. Ezt vagy kinövi, vagy hosszútávon kevés lesz ide fejben.
Halilovic meg játszott 10 percet, és ismét levett a lábamról. Igazából semmit nem csinált szinte, volt 2 jó megindulása talán, de a srác minden mozdulatán érződik, hogy ő valami plusz.. Kupában remélem láthatjuk majd rendszeresen.
Ié meg hasonló Adamahoz, érződik rajta is a nem kevés tehetség, csak fejben szeleburdi. Ha benő a feje lágya, akkor 2 év múlva Matyi helyett jöhet is.![]()
Montoyaról már írtam, ismét egy jól lehozott meccs, jutalma gondolom a lelátó lesz a hétvégén..
Még akit sajnálok, az Masip. Tök szimpi a srác, kár hogy soha nem fogja megkapni a lehetőséget a két "sztárkapus" mögött..
Adama amúgy nem csak gyors - mint Pedro pl -, hanem elég jól dribblizik is, meg jó a fizikuma, bár ettől még valóban nem lesz jó szélső védő, mert a védekezés nem az erőssége..Alfa írta:Attól még , hogy valaki gyors nem lesz belőle jó szélső védő
Lassan meg már ezt is elhinném.Alfa írta:De Luchoból kinézem ,hogy előbb rakja be Adamat jobbhátvédnek mint Montoyat....
Attól még , hogy valaki gyors nem lesz belőle jó szélső védő ugyanúgy , hogyha valaki magas nem biztos , hogy jó középső védő lesz belőle ( lásd Matyipalesz77 írta:Én se támogatom ezeket a posztcserélgetéseket, de tegnap csuttra ugyan azt csinálta Adama, mint amit Alves szokott. Végig a félpályán volt - vagy feljebb - a vonal mellett, aztán ha megkapta a labdát megpróbálta beadni - csak ő előtte cselezett is egy sort -, és rendre rosszul sikerült. Ha ez a fétise Luchonak, akkor még jó jobbhátvéd is lehetne belőle..Alfa írta:Csak egy apró gondocska van itten az pedig az , hogy Alves jobbhátvéd Adama pedig szélső/ csatár és nem jobbhátvéda többi stimmel
![]()
De viccet félretéve, nem lenne túl jó ötlet szerintem sem, védekezésben nem nyújtana túl sokat a srác, meg a kombinatív passzjáték fogalmát nemigen ismeri az eddig látottak alapján. Bár az igaz, hogy egyedül bejátszaná a jobboldalt kb, és így Messi és Suárez is maradhatna középen..
Én se támogatom ezeket a posztcserélgetéseket, de tegnap csuttra ugyan azt csinálta Adama, mint amit Alves szokott. Végig a félpályán volt - vagy feljebb - a vonal mellett, aztán ha megkapta a labdát megpróbálta beadni - csak ő előtte cselezett is egy sort -, és rendre rosszul sikerült. Ha ez a fétise Luchonak, akkor még jó jobbhátvéd is lehetne belőle..Alfa írta:Csak egy apró gondocska van itten az pedig az , hogy Alves jobbhátvéd Adama pedig szélső/ csatár és nem jobbhátvéda többi stimmel