Egyéb Barça meccsek

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!

Legyen külön Barca Femeni topic?

Igen
10
40%
Nem, ez a topic is megfelel
15
60%

Szavazatok száma: 25
MatyiG
Adminisztrátor

2015.07.29. 02:55:31

Bob_Marley írta:Manchester ellenit nem láttam, de nagyon tetszik Roberto jobbhátvédben és ez is mutatja, hogy egy nagyon képzett játékos, mert megtudja magát állni egy totálisan más szerepkörben. Szinte minden támadásunk az ő oldalán megy, remekül lép be jól játssza meg a labdákat. Vannak idegen mozgásai azért (kegyetlen volt, ahogy besegített középre és szerelt, majd miután ő jobbhátvéd megvárta hogy az egész belső védelem kijöjjön és mögöttük visszament a szélre, magyarul fogalma sem volt, hogy a labdaszerzés után mit kell csinálni. :D ), de több a pozitív mint a negatív.

Rohadjak meg lehet belőle egy Jolly Joker Amor játékos és még külsőre is kicsit hasonlít rá.
A mai meccsen mit látsz benne, nem értem. Teljesen szürke, leadja a legközelebbinek, aztán ennyi. Beadása pontatlan volt, első labdaérintésénél meg elpattant tőle a labda vagy 10 méterrel...

És most leírod, hogy jó munkás, meg hasznos. :D
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.07.29. 02:48:31

Úgy már más. Amúgy tényleg Roberto jol tolja, United ellen se volt rossz. Az United elleni meccs tipikus olyan meccs volt ahol semmi sem jött össze. Volt ott 3 kapufa is, meg 2 megnemadott tizi, 1 tévesen lesrefújt gól,stb.

Amúgy ez a Hazard gyerek eléggé rendesen dobálja magát, pedig annyira büszkék a PL-esek arra hogy " A PL nem olyan színház mint a Spanyol Bajnokság" :lol:
Dr.Dre
Capitá del Barça

2015.07.29. 02:45:47

Suarez ismét nagy formában van, megérdemelhetne egy gólt...
Kép

Titi - The Legend!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.07.29. 02:37:35

Manchester ellenit nem láttam, de nagyon tetszik Roberto jobbhátvédben és ez is mutatja, hogy egy nagyon képzett játékos, mert megtudja magát állni egy totálisan más szerepkörben. Szinte minden támadásunk az ő oldalán megy, remekül lép be jól játssza meg a labdákat. Vannak idegen mozgásai azért (kegyetlen volt, ahogy besegített középre és szerelt, majd miután ő jobbhátvéd megvárta hogy az egész belső védelem kijöjjön és mögöttük visszament a szélre, magyarul fogalma sem volt, hogy a labdaszerzés után mit kell csinálni. :D ), de több a pozitív mint a negatív.

Rohadjak meg lehet belőle egy Jolly Joker Amor játékos és még külsőre is kicsit hasonlít rá.
Kép
Kép
Kép
Dr.Dre
Capitá del Barça

2015.07.29. 02:29:12

MessiNeymarSuarez írta:Amúgy nem Douglas a jobbhátvéd?

De,ő kezdett, csak LE behozta Robit helyette a 15.percben .
Kép

Titi - The Legend!
kas7as
Jugador del Barça

2015.07.29. 02:28:45

Volt! Lecsereltek valszeg serules miatt!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kas7as 2015.07.29. 02:29:26-kor.
"Szabadidejében gombát szed - és aki gombát szed, rossz ember nem lehet."
Guardiola állítása Xaviról.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.07.29. 02:25:57

Ez a vendég mez full tetszetős, sokkal inkább arany beütése van. :lol:

Amúgy nem Douglas a jobbhátvéd?
Alfa
Entrenador del Barça

2015.07.29. 02:23:13

Ezt nem hiszem el Robi már megint jobbhátvéd #-o =D> :lol:

De legalább pályán van \:D/
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.07.29. 02:18:45

palesz77 írta:
Bob_Marley írta:Ez már az a Kenedy, akit előlünk vettek meg?
Az.

Ez a Hazard gyerek meg igen tud focizni..
Kíváncsi vagyok rá, hogy akkor mit tud, bár nem egy Gerson. :lol:

Szokásos PL-PD összehasonlítás, de Hazard úgy volt a legjobb tavaly, hogy pl Bale Madridban jobb számokat hozott, s neki gyenge éve volt. :D

Amúgy nagyon jó kis spíler, Lille-ben nyomta már reklámoztam, s emlékszem hogy le lettem oltva. :D Pedig a francia bajnokság igazi aranybánya, nagyon jó kis csiszolatlan játékosokat lehet onnan kivadászni.

szerk: Douglas val. megsérült, azért 15 perc után még felkészülésin sincs csere. Roberto megint bizonyíthat mit tud jhv-ben.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2015.07.29. 02:24:16-kor.
Kép
Kép
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.07.29. 02:15:16

Bob_Marley írta:Ez már az a Kenedy, akit előlünk vettek meg?
Az.

Ez a Hazard gyerek meg igen tud focizni..
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.07.29. 02:09:34

Ez már az a Kennedy, akit előlünk vettek meg?

Munir-Sandro továbbra is az egyik legérdekesebb számomra, hogy ki nyeri kettejük csatáját.

szerk: ez Iváné volt sajnos...Mondjuk ha tétmeccs, akkor valószínűleg takarít és nem ilyen ímmel-ámmal lép oda, csigatempóban.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2015.07.29. 02:15:56-kor.
Kép
Kép
Kép
Alfa
Entrenador del Barça

2015.07.29. 02:06:40

Tényleg tök jó lett az idegenbeli mezünk ( nekem a hazai is tetszik :oops: :D ) . Jó látni , hogy legalább lesz egy szép kapusmezünk is :D .
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
Dr.Dre
Capitá del Barça

2015.07.29. 02:04:54

De jól néz ki ez a vendég mez 8)
Kép

Titi - The Legend!
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.07.29. 02:03:34

Gareth Tello írta:...
Aki türelmetlen, az nem méltó a Barcára, ha annyi elbizonytalanítja, hogy egy Gumbaut jobban preferálnak, menjen isten hírével! :roll: Komolyan, mintha anno Oleguert toltuk volna Puyi helyett, vagy Victor Sánchezt Ini helyett - nem egy időben játszottak, tudom jól, de értitek szerintem. Vicc, remélem a poén kedvéért ezt a meccset is a padon tölti.

Douglas vs Hazard fincsi lesz, remélem azért a Chelsea nem úgy fogja tolni, mint a MU. Rafinháért kár, egyike volt a keveseknek, akik miatt érdemes volt meccset nézni eddig. Mez legalább egész jól néz ki, bár lehetne kicsit sárgásabb az a sárga.. :D Kapusmez meg nagyon adja.
Alfa írta:Nem értem , hogy Lucho mit lát ebbe a Gumbau gyerekbe. És azt se nagyon értem , hogy miért mellőzi ilyen látványosan Sampert. Ilyen kezdővel nehéz lesz...
A jövő kezdőjét, egyértelmű.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára palesz77 2015.07.29. 02:05:10-kor.
Alfa
Entrenador del Barça

2015.07.29. 01:56:18

Nem értem , hogy Lucho mit lát ebbe a Gumbau gyerekbe. És azt se nagyon értem , hogy miért mellőzi ilyen látványosan Sampert. Ilyen kezdővel nehéz lesz...
MR. TROMORT777 írta: Szerk:
Jó minőségű angol youtube stream: https://www.youtube.com/watch?v=EdfhxwnLgI0
Vigyétek, egyétek. 8)
Köszi nagyon király ;)

Szerk: Csak nekem tűnt úgy mint ha Suárez veszekedne egy kicsit Costával :D ?
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
MR. TROMORT777

2015.07.29. 01:15:59

Line-up Chelsea: Courtois - Ivanovic, Zouma, Cahill, Azpilicueta - Fabregas, Matic, Kenedy, Oscar - Hazard, Diego Costa

Gondoltam, hogy Mou komolyan fogja venni. Jó kis meccs lesz. Douglas tuti lő egyet vagy asszisztol ma. :mrgreen: (komolyan! :D )

Szerk:
Jó minőségű angol youtube stream: https://www.youtube.com/watch?v=EdfhxwnLgI0
Vigyétek, egyétek. 8)
roby122
Entrenador del Barça

2015.07.29. 01:02:51

Sima Chelsea :D Az angolok kezdője ? Gondolom kezd Falcao-tól kezdve Fabregas...

Amúgy akkor szerintem Pedro sorsa is eldőlni látszik. LE-t én nem értem. Gumbau hát, hogy is mondjam , elég tompa a srác, igazából nem is értem mit keres itt a túrán... egyébként nem bántásból, de tipikus az a gyerek aki 1-2 év múlva egy Deportivo szintű csapatnál fog kikötni. Nem értem mit lát benne Lucho.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2015.07.29. 00:57:36

Gumbau kezd Samper helyett, ez felfoghatatlan, komolyan, annyira ideges vagyok, hogy azt el nem tudom mondani... Bármekkora ősbarçás is Samper, ne csodálkozzunk, ha ezek után inkább lelép a nyáron. Nem is érdemeljük meg őt.

A Douglas-Hazard párharc amúgy korrekt lesz.
Erxy
Entrenador del Barça

2015.07.29. 00:52:38

Barcelona line-up (official): TerStegen - Douglas Bartra Mathieu Adriano - Rakitic Busquets Gumbau - Munir Suarez Sandro #fcblive

Gumbau > Samper :mrgreen:
Kép
Alfa
Entrenador del Barça

2015.07.26. 17:27:50

Manheim István írta:Valóban az ilyen meccsekben nem az eredményt kell nézni hanem a játékot.
Sajnos akit régóta figyelek most se győzött meg a játékával és ez Sergi Roberto.
Régebben mondták hogy Xavi utódja lesz hát sose lesz az.Két játékost tudok most kiemelni, az egyik Suarez a másik Rafinha .Luis mindig hozza a formáját és nagyon sokat dolgozik, Rafi meg nagyon sokat fejlődött.Nagyon szép gólt rúgott. A védelem instabil volt.Akiket megvettünk jól fog jönni télen.Annyira nem örültem hogy az Atletikótol vásároltunk ,de Arda stabil pont tud lenni a középpályán.remélhetőleg nálunk nem fog durvulni és a cipőjét se hajigálja..Suarez is normális teljesen.
Az már 1-2 éve tisztán látszik , hogy nem ő lesz Xavi utódja és ,hogy meg sem fogja közelíteni az ő szintjét. Ha ma nem győzött meg Robi akkor nem tudom , hogy mikor fog nem csak ő hanem bárki meggyőzni.... Legalább ugyanolyan jól játszott mint Rafinha . Felhoztad Rafinha gólját nézd csak meg jól ,hogy ki adta neki azt hajszál pontos átadást ;) . És még mielőtt valaki kifordítaná nem csak ezért lett ő az egyik legjobb ( a miértjét márt lentebb párszor leírtam) .
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
Manheim István
Barça B

2015.07.26. 17:05:58

Valóban az ilyen meccsekben nem az eredményt kell nézni hanem a játékot.
Sajnos akit régóta figyelek most se győzött meg a játékával és ez Sergi Roberto.
Régebben mondták hogy Xavi utódja lesz hát sose lesz az.Két játékost tudok most kiemelni, az egyik Suarez a másik Rafinha .Luis mindig hozza a formáját és nagyon sokat dolgozik, Rafi meg nagyon sokat fejlődött.Nagyon szép gólt rúgott. A védelem instabil volt.Akiket megvettünk jól fog jönni télen.Annyira nem örültem hogy az Atletikótol vásároltunk ,de Arda stabil pont tud lenni a középpályán.remélhetőleg nálunk nem fog durvulni és a cipőjét se hajigálja..Suarez is normális teljesen.
Messias2
Director del Fútbol

2015.07.26. 14:01:16

Alfa írta: Amikor a MU a jobb oldalon támadott nagyon simán elvitték mellette ami persze nem meglepő hiszen nem hiába középpályás. A MU 2. gólja is részben ezért született. Viszont amikor mi támadtunk és fellépett a támadással akkor valóban nagyon jól nyomta. Összeségében nem nyomta rosszul mint jobbhátvéd de inkább játszassa csak Lucho a középpályán.
Persze kp-n jobb, de védekezésben jhv-ként nem tolta sokkal rosszabbul, mint Alves. :mrgreen:
Támadásoknál viszont nagyon hasznos volt. Picit meglepődtem, h LE nem Duglaszt küldte be Adriano helyére, de összességében nem bánom, mert SR támadásban jó volt.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Alfa
Entrenador del Barça

2015.07.26. 12:46:21

Chino írta: Aki kiemelhető az Suarez, csak sajna elég egyedül volt. Lehet, hogy én láttam rosszul, de SR nekem jobban bejött jobb hátvédként, mint a középpályán.
Amikor a MU a jobb oldalon támadott nagyon simán elvitték mellette ami persze nem meglepő hiszen nem hiába középpályás. A MU 2. gólja is részben ezért született. Viszont amikor mi támadtunk és fellépett a támadással akkor valóban nagyon jól nyomta. Összeségében nem nyomta rosszul mint jobbhátvéd de inkább játszassa csak Lucho a középpályán.
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
Chino
Llegenda del Barça

2015.07.26. 12:31:35

Ez pont az a meccs volt, amikor az eredmény nem érdekel. Ha mondjuk a Chelsae-től vagy más csapattól kaptunk volna ki felkészülési meccsen fájóbb lenne. Nem kifogásként, de ha ez éles meccs lett volna még ebben a felállásban is ütöttük volna az angolokat, de legalábbis X mindenképp ott lenne. Nem szoktam bírózni, de ez katasztrófa volt. Az, hogy a MU két szabálytalan gólját megadta, tőlünk elvett egyet, vagy két tizit nem adott meg az még egy dolog. Nem is nagyon érdekel, de amit engedett a mezőnyben az szégyen volt. Az angolok látták, hogy bármit megtehetnek büntetlenül egyből arra játszottak. A második félidőtől szinte vártam, hogy legyen vége a meccsnek nehogy valami komolyabb sérülést összeszedjen valaki.

Aki kiemelhető az Suarez, csak sajna elég egyedül volt. Lehet, hogy én láttam rosszul, de SR nekem jobban bejött jobb hátvédként, mint a középpályán. Rafinha nagyot játszott, a labdái élményszámba mentek, és a védőket is etette rendesen, pedig nem is az igazi posztján játszott. A gólja meg... Élményszámba ment. Persze lehet, hogy én vagyok elfogult vele szemben. LE lehet, hogy komolyan számol vele, talán nem véletlen, hogy egyedüliként játszotta végig a meccset és a Galaxy ellen is csak a legvégén cserélték le.

Vermaelen játékát betudom a meccshiánynak, de ennyi eladott labdát akkor sem engedhetünk meg magunknak. Ezt a sok ívelést alapból nem értettem. Sokszor forgatjuk át az oldalakat, de most rengetegszer operáltunk ilyen 50 méteres labdákkal amiket nem értettem.
Aminek viszont nagyon örülök, hogy a fiatalok nagyon jól szálltak be a meccsbe, talán csak Gumbau lógott ki a sorból) Munir, Sandro is nagyon agilis volt, lendületet hoztak a támadójátékba, a gól előtti hibájától eltekintve Bartra is tanári volt, Rafinha szintén, szóval ezek mind biztatóak. Hiába barátságos meccs, a MU ezt nagyon komolyan vette, szóval azt se nagyon lehet6 mondani, hogy csak egy hakni volt.

Összességében nem játszottunk rossz meccset, sőt! Ha egy kicsit szerencsésebbek vagyunk (3 kapufa #-o) vagy jobban használjuk ki a helyzeteinket (a bírói ténykedésről ne is beszéljünk) simán lehetett volna fordított az eredmény is, annak ellenére, hogy volt azért gyengébb teljesítmény is leginkább az A csapatból. (Vermaelen, Iniesta, Adriano, Gumbau)
Forca Barca!!!!
visca el barca
Presidente del Barça

2015.07.26. 10:49:03

egyetértek kristoppal, vermaelen sztem is durván kilógott. abszolút nem érezte a kis titlitolit, ráadásul minden 2. labdáját felrúgta a nihilbe.
az eredménytől függetlenül amin csodálkoztam, hogy milyen gyenge ez a mu. az első félidőben a legjobbakkal nyomták, de ez nekik marha kevés lesz a pl-het.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Válasz küldése