Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Rewolution5
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.04.28. 23:06:12

zeus021 írta:Tudom, hogy elcsépelt, de a két meccs alapján az inter megköszönheti a játékvezetőknek a továbbjutást. Első meccs 2 szabálytalan gólt kaptunk, második meccs egy meg nem adott szabályos gól.
És lehet jönni a tavalyi chelsea elleni meccs játékvezetőivel, de ott nem hibázott ennyit a mi javunkra, mint az ideiek az inter javára
Mindenesetre Visca Barca!!!!!!
hihetetlenül nagy barca FAN vagyok..de azt azért tegyük hozzá, hogy nem adott a chelsea javára min. 3 11m...
Kép
Pavo
Barça C

2010.04.28. 23:05:53

Hát ez volt az a nagy feltámadás vagy mi is megfordítás :(
Na ne basszatok fel.Egy nagy [auto_cenzúra] volt a mai Barcelona.Nézzétek meg Ibrahimovic hány gólt rúgott a BL-ben a Barca színeiben?És ne kezdje senki hogy majd beilleszkedik.Lassú mint a tetű nem fut ,keveset mozog ,kevés gólt rúg.Messi nem képes egyedül eldönteni egy ilyen meccset társak kellenek neki akivel megtudja csinálni a 3 szögeket(ja bocs igaz ehhez futni meg üresbe kéne helyezkedni).Daniel Alves 10/1.Szánalmas. Ez a kölyök elfelejtett focizni :S Futni nem bír, beadni szinte nem is tud.Neki is állandóan jár a pofája hogy így meg úgy ilyenkor kéne neki is megmutatni mekkora focista.Sz*r
Guardiolat meg taktikai szinten Mourinho megsemmisítette.Guardiola be van tojva taktikai szinten.
Egy kicsit ideges vagyok ami érthető mert focizni kellett volna(remélem Cruyff nem ezt mondta a nyilatkozatiban hogy így kéne focizni)
Egy egészséges gyors gólerős csatárt kell igazolni(Forlan v. Villa) és persze ezt az Ibra f*szt eladni.+egy baloldali szélsőt (Silva vagy mit tudjam én ki )de vérfrissítés kell.Piquenek pedig respect ő kitette a lelkét!
Messze van az Inter színvonala a Barcelonáétól" – mondta Mourinho a találkozó után.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.04.28. 23:05:41

Zozzy 5 írta:
Léfe írta:Alapvető gond van. Mit csináltunk 75 percig ? Megmondom: kényelmes tili-tolit, egy nagy alibit. Ha a második félidőben ugy nekikmegyünk, mint az utolsó 15 percben akkor döntösők vagyunk.
felesleges ezzel hitegetni magunkat. ugyan azt csináltuk a 75. perc után is mint addig, csak akkor egyszer elengedtek egy kérdéses szitut és lőttünk egyet. az interbe olyan játékosok játszanak, akikből ha 10 vagy 9 beáll 3 sort alkotva védekezni 20 méterre a kapujától, akkor senki nem rug nekik kettőt. ezt el kell fogadni, ennyi.
Ezért csesztük el a dolgot a kinti derbivel. Ha csak 2:1-re kapunk ki, továbbmegyünk. De mégis azt mondom, egy Barca ne kapjon hrmat sehol, senkitől, főleg ne 1:0-és vezetésről. Ott rontottuk el.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2010.04.28. 23:05:37

Háát.. nagy felhajtás volt, a szurkolók 10/10. A csapat meg.. persze, hogy hiányzott Iniesta, de ha úgy hajtottunk volna, ahogy a nyilatkozatokba ígérték illetve kb 79.től a 88. ig kb hajtottunk, egész más lett volna.

Nagy foci lesz a döntő, egy Bayern aki képes kikapni egy 10. hely körüli csapattól smán, és egy focihoz nem hajonló játékot játszó interrel, akik favágásra és kamu ítéletekkel tudnak csak elérni valamit. BRAVÓ.

Ítéleteket meg ne nézzük, szerintem 1 tizi volt ma, ami eléggé gyanús volt, de tökmind1, első meccsen eldőlt már a párharc.

Gerard Piqué 10/10, amit megígért, betartotta. Rajta nem múlott semmi, emberségből pedig csillagos ötös. Barca szíve van neki.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
18Barca99
Capitá del Barça

2010.04.28. 23:05:27

Tdavid írta:
Barcaforever2626 írta:..Pepröl soha nem irtam semmit,most megteszem,ez az ember egy 0,mint eddzö..mindig istenitettek ha huzott egy väratlant es gyözött a csapat,nem azert gyözött,hanem azert mert Messi szärnyalt,es rugta a golokat

Gratulálok h ilyeneket írsz h Pep 0 mint edző....nem is értem mért nem te ülsz akkor a Barca kispadján :roll: :roll:
Senki nem hívott ide, hogy szidd Pepet. Menj el innen aztán akkor szurkolj ennek a bunkerfocit játszó senkiknek, vagy lehet menni madridistára. Egy igazi barca szurkoló ilyenkor kussol nem még az edzőt szidja, tudod ilyenkor látszik, hogy pont Te vagy egy emberileg 0...
Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
Riquelme10
Barça B

2010.04.28. 23:05:02

Nem akarom Pepre fogni de ma húzot egy nagy baromságot. És a cseréi Maxwell érthető és jó de kezdenie kellett volna. Ibra alves Busquets Keita(önmagához képest még jó is vt) de egy kalap vastag barna csík. Úgy mint ahogy a mai taktika, a passzolj Xavinak v Messinek. És ők 2-en kevesek de hátha. Ilyen lassú ladajáratás egy sp csapat ellen is kevés.
Ma is csalódtam Guardiolában.
"Ők nem a DreamTeam2, hanem a BestTeam(1)."

Csukás Róbert
duncan
Jugador del Barça

2010.04.28. 23:04:53

Barcaforever2626 írta:Na uraim..Leirom rövimegnyugodtam..Kezdenem a ket meccsel az inter ellen:az haggyän hogy a birok eldöntöttek szepen ennek az egesz hajcihönek a sorsät,de a csapatunk nem muzsikält jol..vagy inkäbb tudjätok hogy mondanäm:Messi es xavi nem voltak toppon..Ök vittek ideäig a csapatot iden,nem pep..PIQUE zseniälis,es hatalmas focista,nem csak a golja vegett.Nem is a csapattal van a gond,hanem leginkäbb azzal,hogy egy verbeli csatärunk van,az pedig Messi,A többiek nagy tehetsegek(Bojan,Pedro...De meg nagyon sokat kell fejlödniük hogy odaerjenek..Tehät hiänyzik Messi tärsa..Ha neki nem megy,meghalt a tämado jätekunk..Ibra nagyon finoman fogalmazva,remelem eltävozik innen a Büdös fenebe..Pepröl soha nem irtam semmit,most megteszem,ez az ember egy 0,mint eddzö..mindig istenitettek ha huzott egy väratlant es gyözött a csapat,nem azert gyözött,hanem azert mert Messi szärnyalt,es rugta a golokat..Ez ma is bebizonyosodott,ilyen dolgokat nem eszrevenni..Ibra minek volt a pälyän????Pofäkat vägni,meg hogy teljen neki az idö???mikor ott vannak a tehetseges önbizalomra ehes fiatalok..Keita is fent maradt....de minek???hihetetlen hiba szämomra..Nagyon kell elsösorba egy csatär tärs Messinek..A nagy fogadkozäsbol meg nem lett semmi,miert az utolso 10 percbe kellett azt csinälni mint amit 90 alatt kellett volna??most lehet megkövezni..de ez a velemenyem..dke velemenyem..ugy gondolom mär
Egyet értek. Guardiolával kapcslatban talán azért lehetne enyhébben fogalmazni,mert nem ő játszotta le a meccset. Egy edző sem tökéletes. Pepnek is vannak hibái,mégpedig elsősorban az,hogy nem tud cserélni és játékosokat igazolni,beépíteni a csapatba.Ibra esete példázza ezt a legjobban,de ott van Hleb is. A játékrendszer,amit a mester kitalált tökéletes,csak van 1-2 olyan játékos,akik nem illenek bele,ennyi az egész.

Én a meccs előtt is mondtam,hogy sok esély nincs a továbbjutásra,mert Mourinho a 11 emberes védekezés híve,ez ellen pedig a Barcának nincs fegyvere. Ez így is lett. Nem szabad teljesen a bírókra fogni a meccset,mert igaz,hogy tárgyilagosan rajtuk múlott,hogy befújnak-e 11-est vagy sem,vagy megadnak-e lesgólt vagy sem,de azért azt se felejtsük el,hogy a játékosaink jó részének(már ne is haragudjon senki a kifejezésért)csak a pofája volt nagy, nagy arc,kis teljesítmény, a két meccs összképét nézve ez az igazság. Ez vezetett a bukáshoz végül. Az első meccsen a vezetés megszerzése után győztes találkozónak hitték a meccset,most meg az első félidőben csak lézengtek a pályán.
zeus021
Jugador del Barça

2010.04.28. 23:04:29

Tudom, hogy elcsépelt, de a két meccs alapján az inter megköszönheti a játékvezetőknek a továbbjutást. Első meccs 2 szabálytalan gólt kaptunk, második meccs egy meg nem adott szabályos gól.
És lehet jönni a tavalyi chelsea elleni meccs játékvezetőivel, de ott nem hibázott ennyit a mi javunkra, mint az ideiek az inter javára
Mindenesetre Visca Barca!!!!!!
albicelesteX
A Vadász

2010.04.28. 23:03:48

Sajnos nem sikerült! :cry: De hát ilyen a foci,a sport, az élet...Nem lehet mindig nyerni!Amit sajnálok, hogy egy gusztustalan ember vezette gusztustalan focit játszó csapat játssza a döntőt!Guardiola megint eltaktikázta, de igaziból én ezt most már így a vége felé a sovány padunknak is betudom!Továbbra is Forca Barca!
Kép
sjay
Entrenador del Barça

2010.04.28. 23:03:47

interlagos írta:8) a bírót nem lehet okolni, gólokat kell lőni,a kiállítás dúrva,a gól lesről mit akartak még? 8 embert? ha nem megy akkor nem megy :D
Kérlek a hozzáértésed, és a rettentő IQ szinted ne itt firtasd!
Talán fekete fehérben nézted, vagy vak vagy? Vagy talán Muntari a Barca játékosa?
Gondolkodj el ezen egy kicsit! :wink:
Fernando
Llegenda del Barça

2010.04.28. 23:03:41

vilmso94 írta:tököm kivan ezzel a Murinhoval is, [auto_cenzúra] bunkerfocival ment tovább az Inter.
Ebben az Interben ez volt a maximum, és ezt ki is hozta Mourinho. Nem szidom, mert nagy agy. De ahogyan ezt a taktikát megvalósította az Inter... büdös orkok. Egyébként tudom, hogy most kicsit meghazudtolom önmagam, mert idén sokat kritizáltam Henry-t, de ma elkélt volna egy olyan ember, aki leköt legalább 1 védőt folyamatosan, vagy akár Ibra helyett még mindig erősebb fizikummal rendelkezik, mint Krkic. Bár ez is majdnem bejött. Ha Touré nem kézzel szelidít lasztit... wááá.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Rewolution5
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.04.28. 23:03:35

mekkora írta:Ezt ismeritek

szakadok

http://lh6.ggpht.com/_lLfdTzGM9y4/S9iQ- ... shakey.gif
már a mecss alatt is észrevettem..nagyon ért hozzá ..ez tény :D
Kép
Koeman
Jugador del Barça

2010.04.28. 23:03:26

Grat az Internek! Olasz csapat révén sikerült nekik a lehetetlen... olasz játékos nélkül!!! Ezen kellene elgondolkodni, kedves UEFA! Nem beszélve az utóbbi néhány év kritikán aluli játékvezetéséről!! Szánalmas. Az Inter továbbjutása megérdemelt. Mourinho viselkedését nem minősítem... :)
vilmso94
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2010.04.28. 23:03:22

Ez a csapat feljuthatott volna a csúcsra, mert ez a Barca jobb mint a tavalyi én úgy vélem. De nem volt szerencséje a csapatnak meg nem jöttek össze a dolgok. Cél a Bajnoki cím !
Magyar a szív, de Katalán a lélek, Barcelona drukker leszek amíg élek!!!,
Kép
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2010.04.28. 23:03:19

Léfe írta:Alapvető gond van. Mit csináltunk 75 percig ? Megmondom: kényelmes tili-tolit, egy nagy alibit. Ha a második félidőben ugy nekikmegyünk, mint az utolsó 15 percben akkor döntösők vagyunk.
felesleges ezzel hitegetni magunkat. ugyan azt csináltuk a 75. perc után is mint addig, csak akkor egyszer elengedtek egy kérdéses szitut és lőttünk egyet. az interbe olyan játékosok játszanak, akikből ha 10 vagy 9 beáll 3 sort alkotva védekezni 20 méterre a kapujától, akkor senki nem rug nekik kettőt. ezt el kell fogadni, ennyi.
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.04.28. 23:02:43

Lionel85 írta:Azon múlt, hogy későn jött az első gól.
Adom! Ha 10 perccel előbb jön a gól.....

Pique- óriási az ember, ő rajta látszódott, hogy bármit megadna a döntőbe kerülésért. Gólja eszméletlen volt !

Nem baj, jövőre ismét megpróbáljuk, bár nem tudom lesz e még 1 ilyen lehetőségünk, hogy címet védhetünk a Bernabeuban.

Visca el BARCA !!!
ozsimiki írta:jah és most kell előszedni a pólókat,és felvenni holnap akárhova is megyünk, most jobban számít, én pl tuti hogy a HBU-s pólómat veszem fel holnap, ilyenkor fontosabbnak érzem "reklámozni",mint a sikerek után.
Így van! Holnap én is a HBU-s pólómba megyek suliba.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára VictorValdes19 2010.04.28. 23:07:55-kor.
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
Dantes
Jugador del Barça

2010.04.28. 23:02:04

Gratulálok az internek!

Ezen túl még annyit, hogy igazán nem tudom, hogy minek/mihez gratulálok: az elmúlt években számos olasz csapat keserítette már meg ezzel a stílussal az életemet. Soha nem értettem, hogy mit lehet a sokak által bunkerfocinak nevezett valamit szeretni, de ez van, ellenünk működött.

A bírókkal sem igazán érdemes foglalkozni, talán annyit, hogy ennek az internek ez a barca nem tudott ma két gólt lőni (vagy ott még egyet), és a tartás végett hiányzott Puyol...tehát a les gólt, és a véleményes ottani kiállítást én személy szerint úgy ítélem meg, hogy bizony többet számított, mint a mai emberelőnyünk!

DE!

Nagyon sok hibánkra is rávilágított ez a két meccs: leginkább arra, hogy van olyan edző, és lehet olyan csapat aki nagyon is tudja "olvasni" a játékunkat, elég két - három mérkőzés, és így járunk.

Aztán arra is, hogy melyik csapatrészen kell csiszolni...nem igaznán okolnék sekit, mert szerintem a stíluson kell alakítani: a hasonló focit játszó csapatok ellen nem is ment -látványosan- az idén.

Végül azt nem kellene elfelejteni, hogy nem egy le nem játszott madridi döntő miatt lett legendás ez a klub..........bár az biztos, hogy jobban aludtam volna.
Azt gondolom, hogy mi jövőre is ott leszünk a végén, a mai ellenfél meg......hááááááát .... véleményes! :cry:
mes_que_un_club_
Jugador del Barça

2010.04.28. 23:01:43

Legalább nyertünk...sovány vigasz.

A 2. gólnál kb úgy örültem mint tavaly az Ini gólnál a cselszki ellen, aztán meg.... kezezés???? wtf??!!

Tudom, a fociban nincs "ha", de ha múlt héten nem adják meg Milito lesgólját, akkor most elég lett volna ez az 1-0 is.

De a legnagyobb tanulság: a Guardiola-érában egyféle csapat ellen nem tudunk semmit sem kitalálni: akik beállnak 10 emberrel védekezni. Ez nem ment a Chelsea ellen sem, és most az Inter ellen sem, de a bajnokságból is lehet találni példát ilyen meccsre. Ha ezen valahogy változtatni tudnának a srácok, akkor visszaülhetnénk Európa trónjára.
interlagos
Barça C

2010.04.28. 23:01:26

8) a bírót nem lehet okolni, gólokat kell lőni,a kiállítás dúrva,a gól lesről mit akartak még? 8 embert? ha nem megy akkor nem megy :D
marci.
Jugador d'estrella

2010.04.28. 23:01:22

Ocsmány volt amit csinált az Inter és szerintem maximálisan nem érdemeltek továbbjutást, ugyanis ezt nem ők nyerték meg, mi csesztük el.

Én a többséggel ellentétben bírom Mourinho-t, mert szerintem hasonló forma, mint Guardiola és nagyon jó edzőnek tartom. Nem is vele volt bajom, hanem a favágó colos izomkolosszus barom intervédőkkel, középpályásokkal. Semmi más céljuk nem volt csak megsemmisíteni a csapatunkat, lerúgni, odalépni, ellökni, időt húzni.
Nem tudom min csodálkozol..csak ilyen játékkal lehet a ti játékotokat semlegesiteni..mit vártatok?2 gólos előnyben az Inter 1 vkpval ,három csatárral megy majd ki?Ezt kellett játszani bejött.Te is ezt nyomattad volna,én is ,R11 is,mindenki.
csakamadrid
sjay
Entrenador del Barça

2010.04.28. 23:01:20

Utálom a Bayern-t, utálom a Chelsea-t, utálom a Madridot!
De egyiket sem annyira (mostmár!) mint ezt a szánalmas Mourinho sz@rt! (bocsánat a kifejezésért, de mást erre nem lehet már mondan!)
mekkora
Jugador d'estrella

2010.04.28. 23:01:07

Ma 3 órát álltam a parkolni tilos zónában, holnap megpróbálom ugyanezt autóval .
Tdavid
Entrenador del Barça

2010.04.28. 23:01:05

Barcaforever2626 írta:..Pepröl soha nem irtam semmit,most megteszem,ez az ember egy 0,mint eddzö..mindig istenitettek ha huzott egy väratlant es gyözött a csapat,nem azert gyözött,hanem azert mert Messi szärnyalt,es rugta a golokat

Gratulálok h ilyeneket írsz h Pep 0 mint edző....nem is értem mért nem te ülsz akkor a Barca kispadján :roll: :roll:
vilmso94
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2010.04.28. 23:00:48

[auto_cenzúra] kivan ezzel a Murinhoval is, [auto_cenzúra] bunkerfocival ment tovább az Inter.
Magyar a szív, de Katalán a lélek, Barcelona drukker leszek amíg élek!!!,
Kép
Kép
18Barca99
Capitá del Barça

2010.04.28. 23:00:45

Ede72 írta:Hát sajnos azt kell mondjam, ez a meccs volt az utóbbi évek leggyengébb produkciója...semmi futás, elrontott taktika nulla csatárteljesítmény.
Hogy akar Pep nyerni 3 védekező kp játékossal a kezdőben??
Amikor Mottát kiállították akkor kellett volna még egy csatár azonnal...sajnos ezen a meccsen nagyon látszott az elrontott játékos vásárlásunk...behozza Jefrent, Robinho (aki megbontotta volna az öltöző rendjét) hármasával lövi a gólokat Brazilban.
Hát agyrém....én ezért a buktáért az eddzőt hibáztatom nem a csapatot, elrontott taktikával játszottunk...és ami még roszabb, hétvégén Villareal..hát minden vagyok csak nyugodt nem
Kivel kellett volna kezdenie kp-án úgy őszintén, pintoval vagy esetleg marquezzel? Mondjátok itt Henry-t... Egész évben egy nulla volt a teljesítménye, egyetlen meccsen láttam talán, hogy valami maradt a régi Henryból (Valencia) Más semmi. Néhányan annyira okosak itt, hogy Pep így rontotta el meg úgy rontotta el. Igen is Pep mindent megtett amit tudott. Nem tudom ki lődözte el a labdákat a [auto_cenzúra] 40ről (Keita,Touré) Mielőtt beírtok mindenféle hülyeséget, gondolkozhatnátok. Egyébként meg senkit nem kell szidni, ennyi volt ebben az évben, szerintem még örülni kéne, hogy eddig eljutottunk Ini nélkül.
Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
Válasz küldése