Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Gali írta:Bocs, csak a meccs végére értem haza.barca1615 írta:Gali írta:Egy jó hír. Most jelentette be Hajdú B. István, hogy a TV2 a Barca-Panathinaikos meccset közvetíti szeptember 14-én.
Köszi az infót:D De kb egész meccsen ezt hangoztatta:) Legalább nem a net előtt kell kuporogni:) Hanem a tv-be nézhetjük
Ezen meglepődtem. Jó hír az biztos, hiszen nem kell a gép előtt kuporognom már megint, mint az elmúlt évek csoportmeccsei alatt.Gali írta:Egy jó hír. Most jelentette be Hajdú B. István, hogy a TV2 a Barca-Panathinaikos meccset közvetíti szeptember 14-én.
Bocs, csak a meccs végére értem haza.barca1615 írta:Gali írta:Egy jó hír. Most jelentette be Hajdú B. István, hogy a TV2 a Barca-Panathinaikos meccset közvetíti szeptember 14-én.
Köszi az infót:D De kb egész meccsen ezt hangoztatta:) Legalább nem a net előtt kell kuporogni:) Hanem a tv-be nézhetjük
Gali írta:Egy jó hír. Most jelentette be Hajdú B. István, hogy a TV2 a Barca-Panathinaikos meccset közvetíti szeptember 14-én.

23.-án játszanak az Ajax-nál, és 28.-án lesz a klasszikus.MichaaBee írta:Én úgy tudom, hogy a Milannal, úgyhogy szólj, ha benéztem.![]()

Én úgy tudom, hogy a Milannal, úgyhogy szólj, ha benéztem.lui1698 írta:A Real az Ajax-szal játszik előtte egy nappal idegenben.
Tényleg. Elnéztem egy sorral.Gali írta:Bocs, hogy javítalak, de a Klasszikus előtt a Panához megyünk.

Bocs, hogy javítalak, de a Klasszikus előtt a Panához megyünk.lui1698 írta:Klasszikus előtt Koppenhágába megyünk.Gali írta: FC Copenhague - FC Barcelona
- november 24.
A Real az Ajax-szal játszik előtte egy nappal idegenben.
Klasszikus előtt Koppenhágába megyünk.Gali írta: FC Copenhague - FC Barcelona
- november 24.

Azért az első kalapból megkapták a legkönnyebb csapatot.socio66 írta:a Real megint jól belenyúlt a tutiba,izzadni fognak rendesen,még az Auxerre-t sem írnám le,főleg otthon.[/color]
most ez annyira mindegy am.forlán10 írta:Bocsi, de miért nem a gólkirály kapta a legjobb csatár díjat???
Hát én szerintem is mindent megérdemeltek az Inter játékosai,kivéve Milito...nem hogy az év játékosa,de az év csatára sem volt...az év csatára díjat Messinek adtam volna,az év játékosát pedig Sneijdernek....Milito a döntőn kívűl nem nagyon játszott jól(no meg azon kívűl h nekünk fejelt 1 lesgóltLionel85 írta:Tarolt az Inter, kétségtelen tény. Szerintem megérdemelték az összes poszton, de a középpályás, a támadó és az idény legjobb szavazáson azért tudtam volna Xavinak és Messinek is adni díjat. De nem irigykedem, mert a tavalyi az Inter éve volt. A következő szezonban nekünk kell visszaszerezni a trónt!