Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Sajnos a héten mindenki és a nagyanyjuk is rá játszott ki mindent, és nyeltük is a gólokat róla végig. A bajnokságban jó lehet, de nagy meccseken felejtős. Nem tudom mi lesz a szándék a klub részéről, de nagy pénzeket adni érte a Citynek butaság így.Troym írta: ↑2024.04.21. 23:20:35De Boer: "Now I know why Pep doesn't like Cancelo. This man plays his own football and thinks it's only about what you do with the ball. Damn, you're a defender!"
Van Basten: "It's crazy that Cancelo is still repeating his mistakes at the age of 29."
Azt hiszem jól összefoglalták a Cancelo problémát ketten.
Mondjuk a mait látva Fort és Roque/Ferran/Guiu/egy leásott oszlop semmit nem gyengítene a csapaton. Persze Xavinál sose tudni, Cancelo szép hetet tud maga mögött, szóval nem kizárt hogy ettől függetlenül továbbra is a csapatban maradbence0330 írta: ↑2024.04.21. 23:16:09
Így még örülni is tudnék a vereségnek, az a gond, hogy így csak 2 ponttal megyünk a Girona előtt, és a 2. helyen eurótízmilliók múlnak. Szerintem az a realitás, hogy Xavi által csúcsnak gondolt csapat fog felszaladni és fennmaradni egészen addig, amíg matematikailag nincs meg az ezüst.
Így még örülni is tudnék a vereségnek, az a gond, hogy így csak 2 ponttal megyünk a Girona előtt, és a 2. helyen eurótízmilliók múlnak. Szerintem az a realitás, hogy Xavi által csúcsnak gondolt csapat fog felszaladni és fennmaradni egészen addig, amíg matematikailag nincs meg az ezüst.
Ezekkel teljesen egyetértek. Annyival kiegészítva, hogy a Real úgy is nagyot megy, hogy nincs egy igazi klasszis befejező emberük. A két brazil viszonylag jó statot hoz, de rengeteg helyzetet hibáznak. Mbappé dobni fog rajtuk, nem keveset sajnos.bence0330 írta: ↑2024.04.21. 23:06:52Több gond is volt. A pech része a gólvonaltechnológia hiánya. Chris lehozatala megpecsételte a sorsunkat, Cancelo pályán tartása a nevetséges kategóriába sem eshetne már kb, és ma csak 60 percig játszottunk 10 emberrel, ez nem tudom, pozitívum-e.
Sajna ez össze-vissza volt eltaktikázva.
A Madrid idén verhetetlen, grat nekik!
Ebbe bukott bele, szerintem több versenysorozatban is. A fél világ látta amúgy, csak ő nem.
Ezt már lusta vagyok leírni.
Szerintem mindössze egy 3. támadó hiányzik ma, Lewa semmiben nem jó ma, labdát sem tart, letámadni is képtelen, még jön majd a szokásos kihagyott ziccer aztán teljes a nap.
Igen. Idén Modric - Kroos párossal nem nyertek meccset. Motivációt meg úgy értem, hogy ők már mindenképpen bajnokok, nekünk meg bőven van mit kompenzálni ezzel a meccsel.