Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ők már 1 sárgáról kezdik a meccset?gabiastra írta:Hello,
Ti hogy alltok sarga lapok teruleten????
Nallunk Mottika, Lucio a bajos
Pont. Sajnos ez a realitás.HAnonymus írta: Szerintem 20% esélyünk van, a nagy többség szerintem meg legalább 40-50re teheti az esélyeinket. Bár nekik lenne igazuk. Kint voltam pénteken Ljubljanában a magyar szlovénon, ahol fájdalmas volt látni a vereségünket, főleg annak tükrében hogy mennyire beleéltük már magunkat a sikerbe. Nem lenne jó ha itt is ez lenne. Szerintem akkor is ők mennének tovább ha végigvédekeznék a meccset, de rosszabb lesz, mert lesz erejük a kontrajátékra is.
Csak valami komoly csoda segíthet, k.rvára nem mi vagyunk az esélyesek.
Igaz,hogy túl magabiztosnak nincs értelme lenni.HAnonymus írta:Szerintem 20% esélyünk van, a nagy többség szerintem meg legalább 40-50re teheti az esélyeinket. Bár nekik lenne igazuk. Kint voltam pénteken Ljubljanában a magyar szlovénon, ahol fájdalmas volt látni a vereségünket, főleg annak tükrében hogy mennyire beleéltük már magunkat a sikerbe. Nem lenne jó ha itt is ez lenne. Szerintem akkor is ők mennének tovább ha végigvédekeznék a meccset, de rosszabb lesz, mert lesz erejük a kontrajátékra is.Slither írta:A sok fogadkozás és túlzott pozitív hozzáállás miatt van egy kis rossz érzésem...
Csak valami komoly csoda segíthet, k.rvára nem mi vagyunk az esélyesek.
Szerintem 20% esélyünk van, a nagy többség szerintem meg legalább 40-50re teheti az esélyeinket. Bár nekik lenne igazuk. Kint voltam pénteken Ljubljanában a magyar szlovénon, ahol fájdalmas volt látni a vereségünket, főleg annak tükrében hogy mennyire beleéltük már magunkat a sikerbe. Nem lenne jó ha itt is ez lenne. Szerintem akkor is ők mennének tovább ha végigvédekeznék a meccset, de rosszabb lesz, mert lesz erejük a kontrajátékra is.Slither írta:A sok fogadkozás és túlzott pozitív hozzáállás miatt van egy kis rossz érzésem...
Enya - We are free nowsalas9 írta:http://www.youtube.com/watch?v=o8Dhj7Ks ... re=relatedpety27 írta:Nem tudnátok valami nagyon jó kis ráhangoló videót a ma esti meccsre???![]()
Egyébként ma azt álmodtam hogy jövök be szobába és asszem a 28. percben 3-0t láttam.... ÍGYLEGYEN!!!!
Én már szinte minden Barcelona videót meglestemMost ezt nézem kb tizedszerre
![]()
(Valaki esetleg a szám címét tudja)
http://www.youtube.com/watch?v=o8Dhj7Ks ... re=relatedpety27 írta:Nem tudnátok valami nagyon jó kis ráhangoló videót a ma esti meccsre???![]()
Egyébként ma azt álmodtam hogy jövök be szobába és asszem a 28. percben 3-0t láttam.... ÍGYLEGYEN!!!!
El bizony és gyomor ideg is van bőven! Barcás barátommal már reggel nyomtunk egy telefont, és sikerült jól feltüzelnünk egymást. Nem tudnám elviselni ha nem mi mennénk tovább! Ez egyszerűen nem lehet! Nagyon fogok szurkolni a csapatnak.madmushroom írta:végre eljött a nagy nap, már nagyon vártam. kezdődhet a gyomor ideg. Döntőt akarok