2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Mihu írta:
Nemtudom feltűnt-e valakinek, hogy nem említettem Bojan gólját a végén. Szándékosan...tavaly London után én nem hoztam fel Milito lesgólját, Alves 11-esét, Maicon szabálytalan labdaszerzését Messi ellen a 2. góljuk előtt, a rengeteg Inter javára befújt apró szabálytalanságot, és most Touré leszorított kezezését sem. Amit az élet ad, azt vissza is veszi előbb utóbb.
Jó beszélsz!d írta:Tegye fel a kezét, aki nem ilyen jellegű meccsre számított!
Milanoban kikaptunk (0-1-ről) 3-1-re. TUDNI lehetett, hogy az Inter védekezni jött ide. A piros lap (amit azért egy kicsit megköszönhetünk a bírónak is) annyit változtatott a játékon, hogy elvette az Inter kontrázási lehetőségeit.
Lehet Guardiolat szidni a csapatösszeállításért, de az a nagy büdös igazság, hogy egy így felállt védelmet a világon egyetlen csapat sem tudta volna sokkal jobban feltörni. Illetve egy csapat igen: egy jó formában levő Barca. De ez meg nem a cseréken múlott.
nem is azt gondoltam, hogy legyen olyan, mint Messi, belőle egy van, és utánozhatatlanziipp írta:A Barca vs. Real témában ezt már magyaráztam, de elmondom itt is. Ibra a jelenlegi rendszerben sosem fog úgy kiteljesedni, mint mondjuk Messi. Kicsit át kell állni ahhoz, hogy az erősségeit a csapat szolgálatába állíthassa. Ez alatt azt értem, hogy nem őt kell beleerőltetni a rövid passzos játékba, hanem a csapat stílusát kell kiterjeszteni, hogy ő is alkalmazható legyen. A "beilleszkedése" alatt gyak. az történt, hogy elkezdett úgy játszani, mint a többiek, pedig nem ez volna a cél.
Egyetértek. Reálosok menjenek innen. A foci szurkolás érzelmekről szól, felesleges, értelmetlen és álságos megpróbálni ezt racionalizálni. Azonban meg kell jegyeznem, hogy mind az eurobarca.hu, mind a madridista.hu egyazon médiacsoport tagja. He-he.Imperial írta:Akik viszont csak az utóbbihoz értenek, elfogultság, szánalmas indulatok, undorító megjegyzések nélkül úgysem fognak tudni nyilatkozni. Főleg nem a számítógép mögül. Ők úgyis mindig megjelennek kárörvendeni, ne foglalkozzatok velük, mert tudjátok: Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
És ide értem azokat is, akik habár megpróbálnak korrektül nyilatkozni, Csoki és a többiek, szerintem semmi keresnivalójuk egy "Més que un club - Magyarország legnagyobb FC Barcelona oldala" nevű honlap fórumán, mert ez nem nekik szól, nem értük és nem ők hozták létre ezt. Annak ellenére hogy próbáltok normálisan megnyilvánulni, lehet ellenvéleményetek is, csak ne itt lehetőleg. Mert itt az is csak provokáció, és ezt ti is jól tudjátok.
Forca Barca!
A Barca vs. Real témában ezt már magyaráztam, de elmondom itt is. Ibra a jelenlegi rendszerben sosem fog úgy kiteljesedni, mint mondjuk Messi. Kicsit át kell állni ahhoz, hogy az erősségeit a csapat szolgálatába állíthassa. Ez alatt azt értem, hogy nem őt kell beleerőltetni a rövid passzos játékba, hanem a csapat stílusát kell kiterjeszteni, hogy ő is alkalmazható legyen. A "beilleszkedése" alatt gyak. az történt, hogy elkezdett úgy játszani, mint a többiek, pedig nem ez volna a cél.Agypiercing írta:Ibra? játszott kb. 110 percet a 180-ból a két meccsen, és mit csinált? kevesebbet futott, mint Valdés. jó, lehet itt mondani, hogy sérülésből tért vissza, de a teljesítménye ígyis-úgyis kritikán aluli, főleg, ha a "világ legjobb csatára" címszó alatt érkezett ide.
amúgy mellesleg szerintem egy ilyen Inter-szerű betömörülős bagázs ellen pont egy gyors csatár lenne jó, aki elmozog, és követniük kell őt a védőknek, amivel helyet csinál mondjuk egy átlövésnek, és akkor rögtön ott lehet a gól. mert ugye sem Samuel, sem Lúcio se nem gyors, se nem fiatal középső védők. de Ibra játéka mind a két meccsen 100%-ban statikus volt, rá nem lehetett alapozni, különösen mert nem jön vissza mezőnybe, nem védekezik (ld. Eto'o -sajnos- odaát...), egyszerűen nem hajt annyit, mint amennyit ezen a szinten kéne. tudom, ezért el leszek küldve a halász falára, de nekem ő óriási csalódás, főleg ezeken a nagy meccseken.
Minden szavaddal maximálisan egyetértek. Korrekt összegzés.ozsimiki írta:még Zozzy írta meccsünk után, amivel maximálisan egyet is értek,és jómagam is hangsúlyoztam odavágó után, de most vált bizonyossá:
Bl címvédésre készülő csapat, 0-1után nem kaphat ki 3-1re.
első meccsen estünk ki, egy ilyen csapat ellen, otthon jó eredmény az 1-0,természetesen 3-1 után kevésbé...
csak hogy a Bl címvédője,és idei addigi legnagyobb esélyese,egyszerűen idegenbeli vezetés után NEM KAPHAT KI 3-1re. ilyen nincs,és nem szabadna lennie. felhoztam akkor példának a Frankes Barcát, mégpedig a 06os elődöntő első meccsét: Milan-Barca 0-1, taktikusan toltuk,meg is lett az eredménye, de nem úgy taktikusan,h beálltunk védekezni, egész egyszerűen ésszel.
mi az odavágón meg a játékvezetői hibák mellett, magunkat vertük meg, és ami fájó,úgy,h az egész a kezünkben volt már a vezetés miatt. ott adtuk el ahol nem lehet, úgy helyezkedtünk ahogy nem lehet, olyan létszámfölényt alakítottak ki, mintha ŐK VEZETTEK VOLNA és nekünk kellene kitámadni, amit szintén nem lehet.
az odavágón kell nagyon elgondolkoni,nem a visszavágón, a Nou Campban tudván,h védekezni jön egy arra nagyon is kiváló csapat, jó az 1-0, ha ez az odavágó,mindenki tapsol, ahogy tettük volna ezt a Chelsea ellen is, ha 1-0ról fordulunk.
A visszavágót valóban végigbekkelték (emberhátrányban és kétgólos előnyben nem is volt más választásuk), de az odavágón a játék minden elemében felülmúlták a Barcelonát. Nyilván technikailag jobb képességűek a katalánok, de csapatként, szervezettségben sokkal jobban funkcionált az Inter, ami a két edző közötti különbségnek is nagyban köszönhető. Ezt szerintem már sokan belátták előttem is.Rivaldo11 írta:A közelünkben sincsenek játéktudásban.
Abban igazad van, hogy 1-0-ról a BL-ben nem szabad így leereszteni, és valóban az ezt megelőző mérkőzéseken is volt erre példa, csak nem mindig bűnhődtünk miatta. Itt arról van szó, hogy az Inter játékosai elég jók ahhoz, hogy hiba nélkül lehozzanak egy ilyen meccset. Ezt a taktikát ezer meg ezer csapat játssza, csak nem mindenki tudja megfizetni azokat az embereket, akik stressz helyzetben is képesek fegyelmezettek maradni. Mourinho stabilitást ad a csapatnak, taktikailag szerintem nem kiemelkedő. Nem mellesleg jellemtelen is.herlius írta:A legnehezebb dolog a világon azt a 10 játékost ennyire fegyelmezetten irányítani. Mi mit csináltunk a milánói 1-0-ás vezetésünk után? Elkezdtünk alibizni. Rá is fáztunk. Még a londoni utolsó 20 perc sem volt elég figyelmeztető jel. Az Inter rettentően fegyelmezett és céltudatos játékot játszott és ez szvsz vitathatatlanul az edzőjük érdeme. Az Inter mai taktikája már rendkívűl egyszerű volt, mert nem is volt másra szükségük. Látszott, hogy a kiállítás után sem estek kétségbe az olaszok, mert fejben erre mind felkészültek. Tudták, hogy a tervükhoz elég a 10 ember is. Bármennyire is egyszerűnek tűnik ez a taktika, rengeteg munka és zsenialitás rejlik benne. Aki ezt nem ismeri be az még mindig a fellegekben jár. Vegyük tudomásul, hogy egy (JELENLEG!!!) jobb csapattól kaptunk ki. Minél előbb tudatosul ez a csapatban és a drukkerekben, annál könnyebb lesz újabb sikereket elérni és örülni is azoknak.
Ezt éltem át én is! Az utolsó pillanatig reménykedtem benne, hogy meglehet. Sajnos idén kiejtettek minket. Azokkal pedig tényleg nem kell foglalkozni, akik itt keltik a feszültséget, mert a csapatuk valahol a 16 között elperecelt. Az ő szavuk nekem egyenlő a nullávalronaldinho89 írta:20 éves létemre könny szökött a szemembe, amikor lefujták.
Ibra? játszott kb. 110 percet a 180-ból a két meccsen, és mit csinált? kevesebbet futott, mint Valdés. jó, lehet itt mondani, hogy sérülésből tért vissza, de a teljesítménye ígyis-úgyis kritikán aluli, főleg, ha a "világ legjobb csatára" címszó alatt érkezett ide.ziipp írta: Páncél ellen páncéltörő az ellenszer. Jelen esetben ez Ibra, csak alkalmazni kell. Mit értek ez alatt? Szépen ívelgetni kell rá, és a többieknek (Keita, Touré) is erőből neki menni a felállt védelemnek. Ja, és természetesen a lövések.