Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Én is épp ezen gondolkoztam.Messa írta:Srácok, bevallom őszintén, soha életemben nem izgultam még ennyire. Talán semmi miatt, nem hogy egy meccs miatt. És még csak kedd van. El nem tudom képzelni holnap milyen állapotban leszek. Ma már a suliban is alig bírtam figyelni, egész nap ezen agyaltam.
Azthiszem szerelmes vagyok a Barcába.
Örök hála. Nem is gondolnád milyen fontosTitinho írta:OFF:fcb4ever írta:Kis téma-OFF:
Nem tudna egész véletlenül valaki linkelni egy olyan képet, amin rajta van a Barca és az Inter címere, háttérben a Nou Camppal?
(előre is sorry ha más topicba való a kérés)
Parancsolj: KATT IDE A KÉPHEZ
Nekem is ez a hátterem most.
ON:
Szerintem én életemben nem vártam ennyire meccset, mint a holnapit. Még a BL döntők előtt sem izgultam ennyire, a meccs előtt egy nappal.
Remélem életem nagy meccse lesz...
OFF:fcb4ever írta:Kis téma-OFF:
Nem tudna egész véletlenül valaki linkelni egy olyan képet, amin rajta van a Barca és az Inter címere, háttérben a Nou Camppal?
(előre is sorry ha más topicba való a kérés)
ááhh te esküszöm neked.. te valami mágus vagy...Ilúvatar írta:Én szóltam. Ezt kb 1 hete írtam vagy mikor...Ilúvatar írta:Skacok, miben fogadjuk, hogy Sneijder játszani fog? 95% hogy játszani fog. Hasonló az eset mint a Fabregas -nál is...
Ma már legalább 10x megnéztem.gianni írta:http://www.youtube.com/watch?v=VD3Qdoxj-Xk
bali 15 írta:Tetszik a felhajtás ami a meccs körül megy![]()
Mintha az ajtón kopogtatna az armageddon.
nem az a fontos h miben vagy, hanem hogy szívvel-lélekkel drukkolj!barca6 írta:Na mi a véleményetek a rózsaszín mezről??Meféri felvenni?![]()
Wháááááááááá kikapcsoltad?MessiFan írta:Ha ez a Barca nagyon készül egy meccsre azt meg is nyeri. De eddig még sosem készült 1 meccsre sem. Emlékezzünk mikor Pep nem engedte be a sajtót a Lyon elleni visszavágón. Most igaz hogy nincs ez de mivel hazai pályán vagyunk, és biztos nagyon felkészül a Barca minden 1-es játékosa pszichésen és erőnlétileg stb. Bízom a csapatba de ebbe a meccsbe sajnos benne van az x és az hogy nem rúgunk elég gólt mint a kupában a Sevilla ellen.
De minden esetre a végsőkig kitartok nem úgy mint tavaly a cselszi ellen mikor a 90-ik percbe kikapcsoltam a tv-t