2010.04.28. 23:33:19
Előre leszögezem, hogy hihetetlen ideges vagyok.
Először is magunkban kell a hibát keresni. Egyszerűen szarok voltunk. A körbe passzolgatás meg beadás nem vált be, váltani kellett volna. Egyszerűen nem voltak embereink a 16-oson belül. És oda ívelgettünk...
Nem értettem, hogy miért nem lehetett már a 70. perctől utolsó csepp vérig küzdeni, mindenkinek felmenni. Mindenki tudta, hogy 2 gól kell. Az hogy kapunk egyet nem osztott szorzott volna akkor, gólt kellett lőnünk, későn jött. Bojannak be kellett volna fejelnie a helyzetét, az hatalmas hiba volt. Ibra nagyon fos volt. Ettől még megkapná jövőre a lehetőséget, de ha ott nem bizonyít keményen, akkor Henry szerep. Ettől függetlenül hülyeség volt lekapni. Az egyedüli fizikális csatárunk, aki akár 1-et be is fejelhetett volna, vagy visszapasszolhatott volna. Bojan szerintem labdába se ért a fejesen kívül.
Bírom Jeffrent, de Henrynak kellett volna jönnie. Elhiszem hogy valami nem okés vele, de a tapasztalata az ilyen meccseken aranyat ért volna.
Attól hogy mi még szarok voltunk, az Inter egyszerűen undorító volt. A játék minden elemében undorító volt. Ehhez a játékhoz nem kellenek jó játékosok, bármelyikünk tud 10-15 méteren focizni. Én nem véletlenül lettem Barca szurkoló, így nem tudom rendesen átérezni, de ha így játszana a Barca én szégyellném magam. És ezt őszintén mondom, ez nem foci.
A bíróról: Touré nem kezezése nem volt szabálytalan, nem dughatja a seggébe a kezét, teljesen vétlenül, a testénél ért bele a labdába, így a gól szabályos volt. Piqué gólja lesgyanús. A kiállítás megadható, de én erős döntésnek éreztem. Nem gondolom hogy a bírón ment el a meccs, nem fújt ellenünk annyira, hibázott mindkét oldalra.
Mourinho: lehet hogy köcsögség, de tiszta szívből drukkoltam hogy bárki üsse meg. Egyszerűen undorító ahogy kiállt a nézők elé. Ezt nem művelheti, undorító féreg. Azért drukkolok, hogy legyen a Real edzője és verhessük péppé őket évente akár 2x, attól nagyobb öröm számomra nem sok lenne.