Nekem a digisport-on ha rákattintok az élő adásra, csak értelmetlen karakterek tömkelege tárul elém, semmi más. Kell hozzá esetleg valami progi? Igaz régen volt de néztem már neten digisportot, akkor jó volt. Bár azóta volt 1 reinstall a gépemen

Jólvan na nem kell azért jézusozni énis azt nyomtam csak azt hittem hogy majd ki is jön valamifcbarca0827 írta:Jééézusom.S.Agüero írta:Kösz már megtaláltam!Bobberto írta:igen amit megkaptál emilben!
Hogy kell majd elindítani hogy lássam a meccset?Rákattintasz az élő-re.
Jééézusom.S.Agüero írta:Kösz már megtaláltam!Bobberto írta:igen amit megkaptál emilben!
Hogy kell majd elindítani hogy lássam a meccset?
Kösz már megtaláltam!Bobberto írta:igen amit megkaptál emilben!S.Agüero írta:Regeltem digire és ilyen [auto_cenzúra] aktivációs kódot ad meg
Köszi, igen regeltem is nemrég! Kb minden netes oldalt harcba küldöm 1 normális már csak akad a több mint 40 linkbőlMrPiedone írta:A digisport.hu-t tudom ajánlani, tökéletes kép és hang, nem is akadozik, ráadásul magyar. Itt egyébként folyamatosan megy a Digisport adása. Ha már ismered, akkor bocsBobberto írta:Istenem, de irigyellek:S nekem valahogy kimaradt a csomagból :S szóval megpróbálok elcsípni valami faja netes közvetítést!
Hajrá Barca!![]()
.
Ugyan jó a hang meg minden, de ha túlterhelt a szerver, akkor nagyon akadozik és nézhetetlenné válik! De amíg jó, addig jóMrPiedone írta:A digisport.hu-t tudom ajánlani, tökéletes kép és hang, nem is akadozik, ráadásul magyar. Itt egyébként folyamatosan megy a Digisport adása. Ha már ismered, akkor bocsBobberto írta:Istenem, de irigyellek:S nekem valahogy kimaradt a csomagból :S szóval megpróbálok elcsípni valami faja netes közvetítést!
Hajrá Barca!![]()
.
A digisport.hu-t tudom ajánlani, tökéletes kép és hang, nem is akadozik, ráadásul magyar. Itt egyébként folyamatosan megy a Digisport adása. Ha már ismered, akkor bocsBobberto írta:Istenem, de irigyellek:S nekem valahogy kimaradt a csomagból :S szóval megpróbálok elcsípni valami faja netes közvetítést!
Hajrá Barca!![]()
Higgy nekem, ez a Barca - Stuttgart ugyanolyan nézhető lesz digisport.hu-n, mint a tegnapi Sevilla - CSZKA!bojankrkic27 írta:sziasztok!
bocsi csak már előre felkészülök a "rosszra".. és épp ezért szeretném megkérdezni hogy régen volt vki aki tudott linket dobni digisportról ami rosszabb minőségű volt de tökéletesen ment.. nah szóval ha vki tudna most is vmi ilyenről akkor megköszönném ha dobna linket!!!! (asszem barca-inter meccsen volt az a link)
nah előre is köszi..
Istenem, de irigyellekozsimiki írta:nah akiknek vannak német adói (erre fele rengeteg bejön),azok tévén is élvezhetik a mai esti meccsünket:
Sat1- BARCA-Stuttgart live...
én ezt választom.
Nekem sem jön be nagyban sem Mozzillában sem Explorerben.MR. TROMORT777 írta:Megpróbáltam, de ott se nagyítja ki.Puyol05 írta: próbáld meg Mozzillában. nekem ott 2 katt és már nagyban is van
Nemtom mi baj. Nálam van vmi...
Megpróbáltam, de ott se nagyítja ki.Puyol05 írta: próbáld meg Mozzillában. nekem ott 2 katt és már nagyban is van
Közben megjavult! A 2. félidőben eddig szakadásmentes vagyok. Nyílván a többszázezer ember feladta a küzdelmet és így már fellehet rá menni.bowlinggolyo írta: Nem tudom mi a baj de a digisport.hu-t nem lehet elérnipedigg ot mind a 2 meccset lehetne nézni persze ha regeltél, de az nem sokból tart
próbáld meg Mozzillában. nekem ott 2 katt és már nagyban is vanMR. TROMORT777 írta:http://tv.0n-line.info/katt alul a 2. digisport-ra
Real-Lyon meccset adnak, [auto_cenzúra]án fut, IE-ben mükődik.
Csak vmiért nem tudom kinagyítani. Régebben dulpla katt-al jó volt, de most nem. pls help
ozsimiki írta:nem linkről nézem, hanem tv player progi segítségével,azon belül a tvu csatorna foxsport adóján.westerngom írta:- kérhetek egy működő MU - Milán linket? (: most értem haza....ozsimiki írta:Nah akik nem gép előtt akarnak görnyedni:
Sat1, Real-Lyon élőmost vhogy kibírom a német nyelvet...
(term digi is ad élő meccset,csak ugye kinek van?)
M.U.-Milan-t pedig neten belövöm,és azért ránézek,de remélem eldőlt az már,ha nem,akkor pedig a görnyedést választom.
REal-Lyont meg tévében sat1 német adó adja.
nem linkről nézem, hanem tv player progi segítségével,azon belül a tvu csatorna foxsport adóján.westerngom írta:- kérhetek egy működő MU - Milán linket? (: most értem haza....ozsimiki írta:Nah akik nem gép előtt akarnak görnyedni:
M.U.-Milan-t pedig neten belövöm,és azért ránézek,de remélem eldőlt az már,ha nem,akkor pedig a görnyedést választom.
- kérhetek egy működő MU - Milán linket? (: most értem haza....ozsimiki írta:Nah akik nem gép előtt akarnak görnyedni:
Nem tudom mi a baj de a digisport.hu-t nem lehet elérniftci81839 írta:VALAMIÉRT NEM JÖN BE!!