Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Én is úgy érzem, az nagyon nagy jelentőségű, ha valaki otthon nem kap gólt az első meccsen. És erre szerintem is rámegy José, akár egy 0:0 árán is.herlius írta:A 0-0-ás eredmény talán azért a legveszélyesebb, mert lélektani szempontból nagyon becsapós. Egy idegenbeli döntetlen mindig pozitív eredménynek tűnik a vendégcsapatnak, főleg ilyen szinten. A 0-0 esetében viszont erről szó sincs, ez egyértelműen a hazai csapatnak jó, hiszen onnantól kezdve egy idegenbeli gól hatalmasat lendít a továbbjutási esélyeiken. Mindenképpen gólt kell szerezzünk, ha nem akarunk nagyon szenvedni a visszavágón, az őszi 0-0 szvsz most nem lenne elég jó eredmény. Van egy olyan érzésem, hogy az Inter is erre fog rájátszani.ZoliX írta:Igazából ezen a szinten öngyilkosság, ha nincs idegenbeli gól... az 1:1, 2:2, vagy a 2:1 es vereség is értékesebb a 0:0 nál....
A 0-0-ás eredmény talán azért a legveszélyesebb, mert lélektani szempontból nagyon becsapós. Egy idegenbeli döntetlen mindig pozitív eredménynek tűnik a vendégcsapatnak, főleg ilyen szinten. A 0-0 esetében viszont erről szó sincs, ez egyértelműen a hazai csapatnak jó, hiszen onnantól kezdve egy idegenbeli gól hatalmasat lendít a továbbjutási esélyeiken. Mindenképpen gólt kell szerezzünk, ha nem akarunk nagyon szenvedni a visszavágón, az őszi 0-0 szvsz most nem lenne elég jó eredmény. Van egy olyan érzésem, hogy az Inter is erre fog rájátszani.ZoliX írta:Igazából ezen a szinten öngyilkosság, ha nincs idegenbeli gól... az 1:1, 2:2, vagy a 2:1 es vereség is értékesebb a 0:0 nál....
fel nem tudom fogni, h h küldhettek portugál sporit egy olyan meccsre, ahol a hazai oldalon szerepel a luzitán főgyökér, aki ha vmihez ért, az a jv-k befolyásolása(ezt Frisk óta tudjuk...)Replay írta:Portugál játékvezetői négyes fogja vezetni a meccset.
Végül is teljesen igazságos
6 és 3-3,5órás út van ha jól tudom,nem 2x6 óra.Charlie írta:Körülbelül 6-6 óra buszocskázás vár ma és holnap(ma 14:30kor el is indultak) szeretett csapatunkra. Az lenne jó, ha szerdára áttennék a meccsünket. Nem tudom mennyire lesz hatással rájuk ez a buszocskázás, ha kedden toljuk. Holnap dönt az UEFA, hogy lehet elmaradnak a meccsek, akkor csak Cannestól kell visszajönni.
Mi lett volna, ha a Moszkva jut tovább...
C.
Nem hiszem h így történne, a vb miatt már nincs hova tolniCharlie írta:. Holnap dönt az UEFA, hogy lehet elmaradnak a meccsek, akkor csak Cannestól kell visszajönni.
Gyalog azért nemgergo9 írta:
Vagy gyalog.
Valószínűleg az UEFA szabályzatában van kitétel arra hogy a Barca kérheti a meccs elhalasztását ha az utazás nem teljesen megoldott, vmire alapozta a cikket a hír írója.
Igazából én sem bánnám ha nem az Espanyol után 2 nappal kéne menni Milano-ba
Vagy gyalog.csababarca írta: Hülyeség.
Akkor elmennek busszal,nem olyan nagy táv.10-12 órás út.
Ez meg EPICRewolution5 írta:de amikor kiszállnak
de amikor kiszállnakRewolution5 írta:
Hülyeség.
de amikor kiszállnakcsababarca írta:LM10 írta:A SPORT szerint veszélyben van az Inter-Barcelona meccs. Az Izlandi vulkánfüst miatt kockázatos, a repülő használata, ezért kétes a meccs lejátszása.
Hülyeség.
LM10 írta:A SPORT szerint veszélyben van az Inter-Barcelona meccs. Az Izlandi vulkánfüst miatt kockázatos, a repülő használata, ezért kétes a meccs lejátszása.