Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Gauchomester
Entrenador del Barça

2010.04.12. 19:12:40

Hello Mindenkinek!
Hajdú B. az Arsenal elleni meccsen azt találta mondani, hogy Henry az egyike azon 6 játékosnak, akik megfordultak mind az Arsenalban, mind pedig a Barcelonaban. Nem tudom, hogy csak a felnőtt csapatban lejátszott meccsekre vonatkozik-e ez az adat, vagy esetleg ebben a 6-ban benne van Fabregas is, bár nem hinném. Szóval Petit, Overmars és Henry. Csak hárman jutnak eszembe, valaki teljessé tudná tenni a listát? :wink:

szerk: na meg persze Van Bronckhosrt :wink: de ketten még hiányoznak
szerk 2. Hleb :D:D basszus, több napja ezen agyalok, én hülye :D és most, hogy segítséget kértem 2 perc alatt beugrottak ketten.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.04.11. 22:03:53

LM10 írta:
Én úgy tudom, hogy aki eltiltatja magát a negyeddöntő 2. meccsén, annak még le kell töltenie ezt. Szóval ha ott valakit eltiltottak, akkor még le kell tölteniük ellenünk.
Az lehetséges,viszont az 1 sárgásoknak törlődött az tuti.
Nálunk ilyen esetben van valaki aki nem játszhatna?
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
bojan95
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2010.04.11. 21:57:52

lui1698 írta:Annyira én nem tartok az Intertől, mint tavaly a Chelsea-tól.
Azt a csapatot akkor Hiddink nagyon összerakta arra a két meccsre. Szinte hiba nélkül lehozták amit eltervezett a holland. Szinte... :twisted:

Jóval erősebb volt a londoniak kerete a mostani Interénél.
De ettől még kellemetlen ellenfelek lesznek.

Másik ágról nem tudnám megmondani ki lesz aki tovább jut.

jahm csak hát az inter nem mást mint a chelseat ejtette ki ez benne a bökkenő :? bár annyira én se tartok tőlük :D
Visca del Barca
LM10
Director del Fútbol

2010.04.11. 21:53:13

csababarca írta:
bence-barca írta:valaki tudja, h interből lesz-e vaki eltiltva kövi m bl meccsen? :D

Senki.Elődöntőkre nullázódtak a lapok.
Én úgy tudom, hogy aki eltiltatja magát a negyeddöntő 2. meccsén, annak még le kell töltenie ezt. Szóval ha ott valakit eltiltottak, akkor még le kell tölteniük ellenünk.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.04.11. 21:51:09

bence-barca írta:valaki tudja, h interből lesz-e vaki eltiltva kövi m bl meccsen? :D

Senki.Elődöntőkre nullázódtak a lapok.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Fernando
Llegenda del Barça

2010.04.11. 21:50:05

Varatrix írta:
footbal genius írta:már csak sajátmagunk tudjuk megállitani magunkat
Két év múlva Barca-Barca Atletic BL döntő? :lol:
Sajnos már az első osztályba sem juthatna föl a Barca Athletic, de szép lenne. :lol:

Egyébként úgy tudom nem lesz eltiltva senki az Inter-ből.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
bence-barca
Llegenda del Barça

2010.04.11. 21:48:20

valaki tudja, h interből lesz-e vaki eltiltva kövi m bl meccsen? :D
Varatrix
Director del Fútbol

2010.04.08. 18:05:55

footbal genius írta:már csak sajátmagunk tudjuk megállitani magunkat
Két év múlva Barca-Barca Atletic BL döntő? :lol:
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Sanama
Llegenda del Barça

2010.04.08. 17:20:30

LG,
Na ettől nem tartok,mármint az arcoskodástól. Az lejönne a nyilatkozatokból.
Alvesnak nagy az arca néha,de ő is csak inkább magabiztos, illetve Ibrának lehetne,mert olyan jellem,de itt egy kis "szelid bárány"

Messi,Xavi,Iniesta stb. pedig a szerénység élő legendái.
Nagyképűségtől nem tartok.
footbal genius
Barça C

2010.04.08. 16:54:40

már csak sajátmagunk tudjuk megállitani magunkat
Fernando
Llegenda del Barça

2010.04.08. 16:29:32

Lehet hülyén hangzik de az elődöntőben Zlatan-t Messi mögött vagy mellett játszatnám. Biztos, hogy ismerik annyira, hogy tudják mit várhatnak tőle, ha több játéktere lenne picit hátrébb kapura is veszélyesebb lenne messziről és szervezni sem szervezni túl rosszul.

------Messi------Zlatan------

Pedro------------------Iniesta

Persze ez cserélődik egész meccsen, Iniesta rendre középpályán is lenne, és akkor Messi vagy Zlatan ki szélre, vagy ha épp támadunk Iniesta följebb lépne és akkor egyikük előrébb. Szerintem nyerő lehetne.

Tippjeim:
Milánó: 0-1 vagy 1-1
Itthon: 3-1 vagy 2-0
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.04.08. 16:07:55

herlius írta:
gergo9 írta:Hát az ősszel játékban úgy feltöröltük velük a pályát oda-vissza (visszavágón Zlatan,Messi nélkül) hogy nagyon rosszul érintene ha kiesnénk ellenük főleg hogy a döntőbe egy viszonylag szerény képességű gárda fog jutni.
Én a Xavi,Iniesta,Zlatan triót érzen kulcsszerplőnek az elődöntőben.
Az elődöntőkben mindig szenvedtünk Chelsea,MU,Milan nem voltak sima meccsek.
De annyival gyorsabb focit játszunk hogy ennek látszódnia kell az eredményen is. Szét kell kapni az intert akár már az odavágón is. Az egész csapat bombaformában szinte, Messi űrfokozatban tolja ismét, 70%-ot adok magunknak a továbbjutásra.
Azért nekem még rémlik egy bizonyos Bayern Munchen - Real Madrid párharc az 1999-2000-es szezonból, ahol a csoportmeccseken a Bayern mindkétszer szabályosan elgázolta a Real-t (4-2 és 4-1), aztán furcsa módon az elődöntőből mégis a Real jutott tovább ellenük (2-0 és 1-2). Ne essünk már abba a hibába, hogy elhisszük, hogy valóban csak mi juthatunk tovább, mert az őszi mérkőzés már a múlté, más lélektana, más motivációja volt azoknak a meccseknek, mint most. Ráadásul most már a bajnokság is fokozott terhelést jelent, hiszen egyetlen botlás a bajnoki címbe kerülhet. Ősszel azért ettől még nagyon távol álltunk.
Én is valami hasonlót akartam írni. De még ennél is sokkal durvább példa az 54-s Hun-Ger párharcok. Az őszi meccsre nem lehet építeni, el kell felejteni. Most majd csak erre 2 meccsre kell koncentrálni. Sokan leírják az Intert, hát sztem meg nehéz meccsek lesznek, tovább fogunk jutni, de vért szenvedünk érte.
Amúgy én kezdek elbizonytalanodni, h pl. ha döntőbe jutunk, nem lett volna-e jobb egy erősebb ellenfél. Mert az igazán necces meccsekre nagyon fel tudjuk magunkat szívni, pl. tavaly a Real ellen idegenben, vagy a Mu ellen a döntőben is iskola játékot mutattunk be. Így meg lehet, h hatalmas arccal megyünk majd föl, ezzel megnehezítve saját dolgunkat.
LM10
Director del Fútbol

2010.04.08. 14:54:16

Hát ez óriási meglepetés volt, hogy kiesett a MU. Így viszont nagyon nagy esélyünk lett az újabb rekord felállításnak: A BL TRÓFEA MEGVÉDÉSE! 8) Méghozzá a Bernabeuban. De ehhez még jól kell teljesítenünk az Inter ellen, és a döntőben is döntősként tisztelni a bejutott csapatot. A mi kezünkben a döntés, ha alázattal fogjuk tolni a meccseket, akkor meglesz :wink:
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.04.08. 14:47:02

gergo9 írta:Hát az ősszel játékban úgy feltöröltük velük a pályát oda-vissza (visszavágón Zlatan,Messi nélkül) hogy nagyon rosszul érintene ha kiesnénk ellenük főleg hogy a döntőbe egy viszonylag szerény képességű gárda fog jutni.
De annyival gyorsabb focit játszunk hogy ennek látszódnia kell az eredményen is. Szét kell kapni az intert akár már az odavágón is. Az egész csapat bombaformában szinte, Messi űrfokozatban tolja ismét, 70%-ot adok magunknak a továbbjutásra.
Azért nekem még rémlik egy bizonyos Bayern Munchen - Real Madrid párharc az 1999-2000-es szezonból, ahol a csoportmeccseken a Bayern mindkétszer szabályosan elgázolta a Real-t (4-2 és 4-1), aztán furcsa módon az elődöntőből mégis a Real jutott tovább ellenük (2-0 és 1-2). Ne essünk már abba a hibába, hogy elhisszük, hogy valóban csak mi juthatunk tovább, mert az őszi mérkőzés már a múlté, más lélektana, más motivációja volt azoknak a meccseknek, mint most. Ráadásul most már a bajnokság is fokozott terhelést jelent, hiszen egyetlen botlás a bajnoki címbe kerülhet. Ősszel azért ettől még nagyon távol álltunk.
Sanama
Llegenda del Barça

2010.04.08. 13:51:16

Szerencsére és bírói tévedésekre még gondolni sem szabad. Illetve esetleges kiesés után takarózni sem.

mégpedig azért,mert novemberben Messi és Ibra nélkül oktattuk az Intert.
Az odavágón is kihúzták egy X-el.
Hiába rakja őket össze Mourinho,nem lényeg. Csak a Barcan múlik,hogy milyen játékkal rukkol elő.
Ha hozunk egy Londoni 1. félidőt,akkor tök mind1 milyen játéka van az ellenfélnek, hozzá sem tudnak szagolni a labdához.
gergo9
Director del Fútbol

2010.04.08. 13:33:59

Hát az ősszel játékban úgy feltöröltük velük a pályát oda-vissza (visszavágón Zlatan,Messi nélkül) hogy nagyon rosszul érintene ha kiesnénk ellenük főleg hogy a döntőbe egy viszonylag szerény képességű gárda fog jutni.
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.04.08. 13:22:47

lui1698 írta:Annyira én nem tartok az Intertől, mint tavaly a Chelsea-tól.
Azt a csapatot akkor Hiddink nagyon összerakta arra a két meccsre. Szinte hiba nélkül lehozták amit eltervezett a holland. Szinte... :twisted:

Annyire én sem tartok mint a Chelsea-től, de nem is vagyok nyugodt. Amit az Inter úgy általánosságban mutat, az édes kevés ellenünk, de Mourinho volt csapata ellen is nagyon jól összerakta az Intert, és sztem ellenünk is összekapják magukat. Kemény, bekkelős, sok szabálytalankodós, kontrázós focit játszanak majd ellenünk, ami a legkevésbé fekszik nekünk. Mi vagyunk a jobb csapat, de egy védelmi megingás és máris bajba kerülünk. Gólt szerezni is nehezebb lesz, mint pl. az Arsenal ellen, itt valószínűleg nem kapjuk meg a gólpasszokat az ellenfél védőitől. :?
Úgy gondolom esélyesebbek vagyunk, de a párharcot a szerencse is befolyásolhatja, ne adj isten egy birói tévedés...akár egy kiállítás mindent eldönthet.
Deus
Boixos Nois

2010.04.08. 01:15:14

Fecooo írta: mondjuk jobban örülnék a Lyon-Barca döntőnek:
1: a Real-nak megmutatni, h kell a Lyon-t legyőzni
2: a Real-t idegesítené, h az előzetesen teljesen lenézett Lyon döntőzik helyettük :D

Úúúú, erre nem is gondoltam!!!! Zseniális forgatókönyv! :twisted: :twisted: :twisted:

Istenemre mondom, HA ez megvalósul... Elképzelni se tudom, hogy... ááh.. hagyjuk ezt, még nagyon messze van. Interrel kell most szembenéznünk!
KépKép
Cali
Entrenador del Barça

2010.04.08. 00:17:02

Ha már képzelgéseknél járunk...
Ha a Lyon és Barca jutna tovább, akkor az otthoni öltözőben a lyoniak öltöznének, akik kiejtették a Madridot.Szegények. Bár még midnig jobb, mintha a Barca öltözne ott... :lol:
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.04.08. 00:11:32

miihii írta:
Mikaos írta: Bárcsak igazad lenne! És ha emellett még a Classico-t is hoznánk, s ezzel együtt a bajnokságot... nagyon megalázó lenne :)
Nincs mese, ki kell szurkolni az Inter elleni továbbjutást, és a lyoniak sikerét is...majd a döntőben mondjuk egy 4-0-ás Barca siker? :)
Be szép is lenne,jáááájjj 8)
...a döntő vége felé a kamera megmutatja az egyik sarokban az ominózus Alcorcón feliratú BARCÁs transzparenst...
:lol:

Ebben a forgatókönyvben benne is lennék,úgy ahogy van.
Az első lépést megtehetjük 70 óra múlva.Aztán szépen a többit,ahogy "a Nagykönyvben meg van írva" :wink:
ez azért brutális lenne! sztem Madrid kb azt élné át, mint Róma Néró alatt :D :lol: :lol:
megközelítően "édes" revans lenne mindenért a rivalizálás történetében!
miihii
KHAL

2010.04.08. 00:06:10

Mikaos írta:
Fecooo írta:mondjuk jobban örülnék a Lyon-Barca döntőnek:
2: a Real-t idegesítené, h az előzetesen teljesen lenézett Lyon döntőzik helyettük :D
Bárcsak igazad lenne! És ha emellett még a Classico-t is hoznánk, s ezzel együtt a bajnokságot... nagyon megalázó lenne :)
Nincs mese, ki kell szurkolni az Inter elleni továbbjutást, és a lyoniak sikerét is...majd a döntőben mondjuk egy 4-0-ás Barca siker? :)
Be szép is lenne,jáááájjj 8)
...a döntő vége felé a kamera megmutatja az egyik sarokban az ominózus Alcorcón feliratú BARCÁs transzparenst...
:lol:

Ebben a forgatókönyvben benne is lennék,úgy ahogy van.
Az első lépést megtehetjük 70 óra múlva.Aztán szépen a többit,ahogy "a Nagykönyvben meg van írva" :wink:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.04.08. 00:01:13

Mikaos írta:
Bárcsak igazad lenne! És ha emellett még a Classico-t is hoznánk, s ezzel együtt a bajnokságot... nagyon megalázó lenne :)
Mostanában a Bernabeu közönsége nem lát túl gyakran jó futballt, de idén olyan szerencsések, h 2x is részük lehet benne. 7végéb is megyünk oktatunk egyet, aztán máj. 22-kén is előadás lesz.
Enjoy
Capitá del Barça

2010.04.07. 23:46:37

Istenem de szép lenne Madridban történelmet írni, BL címet védeni :)
Ma még álmodozhatunk, de holnap térjünk vissza a valóságba, és kezeljük rendesen az Inter-t, nagyon jó csapat, jó formában vannak.
Egy döntővel fog felérni a meccs.

MU kiesése egy intő jel számunkra!
Nem lehet 3-0-ás állásnál sem képzelődni, s a jövőbe tekinteni!!!

Pep ebben nagyon jó, szóval szerintem ezt elmondja a srácoknak is rengetegszer!
Kép
Mikaos
Director del Fútbol

2010.04.07. 23:42:52

lui1698
Llegenda del Barça

2010.04.07. 23:30:05

Annyira én nem tartok az Intertől, mint tavaly a Chelsea-tól.

Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Válasz küldése