Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mondjuk nem Ramosra fogadni mikor az utolsó percről van szó, elég gyér teljesítmény.visca el barca írta:
hiába noh az évekmondjuk én ronaldotol vártam a 93. percben, de hát tévedni emberi dolog.
hiába noh az évekStalkyard írta:A rutin.visca el barca írta:én rutinosan elkapcsoltam a 85. percben, nem voltam rá kívancsi, hogy egy beívelésből gólt kapunk![]()
Én is ugyanígy tettemvisca el barca írta:én rutinosan elkapcsoltam a 85. percben, nem voltam rá kívancsi, hogy egy beívelésből gólt kapunk
A rutin.visca el barca írta:én rutinosan elkapcsoltam a 85. percben, nem voltam rá kívancsi, hogy egy beívelésből gólt kapunk
Az a baj hogy ezt mondtuk Márciusban is.Rivaldo11 írta:Kulcsembereik kifelé mennek, egyértelmű stílusuk sincs, a nagyok közül messze a legköhögösebb játéka az övék, és mégis. No de nem mehet ez így mindig...randomguy írta:egy szép kidolgozott helyzetük nem volt beíveléseken kívül, de ez a real, ezek veretlenek nemtom hány meccse, ezek nyertek 2 blt ilyen játékkal... hányingerem van
gondolom jót tesz a fejeknek az utolsó perces egyelnítés... mind1, szép volt fiúk, végre láthattunk egy kis focit is, igy tovább
Kulcsembereik kifelé mennek, egyértelmű stílusuk sincs, a nagyok közül messze a legköhögösebb játéka az övék, és mégis. No de nem mehet ez így mindig...randomguy írta:egy szép kidolgozott helyzetük nem volt beíveléseken kívül, de ez a real, ezek veretlenek nemtom hány meccse, ezek nyertek 2 blt ilyen játékkal... hányingerem van
gondolom jót tesz a fejeknek az utolsó perces egyelnítés... mind1, szép volt fiúk, végre láthattunk egy kis focit is, igy tovább
randomguy írta:egy szép kidolgozott helyzetük nem volt beíveléseken kívül, de ez a real, ezek veretlenek nemtom hány meccse, ezek nyertek 2 blt ilyen játékkal... hányingerem van