Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt a stílust akkor innentől hagyjátok, ha folytatni akarjátok a vitát..Nero. írta: Nagyon irritál már az ostobaságotok.
Jin és Jang.palesz77 írta:Alcácerrel a kezdőben még nem nyertünk bajnokit, Umtitivel a kezdőben még nem volt olyan bajnoki, hogy ne nyertünk volna. Lássuk kinek nagyobb az ereje..
Szerintem a többségnek az a baja, hogy olyan embereket kerültek a kezdőbe be, akiknek nem az a posztja, és 10-ből 8-szor ezt bizonyítják is.. Inaki vs Matyi pl, nagy futóversenyek lesznek..Bob_Marley írta:Bayern ha jól látom öt helyen cserélt, mi hat helyen. Pedig nekik nem volt kupa hét közben.
Hagyd, tőle értelmes érveket nagyon nem lehet várni a témában.csababarca írta:
Te LE vagy Matyiő vagy?
Csak mert mi jogon személyeskedsz és illetsz ilyen jelzővel?
Én szóltam hozzád?
Ha az első kérdésre igen a válasz akkor tudom hova tenni a személyeskedést, egyébként nem igazán.
Te LE vagy Matyiő vagy?Nero. írta:Nevetséges vagy.csababarca írta:Örülj neki Bob, tavasszal élvezd ki Le-t meg Matyit, nyáron meg remélem eltakarítják mindkettőt a francba.
Nevetséges vagy.csababarca írta:Örülj neki Bob, tavasszal élvezd ki Le-t meg Matyit, nyáron meg remélem eltakarítják mindkettőt a francba.
Én is örülök, hogy rotál gyakorlatilag az elkövetkezendő hetek papíron legkönnyebb meccse. Mély keretet szeretett volna megkapta Lucho. Használja is, számomra ez teljesen logikus és szükség van, hogy forrón legyenek az emberek. Suarez is nagyot tekert mostanában, ideje volt, hogy szusszanjon. Gomes jól tolta, Rafinhának kéne perc, Arda meg az egyik legjobb formában lévő emberünk. Digne sérült, Alba-t pihenteti. Vidal meg kiérdemelte magának a perceket. Teljesen rendben van ez így, nyerni kell!!!ZBarca írta:Jó a kezdő - igen, komolyan gondolom, otthon a Bilbao ellen ezt a meccset hozni kell - , örülök, hogy LE rotál, bár szerintem ezzel egyedül vagyok.
![]()
Egyébként én bízok Mathieuban, remélem, hogy végre megmutatja, hogy bhv-ként is megállja a helyét. Illetve a kp kicsit vékony lehet így, de bízok Ardáékban, Paco pedig remélem, hogy végre a bajnokságban is betalál.
Ma ha nehezen is, de nyerni kell. Szerencsére hazai pályán játszunk, ami jelentősen javít az esélyeinken. A kezdő már-már annyira felforgatott, hogy kezdem azt hinni, Lucho kitalált valami egészen újat.![]()
Visca El BARCA!!!
Ha 11 Oleguerrel állnánk ki is ezt írnád, szóval ezen nem lepődött meg senki szerintem..ZBarca írta:Jó a kezdő - igen, komolyan gondolom,
Jogos kérdés. Annyira fel van forgatva a kezdő, hogy én is megzavarodtam.S.Agüero írta:Miért, ki más lehetne még vkp Gomesen kívül?
Digne sérült ha jol tudom.S.Agüero írta:Tudom, de ha tudta, hogy Albát pihenteti, akkor miért nem Mathieut tette a lelátóra?Digne keretben sincs. Albát meg gondolom pihentetni akarja.![]()
Arda meg azért kezd, mert a kupában is kezdő lesz, melegen akarja tartani, gondolom.
Digne sérült, nem?S.Agüero írta: Tudom, de ha tudta, hogy Albát pihenteti, akkor miért nem Mathieut tette a lelátóra?![]()