csababarca írta:Én tapsikolni fogok örömömben ha kezd Casemiro.
Ennek a madridnak ez ellen a barca ellen semmit nem jelent a brazil jelenléte, most komoylan, kit kell stopperelnie? Busquetset, Rakiticet?
Messit meg nm tudja.
Nagyon jó formában van a két horvát, és Isco is, minden adott hogy ők játszanak, LV meg szintén hasznos.
De játszon csak a brazil, az nekünk csak jó.
Egy klasszikus előtt furcsán hatna egy játékos "ajnározása", de annyit megjegyeznék, hogy igen pont hogy Messi és Iniesta mozgásai ellen kulcsfontosságú egy jó formában lévő brazil. Felívelni nincs esély a két torony miatt (bárki játszik a Ramos-Varane-Pepe trióból) és ezzel gyorsan átjátszani a középpályát, középről kell megindulni ahol sok párharc alakul ki a kis terület miatt és ebben Casemiro elit védekezésben. Kétszer annyi szerelése van mint a többieknek. És pont hogy ha feljebb jönnek akkor meg Busiékra is veszélyes lehet, láthattuk tavaly is. A csávó elnyom bárkit és elveszi. Így marad Ramos aki hasonló adottságokkal rendelkezik, nekünk pont hogy csak jó, hogy nincs fizikum a kp-n nekik, mert "kicsiben" alapból szerintem jobbak vagyunk. És lehet vinni Ramosra lendületből, mert a kp-n nincs lassító vagy szerelő emberük. Főleg hogy Kroos sincs náluk. Ramos meg tudjuk milyen idegekkel rendelkezik, sima piros is benne van. Szóval én pont az érzem nekünk nagyon is jó ha nincs a brazil. 60-40ben nálunk lesz a labda abban a kevésben meg jó hogy Iscokat meg a többieket még el is tudjuk nyomni és mi csinálhatunk minikontrákat és nem lesz a sebességet lekontrollálja. Mert ebben a brazil nagyon jó, hogy csáp lábai vannak, rohadt erős és mellé agilis is, ha nem is szerzi meg egyszerűen lelassítja a támadásokat. Meglátjuk, Zidane játékában kulcs kéne legyen és főleg most mikor hat ponttal vezetnek, totál feleslegesek olyan játékosok mint Isco aki majd veszíti el a labdákat és hátra fele nem tud annyit hozzátenni. Lucas és Casemiro a két legfontosabb védekező emberük jelenleg. Bale nincs, aki nagyon sokat melózik, de helyette Lucas is odateszi magát.