Bajnoki Mérkőzések

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.12.03. 16:04:05

Messias2 írta:Ini nem játszott szerdán.
Casemirorol volt szo.

Csabaval ertek egyet, egy rossz formaban levo Casemiro aztan nem elony, foleg ha nem kontrakkal akarnak nyerni. Bale hianyaban, Iscoekkal a palyan meg nem biztos, hogy arra jatszanak.. En alapbol se vagyok Casemiroert annyira oda, tamadasban nagy hianyossagai vannak, de most meg aztan foleg, hogy meccsritmusban sincs.

En amitol meg tartok, az Kovacic ha megindul, a Busi-Gomes kozeppalyan hablesznek resek, o egy szempillantas alatt atmegy. Remelem nagy vedekezo feladatokat kap, mert akkor talan nem vallalkozik ilyenekre..

Fuh, izgulok nagyon, kezdodjon mar! :D
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.12.03. 15:59:58

Nem alap nekik mert elvannak bőven nélküle is.

De befejeztem mert felesleges a vita, bocs de a szemem mást mond, plusz olvasgattam taltikai elemzéseket, konkrét hátrány a gyerek ebben a mai realban már.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
pep71
Entrenador del Barça

2016.12.03. 15:59:31

Andre Gomes...ez a Barca középpálya röhej, kicsúfolása a pár évvel ezelőtti kp-nak..Alba-t amúgy Ronaldo-ra állítanám, sebességben simán tartaná, SR nem biztos.
Amúgy semmi különös, ha Messi meg tudja magát rázni, akkor győzhet a Barca, ha kikapcsolják, akkor végállomás. Nagyon Messi függő lett a csapat, sajnos.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.12.03. 15:57:33

Nincs formában, de mint írtam olyan mint nálunk Iniesta, alap a kp-n. Ez a szerencsénk, hogy nincs formában. :D

Nem azt írtam Gomesre, hogy nagy fizikai fölényt jelent, de én alapvetően ezt várnám tőle, hogy odategye magát, labdát szerezzen pontosan továbbítsa. Lehet elfogult vagyok vele és többet látok bele, de én azt látom ez lenne az ő játéka és ennek a kp sornak ez lenne a fegyvere, hogy van 3 ember, aki maximálisan előre fele alá tud játszani a többieknek és meló, erő, fifika kiegészíti egymást. Eddig haloványokban ez meg is mutatkozott, Iniesta nincs 100%-os állapotban, ebből kell főzni. Én bízok Gomesben, mert Isco féléktől ellehet venni a labdát. :D
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.12.03. 15:50:57

Gomes aztán nagy fizikai fölényt jelent:D Modric kétszer kisebb, de sokkal erőszakosabb es fizikálisabb nála, de Businál is.

Pont le is írtad hogy miért nem játszik. Nincs formában.
Más kérdés hogy a mai barca ellen teljesen felesleges, mert a barca kp képtelen dominálni, pláne a real kp ellen.

Messias, Casemirorol van szó.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Messias2
Director del Fútbol

2016.12.03. 15:50:33

Bob_Marley írta: Rohadtul sokat volt sérült, most még a kupameccsen is rozsdás volt.
Ini nem játszott szerdán.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.12.03. 15:47:10

csababarca írta:Nincs meglepetés, mint mondtam nem bolond Zidane hogy berakja a csigát a csapatba.

Bob értem amit írsz, igazad van alapjáraton. De most mi nem játszunk úgy hogy indokolja azt hogy berakjon egy ilyen játékost a padra.
Plusz amiket írsz, az alapján nem láttad játszani a brazilt mostanában, különben nem nyilvánítanál ki ilyeneket ekkora magabiztossággal.

Lucho feldobta a sablont, remek, mondjuk nem vártam tőle mást.
Rohadtul sokat volt sérült, most még a kupameccsen is rozsdás volt. Én örülök azért hogy nem játszik és pont Gomes miatt fizikailag előnybe kerülhetünk, talán.

Na hajrá!
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.12.03. 15:41:02

Durva hogy rövid idő alatt szintekkel jobb kpt összeraktak, mmint formát illetően.
Ha Ini kezdene más lenne, de másik oldalon meg Kroos nincs, szóval 1-1.

Persze ha Busi és Rakitic is hozná amit tud, akkor megint más lenne a dolog.
Nero.
Llegenda del Barça

2016.12.03. 15:40:23

Ez a kezdő kicsit keresztül húzta a számításaimat. Azért remelem meglesz...
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.12.03. 15:37:36

nagyatyesz írta:Nem tudom LE mit szeretne. A középpályán megesznek minket. Konkrétan hetek óta nem jut normális labda a támadókhoz ettől a triótól, védekezésben meg amatőr hibákat követnek el. Remélem nem lesz igazam, de ezt ezzel a kezdővel, lehet most buktuk el...
Sajnos én is ettől félek..Nagyon lassúak vagyunk..Busi,Gomes...Még akkor sem biztos hogy elbirnánk ha Rakitic élete formájában lenne, de sajnos ő sincs abban..
Simán belefuthatunk abba, mint az Atleti ha nemvigyázunk..
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2016.12.03. 15:30:39

Nem tudom LE mit szeretne. A középpályán megesznek minket. Konkrétan hetek óta nem jut normális labda a támadókhoz ettől a triótól, védekezésben meg amatőr hibákat követnek el. Remélem nem lesz igazam, de ezt ezzel a kezdővel, lehet most buktuk el...
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2016.12.03. 15:25:35

Jó a kezdő, örülök, hogy LE Ini kivételével a gálakezdőt küldi fel. Gomesnek nagyon fogok szorítani, remélem odateszi magát, majd a helyére jöhet Ini a második félidőben.
Nem számítok könnyű meccsre, sőt. Kifejezetten nehéz mérkőzés lesz. De ha valaki, akkor mi képesek vagyunk legyőzni a Realt, főleg, hogy mi vagyunk hazai pályán. Ha tényleg mindenki bizonyítani akar, akkor biztos vagyok benne, hogy nem fognak nekünk csalódást okozni a fiúk. Nagyon fontos ez a meccs, a legfontosabb eddig a szezonban, de a csapat mindig össze szokta kapni magát az ilyen találkozókra. Mindenesetre bármi is történjen ma, ha azt látom, hogy mindenki tisztességgel hajt, akkor nem fog érdekelni az eredmény, mert mint máskor is írtam, a kupákat tavasszal osztják.

Visca El BARCA!!!
Kép
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.12.03. 15:24:53

Neymar Chapecoense mezben jött be a Camp Nouba.

Elrakhatna 1-2 gólt a Realnak
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.12.03. 15:23:48

Ini hianyaban en SR-t kezdettem volna a kozeppalyan, lehet meg ugy is ha van, de fotelbol konnyu. Remelem a City elleni elso 30 perces format hozzuk, jobb helyzetkihasznalassal, akkor meglesz!
mess2009
Director del Fútbol

2016.12.03. 15:23:08

LE. : sikertelen csapaton ne változtass.... :mrgreen:
Tobias88
Entrenador del Barça

2016.12.03. 15:19:02

Fogadóirodáknál több mint négyszeres pénzt ad a Madridi győzelem, eléggé meglepett. Nem látták mostanában a meccseinket? Sajnos simán bekövetkezhet az is. Madrid a toppon van mi meg a béka segge alatt jelenleg. Simán lehet ez is olyan meccs, mint a City Chelsea :?
94:39 6 - 1
randomguy
Capitá del Barça

2016.12.03. 15:17:34

A nyögvenyelős kezdő van fent, remélem ezúttal odateszi magát a kp.
Robertonak meg én is megadtam volna a lehetőséget, bizonyitson klasszisok ellen is.
Suarez elővehetné a góllövő énét.
Xabi Prieto: "I have gone to the Bernabeu just to watch Messi play."
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.12.03. 15:16:57

LG írta:Az igen.. mert eddig is olyan jól működött az a Rakitic-Busquets-Gomes kp... ](*,)
Nagyon remélem, hogy a meccs Luchot fogja igazolni, de félek, hogy vmi hasonló lesz, mint legutóbb. :roll:

Láttam egy állítólag hivatalos felállást...Nagyon megörültem, hogy Iniestával kezdünk, a Real meg casemiroval...hát pont hogy nem.. :? Épp egy cirka órája írtam, hogy eléggé félek hogy megint Gomest küldi fel a balosra...
Hamarabb raktam volna fel Denist, vagy Rafkót...
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.12.03. 15:15:49

Nincs meglepetés, mint mondtam nem bolond Zidane hogy berakja a csigát a csapatba.

Bob értem amit írsz, igazad van alapjáraton. De most mi nem játszunk úgy hogy indokolja azt hogy berakjon egy ilyen játékost a padra.
Plusz amiket írsz, az alapján nem láttad játszani a brazilt mostanában, különben nem nyilvánítanál ki ilyeneket ekkora magabiztossággal.

Lucho feldobta a sablont, remek, mondjuk nem vártam tőle mást.
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.12.03. 15:14:18

Az igen.. mert eddig is olyan jól működött az a Rakitic-Busquets-Gomes kp... ](*,)
Nagyon remélem, hogy a meccs Luchot fogja igazolni, de félek, hogy vmi hasonló lesz, mint legutóbb. :roll:
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.12.03. 15:10:10

Messias2 írta:Ter Stegen; Sergi Roberto, Piqué, Mascherano, Alba; Rakitic, Busquets, André Gomes; Messi, Suárez, Neymar

Navas; Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo; Isco, Kovacic, Modric; Lucas Vázquez, Benzema, Cristiano
Gomes..Zseniális... #-o :?
Hamarabb raknám be Denist, ő sem a legjobb, de Gomes nagyon bátortalan...(Bár rám cáfolna).

Robi-Marcelo párharctól előre félek, nemigazán van toppon sajnos Robi mostanság(nemhiába károgtam nyáron hogy kéne egy JHV Robi mellé, nem várhatjuk el hogy egész szezonban hibátlan formában legyen minden meccset lejátszva..)
Messias2
Director del Fútbol

2016.12.03. 15:08:22

Ter Stegen; Sergi Roberto, Piqué, Mascherano, Alba; Rakitic, Busquets, André Gomes; Messi, Suárez, Neymar

Navas; Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo; Isco, Kovacic, Modric; Lucas Vázquez, Benzema, Cristiano
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.12.03. 15:01:24

csababarca írta:Én tapsikolni fogok örömömben ha kezd Casemiro.
Ennek a madridnak ez ellen a barca ellen semmit nem jelent a brazil jelenléte, most komoylan, kit kell stopperelnie? Busquetset, Rakiticet?
Messit meg nm tudja.

Nagyon jó formában van a két horvát, és Isco is, minden adott hogy ők játszanak, LV meg szintén hasznos.

De játszon csak a brazil, az nekünk csak jó.
SZERK:

kamu volt, mostjött meg a kezdő.. Gomes a baloson.. #-o
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MessiNeymarSuarez 2016.12.03. 15:08:57-kor.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.12.03. 15:00:31

csababarca írta:Én tapsikolni fogok örömömben ha kezd Casemiro.
Ennek a madridnak ez ellen a barca ellen semmit nem jelent a brazil jelenléte, most komoylan, kit kell stopperelnie? Busquetset, Rakiticet?
Messit meg nm tudja.

Nagyon jó formában van a két horvát, és Isco is, minden adott hogy ők játszanak, LV meg szintén hasznos.

De játszon csak a brazil, az nekünk csak jó.
Egy klasszikus előtt furcsán hatna egy játékos "ajnározása", de annyit megjegyeznék, hogy igen pont hogy Messi és Iniesta mozgásai ellen kulcsfontosságú egy jó formában lévő brazil. Felívelni nincs esély a két torony miatt (bárki játszik a Ramos-Varane-Pepe trióból) és ezzel gyorsan átjátszani a középpályát, középről kell megindulni ahol sok párharc alakul ki a kis terület miatt és ebben Casemiro elit védekezésben. Kétszer annyi szerelése van mint a többieknek. És pont hogy ha feljebb jönnek akkor meg Busiékra is veszélyes lehet, láthattuk tavaly is. A csávó elnyom bárkit és elveszi. Így marad Ramos aki hasonló adottságokkal rendelkezik, nekünk pont hogy csak jó, hogy nincs fizikum a kp-n nekik, mert "kicsiben" alapból szerintem jobbak vagyunk. És lehet vinni Ramosra lendületből, mert a kp-n nincs lassító vagy szerelő emberük. Főleg hogy Kroos sincs náluk. Ramos meg tudjuk milyen idegekkel rendelkezik, sima piros is benne van. Szóval én pont az érzem nekünk nagyon is jó ha nincs a brazil. 60-40ben nálunk lesz a labda abban a kevésben meg jó hogy Iscokat meg a többieket még el is tudjuk nyomni és mi csinálhatunk minikontrákat és nem lesz a sebességet lekontrollálja. Mert ebben a brazil nagyon jó, hogy csáp lábai vannak, rohadt erős és mellé agilis is, ha nem is szerzi meg egyszerűen lelassítja a támadásokat. Meglátjuk, Zidane játékában kulcs kéne legyen és főleg most mikor hat ponttal vezetnek, totál feleslegesek olyan játékosok mint Isco aki majd veszíti el a labdákat és hátra fele nem tud annyit hozzátenni. Lucas és Casemiro a két legfontosabb védekező emberük jelenleg. Bale nincs, aki nagyon sokat melózik, de helyette Lucas is odateszi magát.
Kép
Kép
Kép
Hunter91
Capitá del Barça

2016.12.03. 14:49:07

Jó lenne, ha tudnánk nézni a meccset! Telekom nagyot húzott, hogy ingyenessé tette minden előfizetőnek a videotéka használatát.

Most minden csatorna laggol, akadozik. Szép kis meccsnézés lesz ebből. =D> =D> =D> =D>

Dühítő, hogy ilyet meg mernek lépni, hogy nem mérik fel a kockázatot. Nevetséges.
Válasz küldése