Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Azért abban a 2004-es Porto győzelemben volt szerintem egy jó adag sportpolitika is. Kellett egy kis plusz lökés a portugáloknak az EB-rendezéshez, másrészt pedig a spanyol csapatok amúgyis kezdtek nyomasztóan erősek lenni nemzetközi szinten, a Depor pedig nem hagyományosan nagy csapat, könnyebben beáldozható volt. Egy Barca-Real párossal nehezebben játszható ez el, nagyobb a közfelháborodás is. Nagy kérdés lesz szerintem, hogy az UEFA mennyire "akar" új csapatokat látni a döntőben, mennyire fognak belenyúlni a továbbjutásba, ahogy azt tavaly is tették (bármennyire is rossz ezt kimondani, azért el kell ismerjük, hogy nem volt teljesen korrekt a tavalyi döntőbe jutásunk). Úgyhogy esélyek ide vagy oda, ezen a szinten már sokat fog számítani a játékvezetés is. Többet, mint gondolnánk. Reméljük, hogy az UEFA kisistenei szeretik a Barca fociját:)Fecooo írta:egy dolog miatt tartok az Intertől... mégpedig azért, mert műgirnyótól nem áll távol a hentelős "taktika"... 2004-ben a Depor nagyon jó támadófocit játszott, az elődöntőben jött a porto és borzalmas mészáros focit mutattak be, a végén meg egy kamutizivel jutottak döntőbe... a JM-Chelsea szintén nem a "puha" fociról volt híres... az Interben hátul igazi hentesek vannak... Samuel,mátrix, elképzelhető, h CSAK Messi miatt még Cordobát is berakja... Chivuról nem is beszélve... jah igen és Lúcio is ott van...
Oké elfogult vagyok vele szemben, de imádom azt h Diabyról lepattant Sergio aztán meg Xavi aztán Yaya odacammogott Diaby elrepült és még szabályos labdaszerzés is voltbarca99 írta:Touré kiváló? Én azt hittem nem is ő jött be, annyi rossz labdája volt. Nálam ez inkább a halványfs határát súrolta.
Köszi Messironaldinho89 írta:http://sportgeza.hu/futball/hirek/2010/ ... rsenalrol/
Nem tudom volt -e már. Egyébként mindenképpen továbbjutást várok a fiúktól és Bojant szeretném a kezdőbe. Meg mutathatja mit is tud igazából. persze ha kezd és megsem villog majd attól még nem kell elkeserednie. + Messi bácsitól is szeretnék mondjuk egy mester3mast( rég rúgott már) nem tudjátok tv2 adja?
Na igenbarcafan0911 írta: Olyan soká?![]()
Olyan soká?Guardiola írta:Interbe?:) Milanoba augusztus 20. an lesz az odavágó. Hogy mikor utazik a csapat azt nem tudnám megmondaniRewolution5 írta:
valaki pontos időpontot?? mikor megyünk Interbe???
szerk.: istyke6 16szabálytalanság 0 lap