Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.04.07. 11:45:16

Fecooo írta:egy dolog miatt tartok az Intertől... mégpedig azért, mert műgirnyótól nem áll távol a hentelős "taktika"... 2004-ben a Depor nagyon jó támadófocit játszott, az elődöntőben jött a porto és borzalmas mészáros focit mutattak be, a végén meg egy kamutizivel jutottak döntőbe... a JM-Chelsea szintén nem a "puha" fociról volt híres... az Interben hátul igazi hentesek vannak... Samuel,mátrix, elképzelhető, h CSAK Messi miatt még Cordobát is berakja... Chivuról nem is beszélve... jah igen és Lúcio is ott van...
Azért abban a 2004-es Porto győzelemben volt szerintem egy jó adag sportpolitika is. Kellett egy kis plusz lökés a portugáloknak az EB-rendezéshez, másrészt pedig a spanyol csapatok amúgyis kezdtek nyomasztóan erősek lenni nemzetközi szinten, a Depor pedig nem hagyományosan nagy csapat, könnyebben beáldozható volt. Egy Barca-Real párossal nehezebben játszható ez el, nagyobb a közfelháborodás is. Nagy kérdés lesz szerintem, hogy az UEFA mennyire "akar" új csapatokat látni a döntőben, mennyire fognak belenyúlni a továbbjutásba, ahogy azt tavaly is tették (bármennyire is rossz ezt kimondani, azért el kell ismerjük, hogy nem volt teljesen korrekt a tavalyi döntőbe jutásunk). Úgyhogy esélyek ide vagy oda, ezen a szinten már sokat fog számítani a játékvezetés is. Többet, mint gondolnánk. Reméljük, hogy az UEFA kisistenei szeretik a Barca fociját:)
menczel
Entrenador del Barça

2010.04.07. 11:39:20

barca99 írta:Touré kiváló? Én azt hittem nem is ő jött be, annyi rossz labdája volt. Nálam ez inkább a halványfs határát súrolta.
Oké elfogult vagyok vele szemben, de imádom azt h Diabyról lepattant Sergio aztán meg Xavi aztán Yaya odacammogott Diaby elrepült és még szabályos labdaszerzés is volt :D
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.04.07. 11:33:59

Először is hatalmas GRATULA a csapatnak a továbbjutáshoz! Nem játszottak igazán jól a srácok, főleg az első meccshez képest volt érezhető a visszaesés, de az Arsenal is sokkal összeszedettebb, erőszakosabb volt a középpályán és sajnos a bíró is engedte a keményebb, angolosabb belépőket. Nagyon fontos pillanatban jött az egyenlítés mert akár komoly gondok is lehettek volna, ha tartósan előnyben játszik az Arsenal. Az elődöntő úgy gondolom még nehezebb lesz, az Inter szinte biztosan ugyanazt a gusztustalan játékot fogja erőltetni, amit tavaly a Chelsea is ellenünk. Annyiban talán előnyben vagyunk tavalyhoz képest, hogy az első meccset Milánóban játszuk, de ha ott nem sikerül betalálnunk, akkor ez akár még hátrány is lehet. Ugyanakkor fizikálisan talán egy kissé elmaradnak az angol topcsapatoktól, ami szintén nekünk kedvezhet. A csoportmeccsek eredményei viszont már semmit nem jelentenek, az egy más típusú párharc volt, a Camp Nou-ban már eleve nem is játszott nagyon nagy eredménykényszerben az Inter, nem is igazán tették oda magukat. Most viszont nem lesz egyszerű túljutni rajtuk, ebben biztos vagyok.
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.04.07. 11:29:38

egy dolog miatt tartok az Intertől... mégpedig azért, mert műgirnyótól nem áll távol a hentelős "taktika"... 2004-ben a Depor nagyon jó támadófocit játszott, az elődöntőben jött a porto és borzalmas mészáros focit mutattak be, a végén meg egy kamutizivel jutottak döntőbe... a JM-Chelsea szintén nem a "puha" fociról volt híres... az Interben hátul igazi hentesek vannak... Samuel,mátrix, elképzelhető, h CSAK Messi miatt még Cordobát is berakja... Chivuról nem is beszélve... jah igen és Lúcio is ott van...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2010.04.07. 11:35:01-kor.
barca99
Llegenda del Barça

2010.04.07. 11:27:50

Touré kiváló? Én azt hittem nem is ő jött be, annyi rossz labdája volt. Nálam ez inkább a halványfs határát súrolta.
menczel
Entrenador del Barça

2010.04.07. 11:23:31

Akkor most értékelek egy kicsit. Messi fantasztikus, csak vigyázzon magára, mert ez a csapat tegnap órákig játszhatott volna nélküle akkor se lő gólt úgy éreztem.
Bojan- látszik hogy egy PD csapat ellen jó, de a BL más tészta.
Pedro siralamas volt.
Keita csak mezőnymunka, semmi más.
Touré kiváló volt.
Xavi 13km-t futott. Bravó!
Sergi, még kevesebb labdaeladás, még több izom és vilgáklasszis vkp lesz, a cselei élményszámba mennek.
Milito, nagyon örülök neki, minden meccsen hiba nélkül, jól hozza ki a labdát, jól passzol, és látszik h bármelyik csatár lefutná, csahogy úgy helyezkedik, hogy még sose kellett futóversenyben részt vennie.
Marquez tőle mindig félek, de saját magához képest jó teljesítményt nyujtott.
Alves-labdatemető. Botrányos kezd lenni amit beadás címen csinál.
Abidal retttentő rossz volt tegnap, még a rövid passzokat is elrontotta.
Valdes kiváló mint mindig.
noname
Llegenda del Barça

2010.04.07. 10:47:56

Megnéztem az Inter-meccs összefoglalóját. Az Internek összesen 2 helyzete volt, amit Milito hagyott ki, + egy távoli Stankovics lövés és a szabigól. PEdig egy félidőt emberelőnyben játszottak.
A Fifa egy szégyen
barcaloki
Jugador del Barça

2010.04.07. 09:09:43

Láttátok a végén a passz-statisztikát?
Nálunk az átlag 50 passz volt, legjobb Xavi 90-el.
Ezzel szemben az arsenalban a legjobb Sagna volt 46 passzal.
:shock:
Dave87
Capitá del Barça

2010.04.07. 08:48:42

Jobban tartok az Intertől és Mourinhotól mint esetleg később a Manchestertől. Az Interben klasszisok futballoznak és nagyon egységes csapatot alkotnak egy remek edzővel, aki kellőképpen fel fogja őket tüzelni és készíteni a két meccsre.
Sneijder, Eto'o és Milito veszélyesek, Samut nem kell bemutatni senkinek, nagyon jól teljesít nyomás alatt.
Abszolut két esélyes a párharc, 50-50%-ot adnék.
"A pénzem 90%-át italra és nőkre költöttem. A többit elherdáltam." - George Best
Charlie
Öreg Harcos

2010.04.07. 08:30:36

Jó csapat az Inter, jó játékosok alkotják, de nincsenek egy szinten Velünk. Mourinhoba bízhatnak, hogy valami okosságot kitalál, tavaly a Chelseanek majdnem összejött a gusztustalan focival a továbbjutás. Az Inter az a csapat amelyik képes hasonlóra, mert a játékosállományuk lehetővé teszi, sok robotjuk van.

Szerk.: Olvasgattam Inter fórumot, ők is ugyanebbe bíznak, hogy Mourinho kitalál valamit és megfojtanak Minket, mint tavaly próbálták az angolok.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
noname
Llegenda del Barça

2010.04.07. 08:09:08

A következő ellenfél az Inter. Érdekes meccs lesz, annyi biztos. A csoportkörben alapos kioktatást kaptak, pedig akkor ők voltak jó formában, mi pedig cseppet sem. Most az Inter pocsék formában van(a bajnokságban egyre kisebb az esélyük, nagyon nehéz sorsolásuk van, a Roma pedig szárnyal). Nagyon sok múlik maj a védelmen. A kp-hacot könnyedén fogjuk nyerni, hiszen legalább egy sebességi fokozattal gyorsabb a középpályánk. Ha az Inter szerez valamelyik meccsen előbb gólt, akkor lesz nehéz dolgunk, emiatt nagyon fontos a védelem. Puyol, Pique és Milito is játszhat, Abidal felépül, Alves gyenge formában van, de azért tűrhető. Nehéz lesz, hiszen az Inter elég kellemetlen ellenfél, de idén már egyszer összemértük az erőinket(akkor is ugyanolyan fontos volt mind2 csapat számára a győzelem) és sokkal gyorsabban játszottunk az Internél, ezért nyertünk simán hazai pályán. Ha tartjuk a formánkat, az Intert szétszedjük. Ha visszaesünk, akkor válhat érdekessé a párharc.
Amúgy gondolom majd mindjárt jön valaki azzal, hogy a Cselzit kiverte az Inter, hát az idei cselzi egyáltalán nem olyan erős mint tavaly. Tavaly a szezon első felében gyengék voltak, de aztán a második felében szárnyaltak, egyedüli csapat, amelyik elbírt velünk. Idén valahogy nem tűnik a cselzi olyan erősnek. Ancelotti nem nagy szám, emiatt is estek ki. Nem volt olyan nagy dolog kiverni őket. Ellenben mi jelenleg ugyanolyan jól játszunk mint tavaly szezon végén, amikor hülyérevertünk mindenkit, aki szembejött. Emiatt a Calsicon is mi vagyunk az esélyesek, A REalnak csak akkor van esélye, ha az Arsenal-meccs túl sokat kivett belőlünk.
A Fifa egy szégyen
kanty
Llegenda del Barça

2010.04.07. 08:00:55

Egy ilyen meccs után hálás feladat a csapat és azon belül Messi teljesitményét kommentálni.

Messi fantasztikus volt és jelenleg a világ legjobbja, ezzel mindenki tisztában van.
Rajta kivül viszont megkell dicsérni még Xavit aki ismét nagyon jól osztogatott és irányitotta a játékot.
A meccs előtt sokat kritizált Milito-Marquez duó is viszonylag hiba nélkül lehozta a meccset, szerencsére Marquez nem volt olyan rossz, mint amit itt többen is jósoltak. :wink:

Ez egy újabb csodálatos este volt és újabb gálával, DE nem szabad megállni most következik a hajrá ahol eldől, h nyer valamit a csapat vagy sem.

Inter-Barcelona

Már ismeri a két csapat egymást, tehát nem hiszem, h meglepetések fognak majd lenni. Vigyázni kell az Interrel, mert ha egy jó napot kifognak akkor komoly gondokat is okozhatnak, plusz még ott van Jose "barátunk" aki elég nagy mágus.
Persze az tény, h a Barcelona a párharc esélyese. Hatalmas csalódás lenne mindenki számára ha pont a döntő előtt egy lépéssel esne ki a csapat és ezzel a játékosok is tisztában vannak. Remélhetőleg ez azért nem fog bekövetkezni.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
janesz25
Jugador del Barça

2010.04.07. 07:48:23

Hihetetlen volt Messi (és a csapat) tegnap esti előadása.

Mekkora jelenet volt már amikor több mint 90 ezer cule ugrálva, szurkolva köszönte meg a csapatnak a minőségi játékot. Következő snittben pedig Messit mutatták aki mindezt gyermeki vigyorral honorálta. Látszott rajta hogy piszokul élvezte a tegnap estét.:)
Gali
Capitá del Barça

2010.04.07. 00:29:14

Milyen érdekes, hogy Londonban x-szeltünk, pedig a két csapat között még nagyobb volt a különbség, mint a Camp Nouban. A két meccs alapján nagyképűség nélkül elmondható, hogy az Arsenal nem volt egy súlycsoportban a Barcaval. Remélem a Klasszikusra Ibra felépül és Messivel együtt "bearanyozzák" a szombatot, mi magyarok pedig a vasárnapot.
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
Andris
Adminisztrátor

2010.04.06. 23:55:06

Az az érzésem, hogy az idei legkeményebb meccsünkön, vagy inkább ellenfelünkön vagyunk túl. Senkitől nem várok még ilyen játékot sem, mint az Arsenaltol. Se inter, se münchen, se mu, se a franciák.

Talán még az el clasico se.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
barcafan0911
Entrenador del Barça

2010.04.06. 23:46:01

Sajnáltam volna ha lemaradok erről a meccsről, hatalmas volt. Úgy felment bennem az adrenalin (thx Messi :D ) hogy egy ideig nem fogok tudni aludni. :D
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
bszilard10
Barça B

2010.04.06. 23:45:05

Nem ertem miert tartanak egyesek annyira a MU-tol egy esetleges dontoben, szerintem messze nem olyan jok mint tavaly voltak. Amugy meg van egy olyan megerzesem h a Lyonnal jatszuk majd a bl dontot. Az Interrol meg annyit hogy egy klasszissal jobbak vagyunk,mindket meccsen latszott osszel. Max egy golt ha osszefognak majd tudni hozni ellenunk a ket meccsen, mi meg nem hiszem h ne rugnank legalabb kettot a ket meccs alatt :twisted:
ronaldinho89
Capitá del Barça

2010.04.06. 23:43:56

ronaldinho89 írta:http://sportgeza.hu/futball/hirek/2010/ ... rsenalrol/

Nem tudom volt -e már. Egyébként mindenképpen továbbjutást várok a fiúktól és Bojant szeretném a kezdőbe. Meg mutathatja mit is tud igazából. persze ha kezd és megsem villog majd attól még nem kell elkeserednie. + Messi bácsitól is szeretnék mondjuk egy mester3mast( rég rúgott már :D ) nem tudjátok tv2 adja?
Köszi Messi ;) meghallotta. remek meccs volt. Nagyon örülök a sracoknak. A következő megálló az Inter.
Hajrá Barca!
Kép
II.Eurobarca sigverseny 2.helyzettje
http://filmorigo.blogspot.hu/ - blogom.
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2010.04.06. 23:39:27

Ha megmarad a lendület, akkor bemasírozunk szépen a döntőbe, aztán ott akár jöhet újra a MU is!
Amikor nézem a Fiúkat, mindig hálát adok az Úrnak, hogy engem nem az őskorba pottyantott le ide a Földre, hanem most kell éljek!
Messi pedig persze hogy egy kis pajkos kisgyerek!
Leradírozta az Arsenalt a térképről és a meccs lefújása után úgy pattogtatta a labdát, mint egy gondtalan kissrác a grundon szedekezés közben! :D
Leo akármekkora gigasztárrá vált, megmaradt az iskola után játszadozó grundistának, mintha a Pál utcában játszadozna!
Egyszercsak megjelenne Köztetek, ahogyan Ti játszotok magatok közt, azt hiszem az lenne Neki az igazi móka!
Akkor fetrengenétek az élménytől!
K.
Blaugrana palocista maximalista!
vlxe
Capitá del Barça

2010.04.06. 23:38:32

Alapvetően a ma esti teljesítménnyel elégedett vagyok! Ki lehetne emelni pár embert, akinek Messin kivül nagyon tetszett a játéka. Remélem Messi ezt a formát hétvégére is sikeresen átmenti. Legyen már hétvége :twisted:
Kép
Dantes
Jugador del Barça

2010.04.06. 23:30:38

Gratulálok a csapatnak. Roppant ügyes, és harcos ellenfelet győztünk le, sokszor igen-igen sziporkázó játékkal.

A játékosok egységét látva bizakodó vagyok az Interrel szemben, bár másképpen, de az is hatalmas derbi lesz.

Csak így tovább, és történelmet írunk.
Guardiola
Capitá del Barça

2010.04.06. 23:28:17

barcafan0911 írta: Olyan soká? :lol: :lol:
Na igen :) A 20. stimmel, természetesen április akart lenni, csakhát a mámor... :)

ON

Az Inter ellen én mindenképpen továbbjutást várok és úgy gondolom, hogy minden esélyünk meg is van rá. A döntő meg mindig megjósolhatatlan, bárki is jusson tovább de a játékunknkat és ellenfeleink játékát elnézve jó esélyel lehet egy újabb történelmi sikert aratni.

Hajrá Barca. Az Arsenal elleni formát hozzuk az Inter ellen is :)
barcafan0911
Entrenador del Barça

2010.04.06. 23:15:02

Már egyszer pedig leírtam. Két hét múlva 20:45-kor Inter-Barca. A tv2 közvetíti. :)
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
Bogikaaaa
Barça B

2010.04.06. 23:12:42

Ha én jol tom akkor ápr.20 idegenbe kezd a Barca
barcafan0911
Entrenador del Barça

2010.04.06. 23:11:22

Guardiola írta:
Rewolution5 írta:
valaki pontos időpontot?? mikor megyünk Interbe??? :twisted:

szerk.: istyke6 16szabálytalanság 0 lap :)
Interbe?:) Milanoba augusztus 20. an lesz az odavágó. Hogy mikor utazik a csapat azt nem tudnám megmondani :)
Olyan soká? :lol: :lol:
Válasz küldése