A Real meg Zidane alatt sokkal jobb nálunk minden szinten. Nem első sorban a játékosok képessége a jobb, hanem a csapat mentalitása, KONCENTRÁCIÓJA, helyzetkihasználása. A látottak alapján az edzőjük is jobb. Képesek, gálázni, szenvedni, de valahogy mégis mindig behúzzák Zizou-val. Az is érdekes, hogy tavaly Benitez-t olyan teljesítmény miatt röhögték körbe és küldték végül el, mint amit most Lucho-val mi produkálunk.
Ezt azért túlzásnak tartom, a Pincér azért 4-0-ra bukta az otthoni Klasszikusát, mi viszont nem teljesítünk rosszul a rangadókon, igaz, a két madridival x-eltünk itthon, de a játék biztató volt.
De az is ténymegállapítás, hogy ezeken mindig többet szívunk, mint máshol és nem értem, hogy miért. De nézem jó pár éve már a meccseinket és ha meglátom, hogy itt játszunk idegenben, már borsódzik a hátam. Semmivel nem kellene különbnek lennie egyik meccsnek sem, viszont mégis azok.
Ez igy van, de sokszor megy a sírás, hogy xy élete meccsét játssza ellenünk, pedig sokszor mi tesszük naggyá őket. Kameniba rendszeresen belelőjük a labdákat, Aspas parádézásához asszisztál a védelmünk, stb... Pont ezért nem szabadna benne lennie a fejekben, hogy ezek ellen évek óta szenvedünk, hanem úgy kéne rájuk tekinteni, mint áltagos középcsapatra, és csapni őket.
Mai meccs viszonylag sima volt, de azért a sok kihagyott helyzet szerintem bosszantó, meg az is, hogy a semmiből még majdnem gólt is rúgattunk velük. Két nagy Malagai helyzet is volt, mindkettő Pique lelkén szárad, két sima szituációt nem tudott megoldani.