Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Köszi szépen.levproff írta:Kapusok: Manuel Almunia, Lukasz Fabianski
Mezőnyjátékosok: Gaël Clichy, Emmanuel Eboué, Bacary Sagna, Thomas Vermaelen, Sol Campbell, Mikaël Silvestre, Armand Traoré, Craig Eastmond, Abou Diaby, Samir Nasri, Denílson, Fran Mérida, Theo Walcott, Tomás Rosicky, Nicklas Bendtner, Eduardo da Silva.
Legnagyobb hiányzók:Robin van Persie, Cesc Fabregas, Alex Song, Andrej Arshavin, William Gallas
Hogy hogy?levproff írta:Song nem utazik Barcelonába.
Ha úgy játszunk, mint Londonban akkor csinálhat szinte akármit, azzal a játékkal nem eshetünk ki s nem hiszem, h mégegyszer előfordulna, h ennyi ziccert kihagyjunk.Fecooo írta:most tudtam meg, h Stark lesz a bíró ismét... (legutóbbi két alkalommal, amikor a NC-ban volt jelenése, akkor mindkét meccset elfújta az ellenfélnek...Chelsea és Inter ellen...)
remélem nem kell majd a meccs után a rokonait emlegetnünk...
Játékosaink tenni fognak arról hogy ne kelljen kétes szituációkban a bíróra hagyatkozni, hanem szépen lehozzák a meccset, ha nem is zökkenőmentesen, de magabiztosan!Fecooo írta:most tudtam meg, h Stark lesz a bíró ismét... (legutóbbi két alkalommal, amikor a NC-ban volt jelenése, akkor mindkét meccset elfújta az ellenfélnek...Chelsea és Inter ellen...)
remélem nem kell majd a meccs után a rokonait emlegetnünk...
Az új játékrendszerben simán megoldható, hogy az imént említett 3 fiatalember Messi mellett a pályán legyen. Sőt, talán ez a legideálisabb választás.Colos írta:Maxwell szokott középhátvédet is játszani? Én régebben nem nagyon láttam őt, azért kérdem. Mindenesetre ezt most elképzelhetetlennek tartom. A másik meg: Megeszem a kalapom, ha Messi helyett Jeffren kezd...mess2009 írta:Marquez helyett szívesebben látnám Maxwellt a védelemben is, [...]
a csatársort most feltétlenül eleve cserével tervezném, hogy hajtsák ki magukat egy egy félidőre (Bojan, Jeffren, Pedro)
Maxwell szokott középhátvédet is játszani? Én régebben nem nagyon láttam őt, azért kérdem. Mindenesetre ezt most elképzelhetetlennek tartom. A másik meg: Megeszem a kalapom, ha Messi helyett Jeffren kezd...mess2009 írta:Marquez helyett szívesebben látnám Maxwellt a védelemben is, [...]
a csatársort most feltétlenül eleve cserével tervezném, hogy hajtsák ki magukat egy egy félidőre (Bojan, Jeffren, Pedro)
Nemtudom, szvsz most nem is 4-2-3-1 lesz hanem 4-3-3, hisz Iniesta sem lesz még, Jeffren meg nem hiszem, hogy kezdene az Arsenal ellen. Amúgy Messi tuti középen lesz ilen felállás esetében, jobb oldalt Pedro, balra meg nincs senki jelenleg. Úgyhogy nekem ez valószínűbb:MichaaBee írta:-------------------Valdés---------------------
---Alvés----Márquez---Milito-----Abidal----
--------------Touré------Keita---------------
------Messi---------Xavi-------Pedro--------
---------------------Bojan--------------------
Pedro helyett Maxwell, illetve Keita helyett Busquets lenne még értelmes húzás. Elöl Bojant kezdetném, nem kell Henrynak eltöketlenkednie a volt csapata ellen, inkább majd a Clásicón villogjon...
Köszifcbarca0827 írta:Iniesta topikjába belinkeltem, hogy ő sem lesz az Arsenal ellen. Csak a Real meccsre épül fel.![]()
Iniesta topikjába belinkeltem, hogy ő sem lesz az Arsenal ellen. Csak a Real meccsre épül fel.El fanático írta:A '70. perc környékén Keita vagy Touré helyére Iniesta